|
Bildirim
hemen gidip 49.999 TL'yi gömelim Iphone'a 🤣🤣🤣🤣
|
Yüzümüzden parmak izine, sesimize kadar datalarında var gerek Google gerek Apple. Şimdi Google kara Apple beyaz mı oldu , kimi kandırıyorsunuz.
|
Çok saçma. Kaç yıl geçmiş güvenlik protokolü bile standart değil hâlâ. Yok Apple alın siz diye dolaylı haber işte. Yersenn,,,
|
Bu açıklar NSA için "amatör eğlendirir" seviyesindedir.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İphone da ABD'den şifre uzmanı getireseler bile açamıyorlar |
|
Şimdiii. Ben ajan değilim. Milyonlarca dolarım yok. Parmak izimi aşıp alabilecekleri bir şey yok. Resimlerime bakarlar. Benim kullandığım telefon 9.644 lira. 67 Watt hızlı şarj. 5000 mAh pil. Uzun giden batarya. 8 GB RAM 256 GB Hafıza. Gorlilla 5 ekran ve arka koruma. 5G (kullanmasam da) IP53 su ve toz koruması Super Amoled 120 Hz ekran. 1200 nit parlaklık güneş altında çok net görünüyor. Hafıza kartı slotu. Çift hat. 108 Mp kamera. Makro kamera. (sakın laf etmeyin. bit kadar yazıları çok iyi yakınlaştırıyor) Stereo hoparlör. Bunu iyi dinleyin. "HAY-- VAAANNN" gibi ses çıkışı. Sabah uyurken yerinizden sıçratarak uyandırır. O derece. ABARTMIYORUM EVET GERÇEKTEN ABARTMIYORUM. Bütün bunlar 9.644 lira. Bana bunları bu fiyatın 3 katına verebilen bir tane iPhone gösterin. 67 Watt şarj olacak. Bu olmazsa olmazım. Ekran parlak olacak. Ve 6.7 inç olacak yani büyük olacak Sesi çok aşırı yüksek çıkacak ki çaldığında duyayım. Hafıza kartı yuvası olacak. USB den bellek bağlayıp istediğim gibi aktarma yapabileceğim. Başka yok. Apple'da bu özelliklerden çok daha azı bu fiyatın 4.5 katı. Ben bakan olsam, çok fazla bitcoin vs. sahibi zengin birisi olsam o zaman iPhone almak zorunda "YİNE DE KALMAZDIM". Evet kalmazdım. Benim telefonumun parmak izini kırmaları için telefonumu elimden almaları gerekiyor. Yani "GÜVENLİK" diye iPhone alanlar , ya CIA ya FBI da falan çalışıyor olsalar gerek. Çünkü normal insanların telefonunda aşırı güvenlik gerektirecek şeylere gerek yok. 9600 lira yerine daha düşük özelliklere 52.800 lira vermek inanılmaz bir zenginlik ve CIA FBI çalışanı değilseniz BEYİN BEDAVA... Sizde 67 Watt şarj YOK! Hafıza kartı takılmaz YOK! Yok oğlu yok. Ne var? Çok para ödeyin var... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 25 Mayıs 2023; 1:51:59 > |
güvenlik açısından en sağlamı Apple |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kırılamayan güvenlik diye birşey yok az çok araştırıyosanız hiçbir önlemin garanti olmadıgınıda ögrenmiş olmanız gerek herşeyi geçtim senin verin apple google vs elinde direk olarak var ve bilerek veriyosun ne güvenliğinden bahsediyosunuz güvenli online cihaz yoktur yakın zamanda olmayacakta belki ilerde |
sen de buna inandım diyorsun? backdoor'suz hayat süren bir üretici olduğunu hayal edemiyorum.. |
O kadar güvenli biz bile açamıyoruz diyor Apple siyasiler bile iPhone kullanıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tamam işte. ios kapalı bir sistem değil mi? açık bir sistem ise herkes açar. kapalı sistemde ise yine birileri açma yetkisine sahip olur. dolayısıyla kapalı sistemde de bu yetkinin: ne için, nerede, ne zaman, ne şekilde, kim tarafından, kime kullandırılacağı konusunda, yüksek rütbeli birinin üreticiye psikolojik bask yapması yeterli olur. güvenliğin olduğu yerde güvensizlik de vardır. |
Hangi model bu. İşlemcisi nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|