Şimdi Ara

ANDROID'TEN IOS'A GEÇMEK? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eşekten inip ata binersin....
  • Androip = çöp

Note1,2,s3 en son olarak xperia z de denedim şansımı 2.telefonumda, elime androidleri alasım gelmiyor ,ios çok rahat stabil sanki uzvum o kadar rahat kullanıyorum.ios 7 beta ile bir başka güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

İlk olarak iOS kullansaydın android e gecmek cok zor gelirdi hatta 1 2 gun icinde androidden nefret ederdin karışık gelirdi hantal gelirdi ama sen ilk akıllı telefon deneyimine android ile başlamışsın bu android'in dosya paylaşımı olsun rahatlıkla film atıp muzik atabilme olsun iOS da sana bunlar cok zor gelecek flash player olmaması da istediğin mp3 U uygulamaya ihtiyac duymadan zil sesi yapabilme özelliği olmaması kısaca sen anroid in özgür işleyiş tarzına alismissin iOS kapalı kutudur bu yuzden seni cok sıkacak pişman olacaksın nerden mı biliyorum çevremde anroid kullanıp iOS A geçip cok sade hic birsey yapamıyorum diye pişman olanlar da oldu ilk 15 gun dayanıp kullanırsan değiştirmezsen 15 günden sonra da cok fena alisirsin işleyiş tarzı hızı marketi hissettirdiği kalite olsun bu süre sonunda anlarsın yani demek istedigim androidden iOS A geçerken sıkıntılı bir süreç inatla kullanmaya devam edersen alisirsin ama cogu kisi off bu ne deyip tekrar anroid e geçtiğini de gördüm yani kısacası iyi duşun ikisi de cok farklı işletim sistemleri pişman olma sonra

Hocam peki jailbreak yaparsam sıkıntısız şekilde dosya paylaşımı yapamaz mıyım? mp3'ü zil sesi yapamaz mıyım?

O sekilde pek kullanmadığım icin bilgim yok ama oluyor diye biliyorum

• Benim fikrim boyle muallakta kalacaginiza deneme amacli bir 4s alirsiniz kullanirsiniz baktiniz hosunuza gidiyor kullanmaya devam edersiniz ihtiyaclara bagli olarak 5s'e terfi edersiniz tabi ama 4s bile cok tatminkar. Sadece bir kere ios deneyimim oldu 3gs ile cok memnun kaldim. Su an ace2 kullaniyorum bir an once satip iphone alacagim mutlaka deneyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Benim fikrim boyle muallakta kalacaginiza deneme amacli bir 4s alirsiniz kullanirsiniz baktiniz hosunuza gidiyor kullanmaya devam edersiniz ihtiyaclara bagli olarak 5s'e terfi edersiniz tabi ama 4s bile cok tatminkar. Sadece bir kere ios deneyimim oldu 3gs ile cok memnun kaldim. Su an ace2 kullaniyorum bir an once satip iphone alacagim mutlaka deneyin bence.

Ekranı inanılmaz küçük mesaj yazarken c yerine v, g yerine f, p yerine o ya basarım o boyutlarca galaxy ace kullanmıştım rezillik çektim bir sürü Aslında eski alışkanlıklardan dolayı ne az 4,3 inch falan olmalıydı eski xperia s yada s2 gibi ama 4.3 inc ile çok fark yapacağını sanmıyorum 4 inch ekranın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 19 Eylül 2013; 23:19:27 >

• 5s kaç gb reme sahip bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • Hayatında aldığın en iyi kararlar arasında liderliğe oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Hayatında aldığın en iyi kararlar arasında liderliğe oynar

İki kelime edip kaçmakla olmaz soru sorayım bari Opera miniden video download edip izlenebiliyor mu peki hocam?
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Hacım operadan indiremesekte tanıdığımız tarayıcılar var yardımcı oluruz

Video Download - iBolt Downloader & Manager
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

2 telefonda da facetime olacağından aranır hatta mac bilgisayarlarda aranır

Excell de sıkıntı yok. Safari açıyor.

• Nihayetinde iphone 5 aldım 3 gün önce. İlk 2 gün kriz geçiriyorsun 1 tane tus var nereden geri çıkacağını bile bilmiyorsun. Birde safari chorom a göre aşırı eksiklikleri olan bir programmış chrome kurdum rahatım şuan. Onun dışında söyleyebileceklerim ios çok daha düz mantık çalışıyor dallı budaklı değil sadece ihtiyaca yönelik tasarlanmış bir işletim sistemi. Birde şaka gibi 4 inch ekranı minnacık klavyesi olmasına rağmen mesaj yazarken neredeyse hiç yanlış yazmıyorsun. Hoşuma gitmeye başladı açıkçası şuan için memnunum.

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    özet, ilk başta dosya transfer korsan program vs konularında sıkıntı çekersin. ios kullanmaya başlayınca güncel bir cihazda telefonun senin istediğin komutlara cevap verdiğini ve belirttiğim olumsuzluğun çok önemli bir ayrıntı olmadığını görürsün.
  • Konuyu hortlatmak lazım. En son 2014te yorum var yıl olmuş 2016. Deneyimli kullanıcıların yorumlarını bekliyorum

• Sadece 1. Secenegi tam olarak yapamazsın. iPhone larda saçma sapan bir ekran çözünürlüğü olduğu icin ekranın altında ve üstünde dana kadar siyahlık oluyor. Ekrana sığacak şekilde kırpınca da filminaltindan üstünden sağından solundan bir suru alanı kaybediyorsun.

• Ekran 1136x640 olmasına rağmen retina bir ekran olduğu için daha yüksek çözünürlükte görüntü oynatabiliyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.