Şimdi Ara

Android telefonlar kilitliyken, artık Gemini'ye soru sorulabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android telefonlar kilitliyken, artık Gemini'ye soru sorulabiliyor
    Şimdiye kadar, Android telefonunuz veya tabletiniz kilitliyken Gemini'yi çağırdığınızda, dijital asistan yalnızca alarmları ve zamanlayıcıları kontrol etme, müzik çalma ve duraklatma gibi bazı temel komutları yerine getirebiliyordu. Yeni güncellemeyle beraber, artık çok daha fazla işleve erişilebilecek.

Google uygulamasına yeni seçenek eklendi

Android telefonlardaki Google uygulamasının Gemini ayarları altında "Kilit ekranında Gemini" adlı yeni bir seçenek sunulmaya başlandı. Bu seçenek etkinleştirildiğinde, telefonunuz veya tabletiniz kilitli olsa bile Gemini sorularınızı yanıtlayabilecek. Gemini'yi çağırıp ona bir şey sorduğunuzda, dijital asistan tam ekran olarak açılacak ve metin, kamera veya mikrofonu kullanarak soru sorabileceksiniz. Tabiki bunu yapmak için ekran kilidini açmanız gerekecek.

Ayrıca Bkz.Google, Haritalar için Canlı Etkinlikler özelliğini sunmaya başladı

Google, Andoid'teki Google Asistan'ı yavaş yavaş Gemini'yle değiştirmeye çalışıyor. Bu nedenle, yapay zeka asistanını Android geneline daha fazla entegre etmeye başladı. Bu adım da onlardan biri. Artık Android kullanıcıları varsayılan asistan olarak Gemini'yi seçebiliyor.

Kaynak:https://9to5google.com/2024/07/16/gemini-android-lockscreen/

• Deneyen var mı? Gemini'ye geçilmeli mi Google Asistan'dan devam mı?

• termomuk kullanıcısına yanıt
    Google asistanı hayatında hiç kullanmadıysan senin için bu sorunun bir anlamı yok. Ama yok aktif kullanıcıyım diyorsan geçmelisin. Gemini en büyük yapay zeka uygulamalarından birisi zaten bugun geçmezsen bir kaç ay sonra mecburi geçeceksin.

• Kullanıyorum ama sirideki kadar keyif vermediği için aktif yoğun kullanıyorum diyemem hocam. Teşekkür ederim.

• Google asistan telefon kapalı iken arama yapabiliyorum. Gemini parmak izi yada şifre istiyor. Araba kullanıyorum. Yapabilsem zaten senle işim ne. Eğer zorunlu olursa ve aynı şekilde ekranı açmamızı isterse kullanamıyacağız.

• bes para etmez ,cihaz kilitliyken arama yapamadıktan sonra ne işim olur seninle.birde şunu ara diyorum gidiyor sacma salak yerleri arıyor .hala bir google asistan olamadi uzunda sürecek gibi

• Araba kullanırken Google Asistanla müzik açtırabiliyordum, Gemini'de bu yapılamıyor. Google Asistanın yaptıklarına ulaşamadığı için geri döndüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir gün yapay zekanın telefonlara geleceğini düşünüyordum ve geldi de çok iyi oldu..merak ettiğim bir şey olduğunda hemen gemini'ye soruyorum artık..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.