Şimdi Ara

'Android Telefonlar Için Pokemon Online'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar googlede buldum apk yı indirdim güzel bir online oyuna benziyor fakat tam anlamadım ingilizcem iyi olmadığı için sizlerinde yardımı ile bir rehber hazırlasak nasıl olur.

www.pokemon-online.eu/forums/showthread.php?7907-Pokemon-Online-Android-Release

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstediğin şekilde istediğin pokemonlarla takımını oluşturuyorsun.Tabi herkes öyle yapıyor,pokemon ds oyunlarında wifi savaşları gibi savaşıyorsunuz.En iyi takım kazanıyor.Genel olarak özeti bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum V

İstediğin şekilde istediğin pokemonlarla takımını oluşturuyorsun.Tabi herkes öyle yapıyor,pokemon ds oyunlarında wifi savaşları gibi savaşıyorsunuz.En iyi takım kazanıyor.Genel olarak özeti bu.

Hocam ışte telefonda takım nasıl oluşturuluyor onu tam olarak bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFenerli1907

quote:

Orijinalden alıntı: Platinum V

İstediğin şekilde istediğin pokemonlarla takımını oluşturuyorsun.Tabi herkes öyle yapıyor,pokemon ds oyunlarında wifi savaşları gibi savaşıyorsunuz.En iyi takım kazanıyor.Genel olarak özeti bu.

Hocam ışte telefonda takım nasıl oluşturuluyor onu tam olarak bilmiyorum.

Telefonda oluşmuyor diye biliyorum bilgisayarda yapıp atacaksın telefonuna.
  • kaliteli oyun çıksada genelde bir müddet sonra kapatıyorlar pokemon oyunlarını nintendo yüzünden
  • Aslında forumdonanimhaberde bir turnuva duzenlesek bu sistem üzerinden sizce nasıl olur arkadaşlar yada puanli bir lig yapsak daha gerçekci olmazmı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.