Şimdi Ara

'ANDROID TV 5.1' vs 'WebOS 3.0'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç bin TL verip akıllı TV'ler alıyoruz da, bunların hangisi "daha akıllı" incelemesini mağazalardaki kısıtlı ziyaretler sırasında yapamıyoruz. Dolayısıyla kullanıcı paylaşımları önemli hale geliyor.

Akıllı TV kullandığımızda bekleriz ki;

-bir film ya da video izlemek için PC'mizi açmak ya da telefondan video açıp TV'ye aktarmak zorunda kalmayalım.

-Özgür bir platform olsun sadece gömülü uygulamalar ile kısıtlı olmasın, -

-TV'ye mouse vs bağlamak zorunda kalmayalım,

-güncellenebilir olsun,

Bu bilgiler ışığında kullanıcılar Android ve WEBOS sistemli TV'leri ile ilgili paylaşımlarda bulunabilirlerse bu başlık altında toplamış oluruz.

• Her iki işletim sistemine sahip tv yide kullanmış biri olarak kesinlikle webos 3 ün çok daha hızlı ve stabil bir işletim sistemi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim şuan için tv de Android seçilmesi gereken en son sistemi.
  • cevabınız için çok teşekkürler.

telefonlardan alışkanlığımız, "android özgür bir platform, diğer sistemler ise kısıtlı" düşüncesiyle tv'de de böyle olur sanıyor insan, ama değil demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_koyun

Merhaba,

Birkaç bin TL verip akıllı TV'ler alıyoruz da, bunların hangisi "daha akıllı" incelemesini mağazalardaki kısıtlı ziyaretler sırasında yapamıyoruz. Dolayısıyla kullanıcı paylaşımları önemli hale geliyor.

Akıllı TV kullandığımızda bekleriz ki;

-bir film ya da video izlemek için PC'mizi açmak ya da telefondan video açıp TV'ye aktarmak zorunda kalmayalım.

-Özgür bir platform olsun sadece gömülü uygulamalar ile kısıtlı olmasın, -

-TV'ye mouse vs bağlamak zorunda kalmayalım,

-güncellenebilir olsun,

Bu bilgiler ışığında kullanıcılar Android ve WEBOS sistemli TV'leri ile ilgili paylaşımlarda bulunabilirlerse bu başlık altında toplamış oluruz.

Burada bir karşılaştırma yapılmış,ufak da olsa fikiri verebilir.

• kara_koyun K kullanıcısına yanıt
    En basiti w805c android tarayıcıda bir film izlemek işkenceydi uh650v webos ta dün kolaylıkla film açıp izleyebildim misal benim için kıstas budur. Kapalı sistem olması ne derece sıkıntı yaratır orasını kestirmek zor ancak tv lerde kullanılan android os ta yarı açık bir sistem. Marketten yalnızca uyumlu içeriği indirebiliyorsunuz farklı içerikler dışardan yükleniyor ancak o zamanda ya uyum sorunu oluyor yada yüklenen program ilk çalıştırma sonrasında otomatik olarak sistemden kaldırılıyor. Kısacası tv de android için daha çok yol var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.