Şimdi Ara

Android telefonlara 'temiz çağrı' özelliği geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Büyük tekloloji markalarının CEO larıyla takılırım ama forumlarda da millete cevap yetiştiririm diyorsun yani 👍😏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arama kaydetme ülkemizde kesinlikle default olarak gelmeli valla piyasa o kdr kötü ki babama bile güvenmiyorum

• Apple, google, samsung parayı sizin gibi marka fanatiklerinden kazanıyor. Bravo devamke Android telefonlara 'temiz çağrı' özelliği geliyor 

• Şu an discordtan daha iyi gürültü engelleyen bir yazılım duymadım.

• Başlığı okuyunca görüşmeyi dinlemeyi önleyici bir özellik zannettim, traş biseymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakalsız messi kullanıcısına yanıt
    Valla Apple kimden ne kopyaladı, piyasada ilk kez ortaya çıktıktan kaç sene sonra bir özelliği kendi telefonlarına ekledi bilmem de Samsung'un Iphone'dan kopyaladığı her şeyin tüketicinin aleyhine berbat şeyler olduğu kesin.
    Samsung Iphone'u koplayalarak kalite kazanmadı aksine benim gibi nicesi için itibarını kaybetti.

Eskiden sadece Samsung kullanırım, hatta özel olarak sadece Note serisi kullanırım diyordum ama Samsung'un Iphone'un açgözlü ve sömürücü politikalarını kopyalanmasından sonra şimdi öyle düşünmüyorum, Android tarafında fiyat performans olarak kaliteli telefon üreten bütün markalara açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyksl -- 10 Eylül 2022; 23:53:6 >
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    ne yanma ne ghosting ne de lag yaşıyorum.watch 4 kullacisiyim.

• ağlamaeren 🤣🤣🤣

• Mr. Burak kullanıcısına yanıt
    AOD’yi Samsung çıkarmadı. Bu özellikl 2002’den beri Nokia Symbian telefonlarda var. Nokia N85.
    Android telefonlara 'temiz çağrı' özelliği geliyor

• Yorumlara bak abi, bu nasıl bir Apple fanlığıdır. Adamlar en pahalı Iphone'u senin ülkende satsın, sen git Avrupa ile aynı fiyata telefon satan Samsung'a söv. Türkiye'deki bu Apple fanları ve zenginlik göstergesi olarak alanlar sayesinde 100.000tl de olsa 10 sene kredi çeker alırlar merak etmeyin :)) Malum partinin fanları neyse Apple fanları da o.

• Başlıkta temiz çağrı deyince ben de spam aramaları engelleme zannettim.

• Asırlardır beklediğim özellik.

Üstüm başım batmayacak artık telefonla konuşurken.

İlk önce sistemi bir düzeltsinler, herşeyi yapıyorlar ama hiçbirinde uzman değiller sanki. Chrome denen çöpe de bir el atsınlar.

Temiz çağrıymış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    kendi telefonuna çikardi manasinda dedim. Kendi yaptiği bişey değil zaten.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

Discord'un sırrı Krisp hocam. Bilgisayara indirip karşı tarafın seslerinide filtreleyebiliyorsun ama ücretsiz versiyonu sanırsam günde 1 saatle sınırlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Onlarda çok temiz değiller,hepsi veri hırsızlığı yapıyor lakin hangisi yapmıyor ki..mecbur kullanıyoruz işte..en güvenli yol,internetsiz tuşlu telefon kullanmak

• 10 senedir Android telefon olarak Samsung tercih eden ben geçen ay Iphone 11'e geçiş yaptığımdan beri aşırı rahatladım. Önceden HDD kullanıyordum SSD'ye geçince bu neymiş böyle demiştim. O olaydan sonra ilk defa IOS bir cihaza geçince bunu dedim.

• Evet kesin Google'a gönderilmediği doğrudur hemen inandık

• Dur! Vurma, öldü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.