< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (91. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Youtube Sinetech kanalı buradaki ortak çoğu soruya cevap oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı şekilde düzgün bir uygulama arıyorum.
Hocam stremio tavsiye ederim
Çok bufferliyor hocam ya. Seyirturk kat kat daha iyi şak diye açıyor. Stremio var zaten şu an mecbur. Itpv öneriniz var mı? Sinetech arkadaşın önerdiklerinin hepsi türk kanallaeı için. Tüm dünya kanallarını istiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan78Merhaba,
H96 x3 üm var.
Chrome veya diğer tarayıcılarda dizi sitelerinde dizleri açarken sorun yaşamıyordum.
Şuan açılmıyor, var mı böyle bir sorun yaşayan.
Dizi sitelerini online playerlarımı değiştirdi?
Nedir sorun ve çözümü?
Online dizi izlemeye gerek yok.
mesajlarda adı geçen bir çok film, dizi uygulaması var.
Bunları kullanınca online izlemek istemezsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898Bende aynı şekilde düzgün bir uygulama arıyorum.
Üstteki mesajlarda linkini vermiştim. Sine Tech i ve Youtube daki diğer kanalları takip edin.
Herkesin bu programları kullanma şekli ve zevkleri farklı.
Bu uygulamaları yükleyip uygun olanları kullanacaksınız.
-
Youtube da yabancıların çektiği birçok video var.
Dikkatle izlendiğinde gerekli bilgilere ulaşılabiliyor.
Güney Asya kökenli
Live NET ve RedBox ta birçok ülkenin kanalları var.
Bir de ProgTv yi instegram kanallarında araştırın.
-
Teşekkürler hocam. Yabancı bir kaynak bilmiyorum sadece sinetechi biliyorum. Redbox vs denedim, maalesef randıman alamadım. Sadece tek bir kanal için uğraşmak sinir bozucu normalde tv/iptv izlemiyorum. Watched iyiydi. Neyse sağlık olsun
Uğraşmak istemiyorsanız o zaman WATCHED e ya da ücretli bir server a abone olacaksınız.
-
Evet, bunu yapabileceğimin farkındayım zaten. Ben burada arkadaşların tavsiyesini istiyorum. Bir problem mi var?
Merhaba,
bu konularda ücretsiz olanların çoğu önce tanıtım için hem görüntü kalitesi hem yayın akış kalitesi son derece güzel paylaşım ücretsiz yapıyorlar, ilgili piyasada ücretsiz reklamını yaptırıyorlar, biz son kullanıcılara sonra da ücretli yapıyorlar. Bu iş için emek ve maddi donanımlara ihtiyaç oluyor, server gibi. Bu nedenle; ücret talepleri doğru bir tercih oluyor. Fiyatlar da ortalama olarak 1 yıllık, tüm satıcılarda Türkiye veya Yurtdışı kaynaklı satıcılarda dahil aynı oluyor.
Ücretsiz olan uygulamalar kısmına gelince; purple, inattv, kesintisiz tv, vavoo bundle ile ve STB EMU kodları ile 2021 yılı ortalarına kadar ücretsiz olan paylaşımlar, M3U kodları var.
Bunlardan uygulamalar apk olanların çoğu reklam geçişli uygulamalar, her uygulama her android box a kurulamayabiliyor. kurulduğunda gelen ekranda reklama tıklayın, reklamı engelleyen uygulama varsa reklam sayacı var, orayı tıklayın 15-30 saniye 1 dakika 3 dakika veren apk lar var sonrasında izlemek istediğiniz yayın bitene kadar kapatmaz iseniz apk dan çıkmaz iseniz sıkıntısız yayını izleyebiliyorsunuz. Ama dikkat edilmesi gereken husus ücretsiz ve herkes o uygulamaya yoğunlaşırsa sıkıntı çıkabilir.
durumlar bunlar; özellikle youtube girip STB EMU paylaşımlarına apk-vavoo paylaşımlarına ulaşılabilir.
Serkanhocam-----örnek
-
Hiçbir problem yok.
Uğraşırım derseniz nereden kaynak bulunabileceğini belirttim.
-
WATCHED Mod.lu apk.
-
Avrupa için 20 € bir şey değil, bize pahallı..
Evet bize fiyat yüksek geliyor.
Bir de şu şekilde düşünelim bütün şifreli dijital platformlara abone olmaya kalksak
Bein e, D smart a, tivibu ya ya da diğerlerine aylık ne kadar para veririz.
Bir tanesinin bile üyelik ücreti aşırı yüksek.
Ayrıca Bein aboneleri premier ligi izleyemiyor.
Ya da D smart aboneleri La Liga yı . Bu durum her yıl değişiyor.
Hepsinin bir araya toplandığı bir abonelik yok.
WATCHED illegal olsada çok fazla seçenek sunuyor.
Modlu apk nin ne kadar izin vereceği belli olmaz WATCHED premium izlenebiliyor.
Tv box ta, cep telefonunda sorun yok.
LDP emulatör ile film ve dizileri PC de açabildim tv kanalları için uygun apk yı araştırıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 10 Kasım 2020; 1:38:10 > -
Merhaba Sinetech dışında önerilen youtu ve hesapları var mı mumkunse yabanci youtube kanalları
Kim ne derse desin en kullanışlı ve programın içinde reklam olmayan uygulama WATCHED.
Uygulamalara girip WATCHED in bütün verilerini silip tekrar mine113 şifresini girin,
huhu.to yazmadan önce uygulamaya kayıtlı e-posta adreslerini huhu.to yazılan yere girip silin,
daha sonra huhu.to yazın yabancı kaynaklardan yükleme ve güncelleme sekmelerini kapatın.
Şuan cepte deniyorum 2-3 saat oldu kanallar arasında geçiş yaptım üstte yeşil bildirim var
belki uygulamayı açıp kapatınca ücret gösteren bildirim çıkabilir.
Bu şekilde WATCHED e girince günboyu izlenilmesi de yeterli olur.
Diğer yandan Bein kanallarında gösterim kadar reklam var ve bu platforma para verenler var.
İllegaliteyi önermiyorum fakat;
Bein e abone olup bidünya para vermek nedir yorumu size bırakıyorum.
Hem para alıyorlar hem de zorla reklam izlettiriyorlar.
Cep tv, panaroma, inatt tv, purple, maçtv pro, zini tv vb gibi uygulamalarda 15 sn reklam izleyip
açılan kanalı kesintisiz izleyebiliyorsunuz.
Youtube ta herşey var. Hangi uygulamayı yüklemek istiyorsanız adını yazınca yerli yabancı bütün kanallar ve bilgiler çıkıyor.
Farklı apk ları, uygulamaları yükleyip silmekten üşenmemek gerekiyor.
-
11.11 de trident android tv t527 model TV box aldım. İşlemcisi ve hafızasını iyi gördüğüm ve fiyatı da uygun geldiği için aldım. Ama öncelikle TV bağlantısını yaparken HDMI kabloyu görmedi. Farklı bir HDMI kabloyu taktım açıldı. Sanırım daha önce kullanılmış bir cihaz aldım. Çünkü android cihaza farklı bir isim vermişlerdi. Zaten açılışta herhangi bir güncelleme veya yeni bir açılış olmadı. Bu önemli değil aslında. Önemli olan internette videoları kesik kesik oynatıyor. İnternet bağlantımda herhangi bir sorun yok. Prime video da hiçbir filmi açmıyor veya diziyi açmıyor. Daha tam kurcalamadım. ama yeni ve işlemcisinin iyi olduğunu düşündüğüm bir cihazın bu şekilde çıkması pek hoşuma gitmedi. Tv box larla ilgili fazla bir bilgim yok. Belki bazı yerlerde hata yapıyorumdur veya bir ayar değiştirmem gerekiyordur. Bu cihaza sahip olan ve benim de aynı sorunu yaşayan var mı acaba. Veya yapmam gereken bir şey olduğunu düşünen varsa yardımcı olursa sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: banderasantonio11.11 de trident android tv t527 model TV box aldım. İşlemcisi ve hafızasını iyi gördüğüm ve fiyatı da uygun geldiği için aldım. Ama öncelikle TV bağlantısını yaparken HDMI kabloyu görmedi. Farklı bir HDMI kabloyu taktım açıldı. Sanırım daha önce kullanılmış bir cihaz aldım. Çünkü android cihaza farklı bir isim vermişlerdi. Zaten açılışta herhangi bir güncelleme veya yeni bir açılış olmadı. Bu önemli değil aslında. Önemli olan internette videoları kesik kesik oynatıyor. İnternet bağlantımda herhangi bir sorun yok. Prime video da hiçbir filmi açmıyor veya diziyi açmıyor. Daha tam kurcalamadım. ama yeni ve işlemcisinin iyi olduğunu düşündüğüm bir cihazın bu şekilde çıkması pek hoşuma gitmedi. Tv box larla ilgili fazla bir bilgim yok. Belki bazı yerlerde hata yapıyorumdur veya bir ayar değiştirmem gerekiyordur. Bu cihaza sahip olan ve benim de aynı sorunu yaşayan var mı acaba. Veya yapmam gereken bir şey olduğunu düşünen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bu cihazlar tak çalıştır cihazlar, ilgili programi kurup çalıştırmak yeterli. Bazı kutuların sistemlerinde hata olabiliyor. Fabrika ayarlarına döndürüp tekrar deneyin. Sertifikalı bir cihaz degilse amazon prime çalışmayabilir. Eğer sertifikali değilse netten modlu bir apk sini bulmanız lazım.
Eğer amazon prime, netflix izlemek istiyorsanız sertifikali bir cihaz almalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agronur17 -- 15 Kasım 2020; 3:12:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X