Şimdi Ara

Galaxy Apps Store Uygalama Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben samsungun kendi uygulama mağzası olan Galaxy Apps'de bazı sıkıntılar yaşıyorum wifide uygulamaları ne güncelleyebiliyorum ne de yeni uygulama indirebiliyorum 3g açtığımda sıkıntısız güncelliyor ama wifide bu işlemi yapamıyorum işin garibi aynı wifi üzerinden arada güncelleniyor yada uygulama indiriliyor ama çoğu zaman bu işlem gerçekleşmiyor acaba sorunun kağnağı ne olabilir nasıl düzeltebilirim şuan Note 4 kullanıyorum ama bundan önceki telefonumlada aynı sorunu yaşadım o da s4dü. yardım olabilecek varmıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSmellOFBlooD

Arkadaşlar ben samsungun kendi uygulama mağzası olan Galaxy Apps'de bazı sıkıntılar yaşıyorum wifide uygulamaları ne güncelleyebiliyorum ne de yeni uygulama indirebiliyorum 3g açtığımda sıkıntısız güncelliyor ama wifide bu işlemi yapamıyorum işin garibi aynı wifi üzerinden arada güncelleniyor yada uygulama indiriliyor ama çoğu zaman bu işlem gerçekleşmiyor acaba sorunun kağnağı ne olabilir nasıl düzeltebilirim şuan Note 4 kullanıyorum ama bundan önceki telefonumlada aynı sorunu yaşadım o da s4dü. yardım olabilecek varmıdır acaba?

Note 3 kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum. Türkiye'deki internet servis sağlayıcıları ile ilgili bir durum olabilir diye düşünüyorum. Dediğin gibi mobil ağa geçince düzeliyor. Sorun Samsung kaynaklı değil gibi gözüküyor bana.

• SUPERONLİNE MI KULLANIYORSUNUZ SİZDE BENİM GİBİ ACABA BENDE SUPERONLINE VAR ACABA SUPERONLINE KAYNAKLIMIDIR
  • Evde Ttnet kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmıdır arkadaşlar aynı sorundan muzdarip olan
  • Uydunet kullanıyorum aynı sorun bende de başladı varmı çözümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Orijinalden alıntı: TheSmellOFBlooD

Arkadaşlar ben samsungun kendi uygulama mağzası olan Galaxy Apps'de bazı sıkıntılar yaşıyorum wifide uygulamaları ne güncelleyebiliyorum ne de yeni uygulama indirebiliyorum 3g açtığımda sıkıntısız güncelliyor ama wifide bu işlemi yapamıyorum işin garibi aynı wifi üzerinden arada güncelleniyor yada uygulama indiriliyor ama çoğu zaman bu işlem gerçekleşmiyor acaba sorunun kağnağı ne olabilir nasıl düzeltebilirim şuan Note 4 kullanıyorum ama bundan önceki telefonumlada aynı sorunu yaşadım o da s4dü. yardım olabilecek varmıdır acaba?

Note 3 kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum. Türkiye'deki internet servis sağlayıcıları ile ilgili bir durum olabilir diye düşünüyorum. Dediğin gibi mobil ağa geçince düzeliyor. Sorun Samsung kaynaklı değil gibi gözüküyor bana.

Sorun tamamen Samsung Galaxy Apps kaynaklı. Uydunet kullanıyorum. Note 4 edge aldım ve aynı sorun bende var. Telefondaki google play store da dahil tüm programlar hem wifi hem 3/4G ile gayet güzel çalışırken sadece Galaxy Apps'da sorun çıkması bunun kanıtı. Wifi üzerinden çalışmayı önelyen bir bug olduğu ortada. Belki sadece bazı internet sağlayıcılarda sorun vardır. Ama ben Galaxy apps ile henüz wifi'den düzgün çalışan bir taneye rastlamadım. Bazı sitelerde OpenDNS kullanarak sorunu çözdüklerini söylemişler ama ben denedim işe yaramadı. Belki denemek istersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IOS Google Maps sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.