Şimdi Ara

Android TV Box Neden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar yakın zamanda bir tv almayı düşünüyorum fiyatı uygun.Ailemin yanına gittiğimde oradaki lcd TV dede kullanabilmek adına bir tv box almayı düşünüyorum.İnternette az çok bilgi aldım ama net değil.Sorularım öncelikle şunlar:

1. 1 tb harddisc var.Bundaki film video vs bu kutu ile tümleşik kullanabilir miyim.Bundaki dosyalara hızlı erişimle tv ye aktarabilirmiyim

2. TV İzlemede kaydet-izle olayı sorunsuz biçimde yapılabiliyor mu

3. Depolama alanları bana düşük geldi.En iyisi 8 gb civarında sanırım.Depolama olarak sd kart işine girmeden harddisc imi kullanabilir miyim.

4. Günlük hayatta en çok işe yarayan özelliklerini henüz konu hakkında bilgim çok çok az olduğu için paylaşırsanız çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirJustice -- 2 Haziran 2014; 22:24:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam,

1) Evet harici disk destekliyorlar, kullanabilirsin
    2) Bunların çoğu medya oynatıcı, o yüzden TV yayını ile bir ilgisi yoktur, izle - kaydet vs olmaz. ( tvnin kendisinde böyle bir özellik varsa usb ye kayıt yapabilirsin)
    Bunun yanına Android sistemli uydu alıcılar mevcut . o tarz birşey alırsan hem dediğini yapar hem android box olarak kullanabilirsin
    3) 16 GB olanları da mevcut. sen eğer hafızada film vs tutmak için yer istiyorsan sd karta gerek yok. harici disk yeterli olur. ama box'ına oyun - program vs kurmak için hafıza gerekli olacak. o yüzden bu tarz şeyler için yer gerekirse en az class 10 olacak bir sd kart almanı tavsiye ederim.
    4) Evde internetin varsa: PC den kablosuz dosya paylaşımı yapabilirsin, film vs.
    Chromecast gibi kullanabilir hdmi gerekmeden telefonunu-pcnin ekranını tv ye aktarabilirsin.
    Daha düşük elektrik tüketimi ile torrent download edebilirsin.
    TV de kamera yoksa bile box üzerinden tv de skype vs kullanabilirsin.
    air mouselar ile android oyunları oynayabilirsin
    XBMC ile medya center oluşturabilir, live tv linkleri ile bir çok ulusal-uluslar arası yayına ulaşabilirsin (discovery vs..)
    Telefonundan TV ne mesaj vs atabilirsin....

Android yüklü olduğundan senin yaratıcılığına kalmış birazda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.