Şimdi Ara

ANDROID'TEN IOS'A GEÇMEK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

"google play kadar iyi mağazası olduğunun öğrendim"
    Google play Apple Storeun yanında çöplük kalır.. Uygulama kalitesi olarak kesinlikle ios.

İşe yarar herşey de paralıymış bu yüzden eşitleniyorlar işte.

Esitlendigi felan yok andoride önüne gelen uygulama yazıo denetime yok birşeyi yok , ısı bilen adamın yazdığı uygulama bile stabil çalışmıyor çünkü bir ton değişik android telefon markası modeli var adamlar hangisine uyduracagini şaşırıyor. Daha bir gun bile paralı uygulama ihtiyacım olmadı Apple Store'dan merak ediyorum neymiş bu paralı uygulamalar. Cok dert ediyorsan jailbreak yapıp kurarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: djhaci

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

1. full hd izlersin
    2. htc kullanmadım iphone'da kullanılan ses codecleri gayet kaliteli fakat kulaklığında çok iyi olmalı.
    3. facetime bütün iphonelarda çakılıdır sonradan kurulmaz artık 3g üzerindende kullanılabiliniyor sadece 1 kere aktif edilmeli.
    4. pdf rahat açıyor 100 200 sayfa bile yeri geldiğinde açabiliyorum rahatça diğerlerini denemedim.

Kardeşim ben de 4 s var FaceTime yok nasıl kurabilirim ?

Ayarlar>Genel>Sınırlamalar FaceTime'ı kapatın.

Edit: iOS 6 ve öncesinde facetime simgesi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 10 Eylül 2013; 8:44:02 >
  • Hala ram islemci konusan cahiller var. Bu cihazlardaki ram bilgisayardaki mantikla yurumuyor. Applenin rami cpusu bir telefon icin yeterli seviyede samsung sadece goz boyuyor isletim sistemi meselesi bu. O konudada apple 20 adim onde. Ozetle kaplumbagadan inip çıtaya binmiş olursun.

• 1-Film arşiviniz için,küçük ekran sorun değilse izlersiniz,ancak ben size bu konuda iPad mini öneririm ek olarak,ekran boyutundan dolayı.
    2-iPhone'da beats ses kart yoktur,ancak standart EarPods'larla Standart One M7 den,sonradan alacağınız beats ile one m7 ye yakın bir ses kalitesi elde edersiniz.
    3-iOS 6 ile bu özellik geldi.
    4-Google Drive yükleyerek,yada diğer apple keynotes vs. yükleyerek halledersiniz.
  • 1-Av player üzerinden çok rahat 1080p izlersin
    2-evet yakalayabilirsin
    3-malasef sadece face time var zaten şuan tango va uygulamalar ile rahatlıkla android ile görüşülebiliyor
    4-bir sıkıntı yaşamadan açarsın

• Marketler konusunda kıyaslama yapmayacağım ama hız ve stabilite konusunda asla pişman olmazsın.

• Maddeleri boş ver. iOS' a geç hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

quote:

1. full hd izlersin
    2. htc kullanmadım iphone'da kullanılan ses codecleri gayet kaliteli fakat kulaklığında çok iyi olmalı.
    3. facetime bütün iphonelarda çakılıdır sonradan kurulmaz artık 3g üzerindende kullanılabiliniyor sadece 1 kere aktif edilmeli.
    4. pdf rahat açıyor 100 200 sayfa bile yeri geldiğinde açabiliyorum rahatça diğerlerini denemedim.

Hocam yok sınırlamaları kapattım gene yok zaten sınırlamalarda FaceTime yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

1. full hd izlersin

ios sikintili mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1. full hd izlersin

ios sikintili mi?

Nesi sikintili ? Most Advanced OS on mobile konusunda katiliyorum. Her sey rahat ve her turlu app var. Her sey icin gercekten bir App var, restaurant, starbucks, oyunlar etc. Her sey ilk once iOS'e geliyor. Mesale Instagram, 1 yildan daha uzun bir sure sonra Instagram icon cikarildi. Vine ilk olarak iOS'e geldi. iOS 7'da birazcik degisiyor ama daha iyi oldugu kesin. Arkadaslarinizi takip etme ozelligi var. Photo Stream ozelligi var.

• ios kullandıktan sonra androidle harcadığın yıllara acırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Google play Apple Storeun yanında çöplük kalır.. Uygulama kalitesi olarak kesinlikle ios.

Misal apshalt 8 yeni çıktı sayılır birsüre paralı satıldı,sonra bigün bedava oldu.

https://itunes.apple.com/us/app/asphalt-8-airborne/id610391947?mt=8

Böyle büyük güzel uygulamalar ara ara bedava oluyor,hop çekiyorsun.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM&hl=tr

Googleplay hala paralı bedava olmuş değil,applestore ara ara güzel oyunların uygulamaların bedava olma olayı çok güzel birşey googleplay'da böyle pek ben duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

quote:

quote:

Misal apshalt 8 yeni çıktı sayılır birsüre paralı satıldı,sonra bigün bedava oldu.

https://itunes.apple.com/us/app/asphalt-8-airborne/id610391947?mt=8

Böyle büyük güzel uygulamalar ara ara bedava oluyor,hop çekiyorsun.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM&hl=tr

Googleplay hala paralı bedava olmuş değil,applestore ara ara güzel oyunların uygulamaların bedava olma olayı çok güzel birşey googleplay'da böyle pek ben duymadım.

Google Play'de bu olay yasak kural var birşey ücretliyse tekrar ücretsiz olamıyor.App Store'u her yönden tek geçerim.

• Google Play App Store'un yanına yaklaşamaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1. full hd izlersin

Değil sanırım şimdiye kadar bir hata vermedi . Peki nasıl yukleyebilirim hatasız sürümü bi oyle deniyim

• Telefon Arabistan'dan veya Arap Emirlikleri'nden alinma herhalde, bu cihazlarda FaceTime bulunmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak iOS kullansaydın android e gecmek cok zor gelirdi hatta 1 2 gun icinde androidden nefret ederdin karışık gelirdi hantal gelirdi ama sen ilk akıllı telefon deneyimine android ile başlamışsın bu android'in dosya paylaşımı olsun rahatlıkla film atıp muzik atabilme olsun iOS da sana bunlar cok zor gelecek flash player olmaması da istediğin mp3 U uygulamaya ihtiyac duymadan zil sesi yapabilme özelliği olmaması kısaca sen anroid in özgür işleyiş tarzına alismissin iOS kapalı kutudur bu yuzden seni cok sıkacak pişman olacaksın nerden mı biliyorum çevremde anroid kullanıp iOS A geçip cok sade hic birsey yapamıyorum diye pişman olanlar da oldu ilk 15 gun dayanıp kullanırsan değiştirmezsen 15 günden sonra da cok fena alisirsin işleyiş tarzı hızı marketi hissettirdiği kalite olsun bu süre sonunda anlarsın yani demek istedigim androidden iOS A geçerken sıkıntılı bir süreç inatla kullanmaya devam edersen alisirsin ama cogu kisi off bu ne deyip tekrar anroid e geçtiğini de gördüm yani kısacası iyi duşun ikisi de cok farklı işletim sistemleri pişman olma sonra

• Hocam FullHD video hiçbir sıkıntı çıkarmadan rahatlıkla oynatılabiliyor ancak; Ufacık ekranda film keyfi flan olmuyor malesef. oyüzden film izlemek gibi bir niyetiniz varsa mutlaka en az 4.3 ekranlı bir telefon seçin.

Diğer özellikleri bi şekilde yaparsınız zaten
  • Iyidir guzeldir ama arabadan inip trene binmis gibi olucaksin ozgurluk konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

İlk olarak iOS kullansaydın android e gecmek cok zor gelirdi hatta 1 2 gun icinde androidden nefret ederdin karışık gelirdi hantal gelirdi ama sen ilk akıllı telefon deneyimine android ile başlamışsın bu android'in dosya paylaşımı olsun rahatlıkla film atıp muzik atabilme olsun iOS da sana bunlar cok zor gelecek flash player olmaması da istediğin mp3 U uygulamaya ihtiyac duymadan zil sesi yapabilme özelliği olmaması kısaca sen anroid in özgür işleyiş tarzına alismissin iOS kapalı kutudur bu yuzden seni cok sıkacak pişman olacaksın nerden mı biliyorum çevremde anroid kullanıp iOS A geçip cok sade hic birsey yapamıyorum diye pişman olanlar da oldu ilk 15 gun dayanıp kullanırsan değiştirmezsen 15 günden sonra da cok fena alisirsin işleyiş tarzı hızı marketi hissettirdiği kalite olsun bu süre sonunda anlarsın yani demek istedigim androidden iOS A geçerken sıkıntılı bir süreç inatla kullanmaya devam edersen alisirsin ama cogu kisi off bu ne deyip tekrar anroid e geçtiğini de gördüm yani kısacası iyi duşun ikisi de cok farklı işletim sistemleri pişman olma sonra

Hocam peki jailbreak yaparsam sıkıntısız şekilde dosya paylaşımı yapamaz mıyım? mp3'ü zil sesi yapamaz mıyım?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.