Şimdi Ara

Yeni Android Oyun Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8E3DD731 -- 18 Eylül 2020; 18:2:35 >

• Güzel görünüyor başarılar hocam.
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8E3DD731 -- 18 Eylül 2020; 18:3:3 >
  • Hocam oyun gorsellerden guzel gorunuyor.

Uygun bir zamanda insallah indirecegim. Birsey dikkatimi cekti oyunda 5+ indirme var. Umarım zamanla daha fazla indirme alırsınız.

Sizin gibi gelistiriciler cok onemli. Bazıları sadece baska oyunları azcık editleyip ve reklam ekleyip yayınlayarak para kazanıyorlar. Siz hakkınızla yapmıssınız.

Basarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E905B1095

Hocam oyun gorsellerden guzel gorunuyor.

Uygun bir zamanda insallah indirecegim. Birsey dikkatimi cekti oyunda 5+ indirme var. Umarım zamanla daha fazla indirme alırsınız.

Sizin gibi gelistiriciler cok onemli. Bazıları sadece baska oyunları azcık editleyip ve reklam ekleyip yayınlayarak para kazanıyorlar. Siz hakkınızla yapmıssınız.

Basarılar.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8E3DD731 -- 18 Eylül 2020; 18:3:33 >
  • Hocam oyunu hafta içi kesin indirmeyi düşünüyorum.

Bir de size birkaç önerim var (Görseller ve videodan yola çıkarak):

1- Analog Kontrolcüyü biraz daha küçültüp opaklığı azaltabilirsiniz.

2- Chartboost gibi reklam şirketleri kullanabilirsiniz (Bence ben reklam koymam demeyin o kadar uğraşmışsınız hakkınızı alın)

3- İndirmeler arttıktan sonra reklamları kaldırabilirsiniz (Veya reklam kaldırmak için ücret koyabilirsiniz)

Oyunu indirdiğimde daha iyi öneriler verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E905B1095 -- 25 Haziran 2018; 22:41:52 >
  • quote:

Hocam oyunu hafta içi kesin indirmeyi düşünüyorum.

Bir de size birkaç önerim var (Görseller ve videodan yola çıkarak):

1- Analog Kontrolcüyü biraz daha küçültüp opaklığı azaltabilirsiniz.

2- Chartboost gibi reklam şirketleri kullanabilirsiniz (Bence ben reklam koymam demeyin o kadar uğraşmışsınız hakkınızı alın)

3- İndirmeler arttıktan sonra reklamları kaldırabilirsiniz (Veya reklam kaldırmak için ücret koyabilirsiniz)

Oyunu indirdiğimde daha iyi öneriler verebilirim.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8E3DD731 -- 18 Eylül 2020; 18:3:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2)- Reklam olayı ise şuan için gereksiz çünkü 10 indirmeyle reklamdan bir kazanç gelmez(Daha

önce bireysel olarak yapmış olduğum bir başka

oyunda tecrübe ettim). İleride indirmeler artarsa

emeklerimizin karşılığını almak için reklam

koyarız. Reklam koymaya karşı değiliz tabiki

Hocam ben chartboost'u indirme artirmak icin soylemistim. Chartboost sizin oyununuzda reklam gosteriyor ama sizin oyunun reklaminida baska kullanicilarin oyunlarinda yapiyor diye biliyorum. (Yanlis biliyorsam duzeltin)

• quote:

quote:

2)- Reklam olayı ise şuan için gereksiz çünkü 10 indirmeyle reklamdan bir kazanç gelmez(Daha

önce bireysel olarak yapmış olduğum bir başka

oyunda tecrübe ettim). İleride indirmeler artarsa

emeklerimizin karşılığını almak için reklam

koyarız. Reklam koymaya karşı değiliz tabiki

Hocam ben chartboost'u indirme artirmak icin soylemistim. Chartboost sizin oyununuzda reklam gosteriyor ama sizin oyunun reklaminida baska kullanicilarin oyunlarinda yapiyor diye biliyorum. (Yanlis biliyorsam duzeltin)
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8E3DD731 -- 18 Eylül 2020; 18:4:3 >
  • Hocam oyununuzu az önce indirdim ve biraz oynadım. Fakat oyunda bulduğum eksikler var.

1-) Topu kontrol ettirmek biraz zor. (Yani bana zor geldi)

2-) Oyunda çok az level var. Zamanla çoğaltıcağınızı düşünüyorum. (Şimdilik 5'te yeter daha 2 de kaldım )

Tebrik ederim oyun gerçekten güzelmiş. Tanıdıklarıma kesinlikle önereceğim inşallah.

• @dundboy hocam yeni update ne zaman yayınlamayı düşünüyorsunuz?

5 level in 5 i de bitti.

Yanlız son bölüm harikaydı.

• quote:

@dundboy hocam yeni update ne zaman yayınlamayı düşünüyorsunuz?

5 level in 5 i de bitti.

Yanlız son bölüm harikaydı.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8E3DD731 -- 18 Eylül 2020; 18:4:18 >
  • Anladım hocam. Artık bekleyeceğim. Kolay gelsin. Size birde önerim var. Tek kişi olarak bir oyunda ilerlemeden ikinci oyuna başlamayın. Yani benim düşüncem bu. İyi günler.

• Merhabalar

Oyun/uygulama tanitimi icin sizi de buraya alalim

https://forum.donanimhaber.com/uygulama-tanitmak-isteyenler-burayaaa--131274038-2#131839032

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.