Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.228
Cevap
371
Favori
433.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşırı ısınma sorunu yaşayan cihazlar için oldukça gerekli bir uygulama.
  • mibox cihazda stremio, terriaum gibi uygulamalar direk açılıyor vpn falan istemiyor, ama eachlink H6 mini de bu uygulamalarda filmlere ulaşmak için vpn açmak gerekiyor, nedir bunun sebebi? vpn açınca da hem hız yavaşlıyor hem iptv vpn ile çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 3 Ocak 2019; 8:38:40 >
  • pepeeee P kullanıcısına yanıt
    google playde ikisi de var,

bendeki kurulu versiyonlar
    play.google.com
    IPTV Extreme - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pecana.iptvextreme

play.google.com
    ProgTV Android - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.progdvb.progtva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 3 Ocak 2019; 18:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

mibox cihazda stremio, terriaum gibi uygulamalar direk açılıyor vpn falan istemiyor, ama eachlink H6 mini de bu uygulamalarda filmlere ulaşmak için vpn açmak gerekiyor, nedir bunun sebebi? vpn açınca da hem hız yavaşlıyor hem iptv vpn ile çalışmıyor
    Km9 da terrarium gibi uygulamalarda vpn istemiyor.
  • turkvodda film seçeneklerinde hd seçince takılma olması normal mi ? Hizim 30 mb ping 14 ... Yükleme yapıyor ve çok zor ilerliyor. mibox 3
  • şu anda da t urkvod canlispor 5 kanalında biz tv vs açılmıyor bi problem mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Km9 da terrarium gibi uygulamalarda vpn istemiyor.

Alıntıları Göster
    miboxta daaynı işte ama eachlink minide vpnsiz açılmıyor filmler hiçbir uygulamada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

En iyi oynatıcı bence MX player. Başka player lar da deneyebilirisiniz.
    Görüntü,çözünrlük ayarları droid settings ten yapılıyor. Oradaki ayarlara tek tek bakmak gerekir.
    Clean Master ın tel versiyonunda ram temizleme kısa yolu var. Diğer programlara bakmalı.
    Mouse ile çekince alttan band çıkıyorsa sorun yok. Bu yeterli olmalı.
    Üstad iyi akşamlar. Bende de beelink gs 1 var. Ayarlar için dediğiniz droid settings hangi menüden açıyoruz. Kurcaladım biraz göremedim.
  • exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Ayarlar kısmına girince biraz aşağıda droid settings var. Çözünürlük, görüntü , enboy ayarları buradan yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ayarlar kısmına girince biraz aşağıda droid settings var. Çözünürlük, görüntü , enboy ayarları buradan yapılıyor.
    Dediğiniz gibi yaptım. cihazım km9 50 hz getirdim görüntü baya canlandı. yalnız fare seçme kopyalama sorunum hala geçmedi. bir türlü metni seçip kopyalayamıyorum. bir de eski box umda vardı. tek bir tuşla ram temizleyen öyle birşey olsa süper olacak.
  • km9 özelinde, şu droid settings olayına istinaden, andorid ayarlar'dan, gelişmiş ayarlar altındaki görüntü ayarları kast ediliyor, şaşıran olursa buna göre baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 4 Ocak 2019; 0:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahincoktu

turkvodda film seçeneklerinde hd seçince takılma olması normal mi ? Hizim 30 mb ping 14 ... Yükleme yapıyor ve çok zor ilerliyor. mibox 3

bu filmdeki donma problemide olabilir.baska bir film yada youtubeden fullhd yayin acin.sorun devam ediyorsa kronik mibox wireless problemindendir.mibox yuksek wifi bant araliklarini sevmiyor.modeminizin wifi ayarlarindan wifi kanal bant ayarini 1 yapip tekrar deneyin.duzelecektir.slmlar.
  • eyvallah
  • merhaba arkadaşlar linketki tv box u rootlamak istedim. playstoredaki rootchecker uygulaması cihazın zaten ile root lu olduğunu sonucunu verdi. Bunu üzerine playstoredan supersu kurdum. Supersu güncellendi ve cihaz yeniden başlatıldığında bir daha açılmadı. Açılış ekanıgeliyor, ön paneldeki digital saat ve göstergeler çalışıyor ama burada kalıyordu.

Cihaza ait rom u aradım bulamayınca aynı işlemcili başka bir marka tv box un yazılımını kurmayı denedim. Şimdi açılış ekranı gelmiyor, ön paneldeki digital göstergeler açılmıyor.

Ancak cihaz pc ye bağlandığında "bilinmeyen cihaz" olarak tanınıyor ve bir sürücü yükleniyor. Cihazın kendi rom unu buldum, PhoneixUSBPRO adlı uygulama ile pc den yüklemeyi denedim. kurulum %72 den sonra devam etmiyor, "0x161 download boot 1 failed" hatasını veriyor. Bir çok kez denedim.

Cihazın doğru sürücüsünü yüklediğimden de pek emin değilim açıkçası PC cihazı USB Device(VID_1f3a_PID_efe8) şeklinde tanıyor.

Ne dersiniz cihaz kurtarılabilir mi yoksa tamamen ölü mü?

cihaz
    Gearbest
    EACHLINK H6 Mini TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009496885429.html?wid=1433363&lkid=11004390

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phizikci -- 5 Ocak 2019; 12:41:45 >

• Firmware bulundu

11/13/2018 tarihli IMG dosyası. Yanıp sönmesi için Phoenix gerekir.
    yadi.sk
    miniH6-public-3Gddr-20181113-update.img — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/v5Ukl_9JvWiwCA;

Phoenix USB Pro
    yadi.sk
    phoenixusbpro_201612061046_16.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/uWwceNBuL054pA

22.08.2018 tarihli OTA Güncellemesi
    drive.google.com
    Google Drive -- Sayfa Bulunamadı
    https://drive.google.com/file/d/1KTP...5-oNIRmRA/view

şifre: technozon
    Rccm1112 tarafından düzenlenmiş Son; 01-03-2019, 03:48 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy07 -- 6 Ocak 2019; 10:42:30 >

• crazy07 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, bu yazılımları bulmuştum ama kurulum tamamlanmıyor maalesef
  • Merhaba tv box konusunda pek deneyimim yok. x96 max cihazımda her hangi bir metini nasıl kopyalayabilirim? örneğin bir linki kopyalamam gerekiyor ama yapamıyorum.
  • cengizkaya C kullanıcısına yanıt
    İLk yapılması gereken işlem linki kendi e-mail adresine yollamak olmalı.
    Kablosuz ya da geçici olarak kablolu mause kullanın. Kopyalamak istediğiniz linkin üzerine sol fare tuşuna basılı şekilde uzunca tutunca altta baloncuk üstte KOPYALA yazısı çıkar. KOPYALA ya tıklayıp yapıştırmak istediğiniz yere yine aynı şekilde sol fare tuşunu uzunca basınca altta baloncuk üstte YAPIŞTIR yazısı çıkar.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Kopyala yapıştır işlemini pc de, cep telefonunda, iPad'de senelerdir yapıyorum, ama, tv box'ta sadece browser adres satırında olan linkleri kopyala yapıştır yapabiliyorum. Sayfa içinde olan link ve yazıları kopyala yapıştır yapamıyorum. Lg g2 telefona otg kablosundan fare bağlıyorum, onda da kopyala yapıştır sorunsuz yapılabiliyor, ama ne hikmet ise tv box'ta internet sayfasında olan yazıları veua linkleri kopyala yapıştır bir türlü yapamıyorum. O kopyala yapıştır baloncukları çıkmıyor. Çok ilginç?!
    Bu sorunu çözecek bir uygulama var mı?
  • stremio mxplayer altyazı ile izleyebilen var mı? stremio default oynatıcı görüntü kalitesi hoşuma gitmiyor. mxplayer da çevrimiçi altyazı aktif olmuyor. bir fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.