Şimdi Ara

Android TV Box'ta 2 GB veya 4 GB ram sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni android tvboxların çoğunda 4GB ram opsiyonu sunuluyor. Fakat bir tvbox'ta 2GB fazla RAM için 50 usd verilir mi? Yani 2GB RAM'i olan cihazlar mevcudun ne kadarını kullanıyor ki 4GB olursa bir faydasını görecek?

Yaptığım şey genel olarak NAS üzerinden 1080p film izlemek. Ayrıca android'li bir cihaz alırsam digiturkplay üyeliğim ile maçları da doğrudan televizyondan izlemeyi umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catisio -- 12 Kasım 2014; 12:11:08 >

• Aynı şeyi ben de merak ediyorum. 4gb/2gb farkını uzman biri cevaplarsa çok makbule geçer. Benim anlamaya çalıştığım ise işlemci-görüntü kalitesi ilişkisi. AllWinner A80 Octa-core,Amlogic S812,Rockchip RK3288 ve Realtek 1195 diye 4 temel işlemci var. Her biri için ayrı ayrı benchmark test sonuçları olsa da tamamına yakını performans ölçümü ile ilgili, görüntü ve renk sonuçlarını kıyaslayanını göremedim. Acaba en iyi görüntüyü hangi işlemci veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikileaks -- 12 Kasım 2014; 3:11:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.