Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.240
Cevap
374
Favori
451.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışında elektronik eşya getirenlere, yeni torba yasa ile bandrol vergisi geirilmiş, 10-90€ arası.. Acaba tv box'ları da kapsıyor mu?
  • Arkadaşlar;
    cihaza kablosuz mause taktım. çalışıyor fakak klavye de çalışmıyor. mesala bir şifre gireceğim zaman veya youtube de bir şey arayacağım zaman kumanda ile tek tek tıklamam gerekiyor. mause ile çıkan klavyeyi tıklamayı nasıl etkinleştiebilirim.
  • frux kullanıcısına yanıt
    set üstü medya kutuları (set top box) için 7 Avro ekleniyormuş.
    kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimbaba

Arkadaşlar;
    cihaza kablosuz mause taktım. çalışıyor fakak klavye de çalışmıyor. mesala bir şifre gireceğim zaman veya youtube de bir şey arayacağım zaman kumanda ile tek tek tıklamam gerekiyor. mause ile çıkan klavyeyi tıklamayı nasıl etkinleştiebilirim.
    Cihazınız ne bilmiyorum ama km9 gibi mi box gibi android tv romlu cihaz ise mevcut klavyede mümkün değil maalesef. Farklı klavye yüklemeniz gerekir. Denemedim ama swiftkey kullanıp memnun olanlar var. Aptoidde vardır sanırım. Türkçeye de uyumlu olması lazım. Ben normal playstoredan Keyboard for Android Tv adlı klavyeyi kullanıyorum. Ona da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    7 Euro bandrol ücreti geldi.
    23 kasımda KM9'ları 250 TL'ye mal etmiştik ortalama; şimdi fiyatlar müthiş arttı.
  • Kaldırılmayan uygulamaları nasıl kaldırabilirim ?
  • saimbaba S kullanıcısına yanıt
    SwiftKey kurun mause onda çalışıyor türkçe karakterlerde de sorun yok. cıhaza yüklü gelen youtube uygulamasında harici klavye kullanılmıyor kendi klavyesini kullanmak lazım kumanda ile sesli arama var klavye ye gerek yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: SrknArsln

Kaldırılmayan uygulamaları nasıl kaldırabilirim ?
    Kullanılmayan uygulamaları mı ? Ayarlara girip uygulamalar dan kaldırılabilir.
    Ya da Clean Master gibi bir program kurup ta kaldırılabilir.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 27 Aralık 2018; 15:49:44 >
  • Arkadaş kullanılmayan değil kaldırılamayan demiş herhalde. Onu bende merak ediyorum. Mesela Google filmler benim işime yaramıyor kaldırmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: susak1920

Arkadaş kullanılmayan değil kaldırılamayan demiş herhalde. Onu bende merak ediyorum. Mesela Google filmler benim işime yaramıyor kaldırmak istiyorum.
    arkadaşlar elinizde ki makineden bende yok ama ES dosya yöneticisi kurulu ise
    oradan uygulamaları bulup mause ya da kumanda ile uzun basılı tutup seçenek işaretleri geliyor sil kaldır vs.
    en azından es dosya bu işleri yapar diye düşünüyorum
  • yanılmıyorsam sistem uygulamalarından devre dışı bırakılınca ekranda bir daha görünmüyor.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Sistem uygulamaları kalkmıyor malesef. denedim kaldıramadım...
  • SrknArsln kullanıcısına yanıt
    Hangi sistem uygulaması. Sistem uygulamalarını kaldırırsanız box çalışmaz.
    Custom rom atmanız gerekir.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 27 Aralık 2018; 18:19:0 >
  • Ben km9 u açamadım bile çok ilginç ekranda hold and while holding the remote near the box da takili kaldim bir sonraki asamayi bir görsem tariyor tarıyor algilanmiyor sanırım kumanda ki ses ac kapa hepsi çalışıyor

• TUFAN22 T kullanıcısına yanıt
    kumandayı box'a temas eder durumda deneyin bir de. - ve ok tuşlarıydu sanırım, aynı anda basılı tutmanız gerekenler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • susak1920 S kullanıcısına yanıt
    Cihaz rootlu ise luckypatcher apk yı google da aratıp yükleyin. Mucize gibi bir uygulamadır. Ne işe yarar ? O kaldırılamayan uygulamaları kaldırır. Google reklamlarını kaldırır uygulamalar içindeki reklam bannerları kalkar. Bazı uygulamalar için patch ile paralı uygulama gibi kullanma imkanı sağlar. Ilk yükleme sırasında google play yüklenmesine engel olmak ister aldırmayın yükleyin. Ama yüklü sistem uygulaması yada diğer kaldırmak istediğiniz uygulamalar için ne yaptığınızı bilmiyorsanız bırakın olduğu gibi kalsın. Reklam kaldırma işlemi de pek zor değil merak eden olursa onu da anlatırım.

• Teşekkürler halletim

• TUFAN22 T kullanıcısına yanıt
    rica ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Cihaz km9 rootlumu bilmiyorum bir araştırayım ya da eskiden tabletler için temiz custom yayınlanırdı. Kurrardık daha sonra istediğimiz uygulamaları yuklerdik. Bu cihazlar içinde çıkartıyorlar custom rom galiba bekleyip onlardan birini yüklerim.

• susak1920 S kullanıcısına yanıt
    Cihaz rootlu değilse luckypatcher kuramazsınız zaten. Kuruluyorsa root var demektir. Custom rom işine bu işi bilmiyorsanız ya da cihazın sorunları katlanmayacak hale gelmediyse girmeyin. Pek çok kişi cihazını brick etmiş bir köşeye atmıştır rom atarken.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.