Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.245
Cevap
376
Favori
454.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Androidde tv yayını kaydetmek için uygulama filan var mı acaba? Eba'daki dersleri kaydedip istediğim saatte izletmek istiyorum.

Edit.
    TRT İzletrt İzle
    TRT İzle
    https://www.trtizle.com
    sitesinde bazı eba videolarını veriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 24 Eylül 2020; 21:53:11 >

• lamettrie kullanıcısına yanıt
    https://fossbytes.com/best-android-screen-recorder-apps/

Bu linkteki programlar işini görür...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, film izle diye bir apk var, tavsiye ediyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stremio’da yazi ile ses arasinda saniye farki ve bazen ingilizce altyazi ustune turkce altyazi oturmasi problemini nasil hallediyorsunuz? bundan bir turlu sevemedin

• alvarez kullanıcısına yanıt
    Altyazı ayarlarında senkronizasyon dereceleri mevcut burada +,- tuşları ile altyazıyı ileri geri yapabilirsin. İngilizce üzerine altyazı çıkmasına birşey yapamazsın bazı filmlerde gömülü oluyor altyazı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Connectplay apk de sorun yasayan var mi?

• Selamlar, Android Marshmallow sürümlü X96 TV Box cihazını kullanıyordum ne olduysa aynı ağda olmasına rağmen telimden veya tabletten TV Box’u göremiyorum. Android telimde Fing diye uygulamadan bakıyorum ağda öyle cihaz yok gibi duruyor halbuki aynı wifi ağına bağlı ve sorunsuz çalışıyor.

Bu sorun yüzünden Yatse ve Cetusplay gibi kumanda uygulamalarını kullanamaz oldum TV Box cihazını bulamadığı için bağlanamıyor. Bunun çözümü nedir?

• alvarez kullanıcısına yanıt
    Hocam connect play sıkıntılı şu aralar maalesef watched da sıkıntı yok

• Connect play kapandı diye biliyorum, tekrar geri gelir mi bilemem.
    Bu ara benim de favorim watched.
  • Bu arada stremio'da da IPTV addonlarını eklerseniz yerli yabancı kanallara ulaşabilirsiniz. Kullanımı baya zor ama yedekte dursun diyenler deneyebilir.
  • KaT35 K kullanıcısına yanıt
    Linki var mi hic denemedim?

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic035

Hocam connect play sıkıntılı şu aralar maalesef watched da sıkıntı yok
    watched'ta filmler türkçe dublajmı yoksa türkçe altyazılımı veriliyor.
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    Hocam yabancı filmler kısmına çok bakmadım açıkçası ama bazı diziler altyazılı ama sıkıntı yok ben daha çok TV kanalları için kullanıyorum film ve diziler için seyirturk kullanıyorum altyazı ve Türkçe dublaj destekliyor

Birçoğunda Türkçe altyazı bulunuyor

• Mecool km9 tv boxum vardı, bozuldu servise gitti ve yapılamadı. Para iadesi formu oluşturuldu sanırsam para iadesi yapılacak hepsiburada tarafından.

Yeni bir tv box alacağım, bütçe 600 tl ve yurt içi düşünüyorum. Aliexpress artık kargo ücreti almaya başladı ve devlet yüksek vergiler koymaya başladı, korkmaya başladım.

X96 max plus iyi midir ? Başka tavsiyelere de açığım.

• Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarım Mi box aldı çokta memnunlar.

Geçen sene 350 tl ye satılıyordu 460 tl ye km9 almış bulunmuştum çokta güzel cihazdı akıyordu tabi kusurları da var.

Ben mi box alırsam ethernet usb hub da almam lazım. 600 tl ye geliyor ama 2 gb ram 8 gb hafıza ve s905x işlemci çok düşük...

İşlemci yüksek olanlarda Netflix lisansı olmayabiliyor ve Netflix 720p izlemek zorunda kalabiliyorsunuz. Bence çokta önemi yok . Mi gayet yeterli bence. Özelliklere kanmayın. Wifi ile çalışıyor kablosuz.

İp tv için kablolu kullanacağım hocam, biraz pinpirikliyim bu konuda. Teşekkür ederim tavsiyeniz için hocam

Ben bir kaç cihaz gördüm denedim ram leri yüksekti fakat. Mi kadar akıcı değildi. Menüleri felan diğerleri hiç icime sinmedi. Kendime de alicak olsam mi alırım. Her sene mi yeni versiyon çıkartıyor. Fakat bilerek ram yukseltmiyor. Çünkü gerek yok . Cihaz ihtiyacı zaten karşılıyor.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.