Şimdi Ara

Android tv box tavsiye (CS968 alındı, cihaz geldii) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ürün incelemesi bekleniyor 2 gün olmuş....
  • Hocam vize dönemindeyim, inceleme yazabilecek durumda değilim.Cihaz geldiği gibi merak eden arkadaşlar var diye kısa bir değerlendirme yazdım ancak ilgilenen olmadı zaten.Eğer merak eden varsa cihazı soru-cevap şeklinde yardımcı olabilirim.
    İyi akşamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rata kullanıcısına yanıt
    Wifii cekim gucu nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemle arasındaki mesafe 2 metre kadar arada sadece 1 kapı var bu şekilde full çekiyor.Asıl benim dikkat ettiğim internette sıkça bahsediliyordu wifi sürekli kopuyor diye.Ben hiç kopma yaşamadım.O yönden güzel. Şu ana kadar bir 720p video da oynatmama hatası verdi. Kaç playerla denedim oynatmıyor, eski media player ım da oynatmıyor bir tek bilgisayarda oynadı. Mx de yazılım, donanım kod çözücü denedim açmadı.İnternetten film dizi izleme kısmında da bir sıkıntı yok.birde haftasonu xbmc halledebilirsem güzel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: aligonder

Selam herkese,

Yeni konu açmak istemedim. Buradan devam edeyim..

Çinden Android Tv almak istiyorum. Bana sıkıntı çıkarmayacak, kaliteli bir şey istiyorum. Marka model önerisi olan var mı?

Teşekkür ederim...

Dark EvoBOX A1R Kablosuz Ağ Mini PC
    3D MKV, Air Mouse, WiFi, HDMI 1.4, VGA Destekli

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/dark-evobox-a1r-kablosuz-ag-mini-pc-97955654

• Yine criminal57 , yine dark manipilasyonu.

Fason ürünler galiba elde çaktı

• ben kamerasını merak ettim, nasıl? Skype kurup denedin mi hiç?
  • Kamerasini denedim, yari aydinlik bir ortamda skype ta goruntulu konusma yapilabilecek bir kalitede duruyor ancak cokta iyi degildi.skype kurup denerim aksam sonuclari yazarim.Su asamada yasadigim en buyuk sikinti mx in video oynatilamaz hatasi vermesi bircok video da.O da codecden kaynaklaniyor yuksek bir ihtimal ile ancak hala cozemedim.ayni videoyu s3 telefonumda aciyorum oynatiyor ancak tv box da acamadim.

• Kamera 2Mp , gün ışıgında idare eder ama diğer 2Mp kameralar gibi akşam gerçekten kötü. Skype kurup merakla denemiştim.
  • Üstad cihazı çözmüşsündür sanırım artık, genel bir değerlendirme bekliyoruz. Video oynatmama ve xbnc ne oldu?
  • Evet ürünü bayadır kullanıyorum. Usb den hd film izliyorum optikten dijital ses aktarıyorum hiçbir sıkıntım yok bu konuda ancak mx player ile oynatıyorum. Xbmc player player olarak kullanışlı değil takılmalar oluyor. Ancak eklenti ekledim xbmc ye tv falan izliyorum bunlarda sıkıntı yok. Wifi çekimi hakkında pek birşey diyemeyeceğim çünkü modemle arasında duvar yok cihazın , ancak bağlantıda kopma meydana gelmiyor. Bu arada ben projeksiyona bağlı kullandığım için cihazı 720p çözünürlükte kullanıyorum. Full hd çözünürlük desteği var ancak performansı nasıldır bilemiyorum.

Cihazın artıları
    +4 tane usb portu var
    +kamerası var ( hiç yoktan iyidir )
    +bluetooth var ( birçok media boxta yok )
    +wifi de kopma sorunu yok

Cihazın eksileri
    -bir kr42 kadar kullanıcısı olmadığından cihaza özel yazılım pek yok
    -xbmc player birçok android cihazında olduğu gibi bunda da optimal bir seviyede çalışmıyor

Sonuç olarak ben cihazdan memnunum. Benim ihtiyaçlarımı güzel bir şekilde karşılıyor.

• rata kullanıcısına yanıt
    Custom rom ile denediniz mi ? Yazılımınız orjinal mi DTS,AC3 pass yaması yaptınız mı ?
  • Arkadaşlar

bende bakıyorum bu tur cıhazlara..
    almak istiyorum ama biraz pahalı.
    bu urun 32 dolar 2.2 olsa en fazla 70 TL yapar..

Bu alet nasıl bir el atarmısınız?
    Aliexpress ten alınırmı?
    kargo free mış..

http://www.aliexpress.com/item/IPPLI-Mars-i8-Android-TV-Box-Quad-Core-Smart-TV-Receiver-RK3188-1-6GHz-2G-8G/1594576296.html

Teşekkürler..
  • TechnicaL kullanıcısına yanıt
    Şu anda custom rom kullanıyorum ancak orjinal rom da kullandım. İkisinde de passthrough yapılıyor .

• S82 nasıl

• Ben de 1 yılı aşkın süredir severek kullanıyorum. Yaklaşık 1 aydır şu ROM u kullanıyorum;

http://www.freaktab.com/showthread.php?13601-CUSTOM-ROM-QuickShoT-v3-1-for-cs968%28ap6210-and-2Mpx-camera%29-CR11S%28ap6210-and-2Mpx-camera%29

Siz hangi ROM u kullanıyorsunuz arkadaşlar?
  • ttoygar T kullanıcısına yanıt
    Benim kullandigim rom bu olmasi lazim:

http://www.freaktab.com/showthread.php?17279-NEW-CloudnetGO-OFFICIAL-720p-ROM-9-01-14-AND-CLEAN-YOU-CUSTOMIZE-ROM-VPN-WORKS-1080p-AP6210-OVERCLOCK-1704-ROOTED-AC3-DTS

Kit kat 4.4 overclock lu. Bariz performans artisi oldu. Ancak biraz fazla isiniyor.
  • Cihaz satiliktir, ilgilenenler PM atabilir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102200127

• ıyı gunler bende bu cs968 cıhazdan almıstım .sımdı acılmıyor ısıkları yanıyor.ama ekrana bır goruntu gelmıyor..yenınden nasıl yukleme yapabılırız.reset tusunada bastım ama sonuc aynı. yardıncı olabılecek bırısı varmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.