Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
2.244
Cevap
375
Favori
453.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam biraz daha karıştıracağım programı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nocilisss kullanıcısına yanıt
    Benim tv de 1080p.zaten 4k tv alacak param olsa bu cihaza gerek kalmazdı :)

Xiaomi mi box s 440 liraya aldım n11'den.fiyat nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi hocam, ben TeknoStore üzerinden 470 ₺ ye satın aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Xiaomi mi box s siparişi verdim ama henüz kargolanmadı. Yanlış seçim mi yaptım yani?

Siz ne tavsiye edersiniz?
    Mi box'un Netflix full HD & 4K avantajı var. Netflix önemliyse alın kullanın. Bunu alanlar çoğunlukla Netflix için alıyor.

Yeni nesil TV box'ların donanımları çok daha güçlü Mi box'tan fakat onlarda netflix 540p.

DDR3 2GB ram, 8GB rom olan Mi box fiyatına DDR4 4GB ram, 64GB rom'lu yeni nesil kutulardan alınabiliyor.
  • H96 Max Plus cihaz aldım. Sanırım google playdeki birçok oyun bu cihazlarla uyumsuz.
    Peki oynayabileceğimiz oyun listesi var mı hiçbir yerde?
  • Microsoft All In One Siyah Media Klavye (N9Z-00017) kablosuz klavye aldım.Çok memnunum.Mx10 pro ya takınca ö,ü gibi türkçe karekterlere basınca başka şeyler çıkıyor.Oğlum External Keyboard apk yükledi.Epey uğraştı düzeldi.Kullanıyordum.Cihazı çözünürlük sorunu için sıfırlayınca tekrar aynı şeyleri yapmam gerekiyor.Ö,ü vs yazma uyumsuzluğunun kolay bir yolu varmı?
    Sorun düzeldi.Şöyle yaptım.
    İlkönce External-Keyboard-Helper-Pro uygulamasını kurdum.
    -External-Keyboard-Helper girdim.Choose keyboard layoıt Turkhish(Q) olarak ayarladım.Buradan çıktım.
    -Cihazdan klavye ayarlarına geldim ordan External-Keyboard-Helper seçtim.Ok ledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 6 Şubat 2019; 9:47:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

H96 Max Plus cihaz aldım. Sanırım google playdeki birçok oyun bu cihazlarla uyumsuz.
    Peki oynayabileceğimiz oyun listesi var mı hiçbir yerde?
    Aptoide tv uygulamasını sitesinden indirin, bur çok uyumlu oyun var.
    Ya da oyun isimlerini apk olarak aratıp, indirip kurun.

• Arkadaşlar normal uyduda izlenebilen ücretsiz yerli kanalları IP adresi vs değişmeden, M3u listesiyle falan uğraştırmayacak, uzun süre izleyebileceğimiz bir uygulama varsa tavsiye eder misiniz rica etsem. Ben evde yokken ailemin kolaylıkla açıp, sorun yaşamadan yerli kanalları izleyebileceği bir uygulama gerekiyor.
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    External keyboard helper programını kurup klavye ayarından etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunu yapınca sorun çözülür sanırım.

• HeroTürk kullanıcısına yanıt
    Vavoo belki işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: namecity

Vavoo belki işini görür
    Vavoo patladı gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: egos1907

Vavoo patladı gitti

Alıntıları Göster
    Çalışan vavo sürümü mevcut. Biraz önce denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Çalışan vavo sürümü mevcut. Biraz önce denedim.

Alıntıları Göster
    https://clip777.online/ Bu siteden youtube videoları reklamsız sanırım? Km9 da yorumlar görünüyor mu acaba?
    Km9 da browser dan da youtube girsem yorumlar bir türlü okunmuyor, karanlık gölgelenmeler engel oluyor.
    Bu linki test etmedim, eve gidince bakarım. Kumanda voice kontrolü kapatsam bu sorun çözülür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Şubat 2019; 8:59:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

https://clip777.online/ Bu siteden youtube videoları reklamsız sanırım? Km9 da yorumlar görünüyor mu acaba?
    Km9 da browser dan da youtube girsem yorumlar bir türlü okunmuyor, karanlık gölgelenmeler engel oluyor.
    Bu linki test etmedim, eve gidince bakarım. Kumanda voice kontrolü kapatsam bu sorun çözülür mü?

Alıntıları Göster
    KM9 yok şu an elimde. Konu takibimde olduğu için arada yazıyorum.

• Site şu an açılmıyor zaten. Fake sanırım.

• frux kullanıcısına yanıt
    Ben indirip kurmuştum ama şimdi açılmıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Arkadaşlar normal uyduda izlenebilen ücretsiz yerli kanalları IP adresi vs değişmeden, M3u listesiyle falan uğraştırmayacak, uzun süre izleyebileceğimiz bir uygulama varsa tavsiye eder misiniz rica etsem. Ben evde yokken ailemin kolaylıkla açıp, sorun yaşamadan yerli kanalları izleyebileceği bir uygulama gerekiyor.
    kirmizi logolu "mobil canlı tv" uygulamasini aptoide den indir.

• miboxs e movie hd kurdum fakat bir video oynatmadan önce amplayer kur diyor, ilk sayfadki adımda mxplayerdan bahsedilmiş, artık mxplayer desteği yok mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

miboxs e movie hd kurdum fakat bir video oynatmadan önce amplayer kur diyor, ilk sayfadki adımda mxplayerdan bahsedilmiş, artık mxplayer desteği yok mu acaba ?
    Movie HD için önce amplayer'ı kurmanız gerekiyor.

Daha sonra uygulamadan bir film açtığınızda harici player olarak MXPlayer'ı seçebiliyorsunuz.
  • chetaq C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.