Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.228
Cevap
371
Favori
433.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

apk olarak ta yükleyebilirsin. ya da sitelerde detaylı yükleme yazıyor.

• Ücretsiz ulusal kanalları gösteren apksız uygulama var mı blutv harici

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Eklentiyi bir türlü kuramadım malesef

• mehmetx44 M kullanıcısına yanıt

Seyirtürk forumuna yazın sorun her neyse yardımcı olurlar eklenti için. Apk versiyonu varmış onu da deneyebilirsiniz.

• Arkadaşlar tv boxa link kopyalamam gerek nasıl yapabilirim?
  • 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt

mail ile kopyalayabilirsiniz, harici bir mouse takmanız yeterli olacaktır.

• Merhabalar

Nvidia shield tv sahibiyim. Harici diskimi bağladığımda, içindeki filmleri izleyebileceğim bir uygulama arıyorum. Normalde Kodi ile izleyebiliyorum. Ama kodiyi açtığımda önce harici diski sonra filmlerin kayıtlı olduğu dosyayı açıyorum daha sonrada izleyeceğim filmi seçiyorum. Benim istediğim şu; uygulamaya tıkladığımda bağlı olan diski tarasın (veya ben tara dediğimde tarasın) ve bana direk filmleri poster şeklinde listelesin. (Mümkünse filmler hakkında bilgi de (Dil ve altyazı seçeneği, süre vs.) versin.) Archos player uygulamasını denedim bende çalışmadı(Açılıyor hemen kapanıyor). Tabi bu arada codec desteği de iyi olsun. Böyle bir uygulama var mı yoksa Kodi ile devam mı etmeliyim. Saygı ve selam ile …

• erdal73 kullanıcısına yanıt
    Plex ve Plex Pass aboneliği sorununuzu (afişleme dahil) çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 14 Temmuz 2023; 15:47:25 >
  • sefertasım kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim. Parasız olmaz diyorsunuz yani :)

• erdal73 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Ben demiyorum, Plex diyor. :)
    https://www.plex.tv/plex-pass/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 14 Temmuz 2023; 16:7:57 >
  • @sefertasım

plex ücretsiz sürümünü kullanıyorum 3 senedir daha sorun yaşamadım. (LG-TV WebOS uygulamalarında sadece Plex media server olduğu için)

@erdal73

10 küsür senedir Kodi kullanırım, neden filmerlin olduğu diski sabitleyip otomatik taratmıyorsun?!! her defasında disk aratmana ve film bulma zahmetine katlanmana gerek yok ki.

böyle bir özelliğinin var olduğunu biliyor ve buna rağmen kullanmıyorsan, plex daha zor bir sistem daha meşakatli bir yol izlemelisin media server olarak tanıtmak için.

Videolar> Dosyalar> +Video ekle> açılan pencerede Göz At'a tıkla ve harici diskini seç. hepsi bu kadar, listeme ve bilgileri alması için diğer seçenekleri keyfine göre tamamla. yine ayarlardan her açıldığında otomatik taramayı seç. kodi yi her açtığında otomatik tarar film afişi bilgisi imdb derecesi vs. tüm detayları görürsün.

• İnat tv için rootsuz reklam engelleme yönetimini bilen var mı?
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Kodinin böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Akşam eve gidince denerim. Takıldığım yerde sizi rahatsız edebilir miyim?

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt

Adblock DNS kullanırsan reklam çıkmıyor

• muratonline kullanıcısına yanıt
    Dns değiştirerek denedim olmadı. Siz yapabildiyseniz anlatır mısınız nasıl yaptınız?
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt

DNS adreslerini bu ikisini ayarladım bu şekilde hiçbir reklam çıkmıyor.

94.140.14.14

94.140.15.15

• Homatics box r 4k plus cihazda google playden indirip k ullanabileceğim bir iptv programı söyleyebilir misiniz ?

• muratonline kullanıcısına yanıt

Bende next 4K stick var A11 sürüm kurulu. DNS girme yerini bulamadım ama tam olarak nerde yazabilirmisiniz.

• ByAdmin kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/watch?v=IFYYeKwxBtE&feature=youtu.be

Bu linkten görebilirsiniz hocam nasıl yapıldığını.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Bu güzel bilgi için teşekkürler,

Ancak benim yapamadığım bir şey var hocam , göz ata tıklayınca benim hardisk görünmüyor ama normal yukarıda arkadaşımız bahsettiği gibi dosyalardan tek tek girince filmi açabiliyorum. Bu görünmemesinin sebebi ne olabilir acaba. Ekran görüntüsü paylaşmamı ister misiniz.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.