Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.244
Cevap
375
Favori
453.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Limanyakan

PM gönderdim.
    PM alabilir miyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morpheus TV'i keşfettim ama türkçe altyazıda maalesef türkçe karakter sorunu var. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba? Farklı oynatıcıdan da oynatamıyorum dosyayı. Bildiğiniz bir yöntem var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mxplayer ayarlarında altyazı kodlamayı Türkçe CP seç aynı sorun bende de vardı.
  • acelaloglu A kullanıcısına yanıt
    Uygulamada başka player ile oynatma seçeneği yok hocam.

• Merhaba arkadaşlar. Android TV Box cihazımda kullanmak için "IPTV" için tavsiye alabilir miyim? Ücreti ödedikten sonra kapanmayacak olan, güvenilir, yayın kalitesi yüksek, görüntü akışında takılmayan vb. gibi kaliteli olan hangi iptv şirketini tavsiye edersiniz? Bir de iptv için hangi programın kullanıyorsunuz? Cihazım Beelink GT1 Mini, Android 8.1, 4 GB Ram, 64 GB Rom. Şimdiden çok teşekkür ederim. Telefonum forumda onaylı olmadığı için, özel mesajlara cevap veremiyorum, özel mesaj atanlara da şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksalbasaran -- 27 Ocak 2019; 20:3:58 >
  • Nocilisss kullanıcısına yanıt
    Bir çok uygulama varsayılan olarak Mxplayer kullanır sende yüklü değilse hem Mxplayer hemde Mxplayer Codec yükle, söylediğim ayarlamayı yap
    bende bu şekilde düzeldi.
  • acelaloglu A kullanıcısına yanıt
    Mx Player yüklü idi hocam. Kaldırdım baştan yükledim, codec de yükledim aynı şekilde, dediğiniz gibi Türkçe UC seçtim. Morpheus TV üzerinden tekrardan açtım film ama gene aynı şekilde karakter sıkıntısı var. Tekrardan söyleyeyim Mx Player üzerinden oynatmıyorum dosyayı, Morpheus TV'nin kendi oynatıcısı üzerinden açıyorum. Başka bir program ile oynatma seçeneği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nocilisss

Mx Player yüklü idi hocam. Kaldırdım baştan yükledim, codec de yükledim aynı şekilde, dediğiniz gibi Türkçe UC seçtim. Morpheus TV üzerinden tekrardan açtım film ama gene aynı şekilde karakter sıkıntısı var. Tekrardan söyleyeyim Mx Player üzerinden oynatmıyorum dosyayı, Morpheus TV'nin kendi oynatıcısı üzerinden açıyorum. Başka bir program ile oynatma seçeneği yok.
    Player seçememe durumu varsa seçili olan playerin ayarlar/uygulamalar menüsünden önbelleğini silin.
    Hala olmuyorsa o uygulamayı silip yeniden yükleyin.
  • Android tv kutusu alacağım.öneri alabilir miyim? Sanırım çoğunluk XIAOMI tv kutusu kullanıyor.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/108948920
  • quote:

Stremio programını dene hem farklı oynatıcı açıyor hemde türkçe altyazı sorunu yok çok iyi bir program

• köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    Stremio'yu biliyorum hocam, hatta aktif de kullanıyorum zaten ama Stremio'da bazen kaynaklar az ve yavaş oluyor bu durum da oynatırken sıkıntı yaratıyor. Bir de tüm eklentiler yüklü olmasına rağmen bir çok filmde kaynak az oluyor, bazı sitelerden bilgileri almıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nocilisss -- 29 Ocak 2019; 10:47:21 >
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Tahmin etmiyorum işe yarayacağını ama deneyeceğim, teşekkür ederim dönüşünüz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Android tv kutusu alacağım.öneri alabilir miyim? Sanırım çoğunluk XIAOMI tv kutusu kullanıyor.
    Xiaomi kullanan azınlıktır. Donanım yetersizliğinden dolayı.
  • quote:

Tahmin etmiyorum işe yarayacağını ama deneyeceğim, teşekkür ederim dönüşünüz için.
    MOVIE HD yi denediniz mi. İlk mesajda ayrıntı var. MX player i seçip çevrimiçi Türkçe altyazı yükleyebiliyorsunuz.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Onuda denedim de pek beceremedim onu. Uygulama içi kayıt olmak gerekiyor mu acaba? Her tıklamada mail adresi gösteriyor. Serveri seçiyorum AWPlayer gibi bir oynatıcı istiyor o da. Bu program ya da Tea TV idi galiba.

• Nocilisss kullanıcısına yanıt
    Aktivasyon koduna MOVIE HD yazınca program çalışıyor. MX Player i seçip çevrimiçi Türkçe altyazı indirebiliyorsunuz.
    MOVIE HD hızlı çalışan bir program ve zengin içerikleri var. 1. mesajda ayrıntılar var.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi box s siparişi verdim ama henüz kargolanmadı. Yanlış seçim mi yaptım yani?

Siz ne tavsiye edersiniz?

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi box s siparişi verdim ama henüz kargolanmadı.

Sizce yanlış seçim mi yaptım?

Amacım youtube,netflix.

Tavsiye edeceğiniz bir tv kutusu var mı?

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Netflix kullanmadım hiç ama, YouTube'da sıkıntı yok akıyor cihaz. Televizyonum Full HD olduğu için 4K konusunda bir şey diyemiyeceğim ama. Şu ana kadar şikayetim yok cihazdan.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.