Şimdi Ara

Android tv box tavsiye (CS968 alındı, cihaz geldii)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun süredir kullanmakta olduğum egreat r1 media tank ım var.Ancak artık miyadını doldurduğunu düşünüyorum.1-2 tb hd taktığımda takılmalar oluyor sürekli atıp parçalayasım geliyor.Bu nedenle yeni bir media player arayışına yöneldim.Android tv box lar çok amaçlı kullanılabildiğini gördüm.Benim asıl kullanış amacım takılmadan donmadan 1-2 tb hd bağlayıp 1080p filmleri optik kabloyla 5.1 sistemime bağlayıp izlemek.Dizi-mag gibi sitelerden dizi falanda takip etmek istiyorum cihaz ile.Aklımdaki ürün ise bu :
    http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

İş görür mü dersiniz ?Bu arada geekbuying singapur postasıyla mı gönderiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rata -- 10 Aralık 2013; 17:15:45 >

• bende suanda r1 de var. hatta tv ye suanda da o takili. hicbir takilma yok
    hatta 60-70 gb remux larda bile . yazilimini guncellemeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2gb ram + dört cekirdek islemci, iyiymis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

2gb ram + dört cekirdek islemci, iyiymis

Kagit ustunde iyi duruyor gercektende stabilitesi iviri ziviri nasildir yazilim destegi pek yok herhalde bu cihaza daha yeni cikmis sanirim.

• Evet kait ustunde cok iyi ama kullanici yorumlarina bakmak gerek. Android icin zaten 2gb ramden asaisi alnmaz. Urunde optik ses cikisivesairede mevcut 4 adette usb var.. İyi bir urun gibiduruyor..

• İlk mesajda belirttiğim cihazı sipariş ettim.Beklenti büyük umarım iş görür
  • Arkadaşlar merhaba....

Yeni konu açmak yerine hazır varken buradan sormak istedim.

Ağırlıklı olarak televizyondan internet kullanımı için bir cihaz düşünüyorum kablosuz internete bağlanan, klavye bağlanması(kablosuz) güzel olur tabii... İnternetten dizi izlemek ön planda olmak üzere youtube ve diğer sitelerde sorunsuz çalışması tercih sebebidir
  • Valla benim aldigim cihaz kagit ustunde senin istedigin ozellikleri karsilar.usb den klavye falan baglarsin.bluetooth klavye falan da baglayabilirsin.

• rata kullanıcısına yanıt
    Cihaz geldimi acaba.birde bu tip cihazlar usb ilemi tv ye baglaniyor

• Daha bismillah 2 gün önce aldım hocam cihazı .Hdmi ile bağlanıyor bu arada. Analog video bağlantısı da vardı sanırım.
  • Kargo kaç para tuttu acaba?
  • Kargo ucretsiz.

• rata kullanıcısına yanıt
    hocam gümrüğe takılırmı bu ürün ?
  • 100 dolar altı takılmaması lazım normalde ama belli olmuyor.Kontrol amaçlı girebilir.
  • Selam herkese,

Yeni konu açmak istemedim. Buradan devam edeyim..

Çinden Android Tv almak istiyorum. Bana sıkıntı çıkarmayacak, kaliteli bir şey istiyorum. Marka model önerisi olan var mı?

Teşekkür ederim...
  • Ürün elinize geçti mi hocam? Kısa da olsa bir inceleme bekliyoruz sizden.

• Valla ayın 24 ünde yurtdışına sevk ettiler ancak sağolsun PTT hala yurtiçine girişini yapmadı ürünün.Gelsin bir incelemesini yaparım inşallah .Bu arada geekbuying üründe 10 dolar indirim yapmıştı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama.

• Bence LCD Tv lerinizi akıllandırmanın yolu yerli ürünlerde :)
    Smart Stick
  • Hocam yerli ürün mü sanıyorsunuz bunları ? Çinden ithal edip üstüne a, b, c marka basıyorlar.

• Evet arkadaşlar cihaz geldi. İlk izlenimlerim olumlu.Benim beklentilerimi şimdilik karşıladı. 2.5 inc 1 tb hdd bagladım sorunsuz gördü, mx video player yükledim sorunsuz açıyor videoları.Chrome dan dizi de baktım biraz onda da sıkıntı yok gibi.optik ses kablosu ile z906 sistemime bagladım, passthrough yaptım tv box dan direk z906 da decode ışığı yanıyor 5.1 filmlerde. Usb den klavye mouse bagladım o da tamam oldu. Tek sıkıntı bu xbmc yi tam beceremedim. Direk sitesinden orjinal sürümünü indirip kurdum ancak videoları xbmc ile açınca frame atlıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.