Şimdi Ara

Android TV'de iptv m3u listesi izlemek için TVirl. ve Live Channels kullanma rehberi (resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
44
Favori
98.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler anladığım kadarıyla harici diskteki olan filmleri ancak bu şekilde listeliyor. Yani kodinin online listesinden eklese efsane olurmuş :)
  • Eline sağlık hocam. Ben de tvirl hakkında bilgi arıyordum nasıl yaparım diye. Hangi ip tv'yi tavsiye edersin. internette bi sürü beleş m3u linki var onlar iş görür mü? Ya da ücretli iptv alsak epg verisinde kanal logoları olan bir iptv varmı dır önerebileceğin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egoist84 -- 10 Ekim 2019; 15:9:33 >
  • Merhaba, rica etsem fotoğrafları okunabilir hale getirebilir misiniz. Büyütmemde işlemleri göremiyorum. Bu konuya merak saldım bugünlerde.tek kaynak sizsiniz. ayrıca desteğiniz için teşekkürler. Burada zorlandığım alan kanal epg nasıl bulunacağı.üyeliklerim var ama epg ayrıca nasıl eklenecek kısmını anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myds74 -- 12 Ekim 2019; 9:25:23 >
  • myds74 kullanıcısına yanıt
    resimler için
    Imgur
    android tv ve tvirl kullanımı
    https://imgur.com/a/gnKS2wW

epg'yi normalde iptv'yi aldığın servisin sağlaması lazım, yoksa oturup offline m3u listesi ve webgrab++ ile epg falan hazırlarsın ama hem zaman alır hem de online m3u listesi değişirse tekrar uğraşman gerekir.

epg linki şu şekilde olabilir
    quote:

http://host.name:80/xmltv.php?username=username&password=password

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 12 Ekim 2019; 14:58:30 >

• @emre1393

Anlatım için emeğine sağlık.Programı 1 haftadan sonra satın alma yapılması gerekiyor.Satın alma işlemlerinden biraz bahsedebilir misin rica etsem ?Cünkü 2 farklı satın alma paketi çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam biri aylık yıllık program satın alma işlemi diğeri de programda kanalların daha hızlı çalışması için miydi tam hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: saracevic

@emre1393

Anlatım için emeğine sağlık.Programı 1 haftadan sonra satın alma yapılması gerekiyor.Satın alma işlemlerinden biraz bahsedebilir misin rica etsem ?Cünkü 2 farklı satın alma paketi çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam biri aylık yıllık program satın alma işlemi diğeri de programda kanalların daha hızlı çalışması için miydi tam hatırlayamadım
    Konuda yazıyor, sadece otomatik kanal ve epg güncellemesi için para vermek gerekiyor.
    Ücretsiz sürümde bunu elle yapmak gerekiyor, tek tıklama ile yapıyorsun zaten.
  • Emeğinize sağlık, Teşekkürler.
  • Merhaba. Bu şekilde kanal listesini live a taşıdığımızda hangi player ile oynatılıyor? Player seçebiliyor muyuz?
  • Yeni 0.4.4.0 güncellemesi çıktı.
    -Yeni özellik: iptv listesindeki kategoriler live channels uyumlu olan kategorilere atanabilecek.

Vaktim olunca rehberi bu güncellemeye göre tekrar düzenlerim.
    Kısaca uyumlu kategori ismi artık listeyi kurarken kategoriye atayıp kullanabiliyorsun.

Mesela listede kategori ismi "TR: Spor Kanalları" olsun. Kurarken bu kategoriyi "SPORTS" kategorisine atayabiliyorsun. Böylece kanal rehberinde sola basınca çıkan kategori listesinde 'Spor' kategorisine basıp kanala erişebiliyorsun.
  • Merhaba, Kanal listesinde Turksat uydusundaki kanallar mı var sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Merhaba, Kanal listesinde Turksat uydusundaki kanallar mı var sadece?
    kanal listesini sen ekliyorsun, içine ne koyarsan onu izlersin.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    diğer iptv uygulamalarına göre görüntü bir miktar daha iyi geldi bana.
  • hocam bunu haricinde sizde başlıkları da var ana menude bendede dizi film yuklu ama ana menude sectiğimde kodiyi kanal boş diyor sizin gibi film dizi başlığı çıkmıyor onu nasıl yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClockerTr28

hocam bunu haricinde sizde başlıkları da var ana menude bendede dizi film yuklu ama ana menude sectiğimde kodiyi kanal boş diyor sizin gibi film dizi başlığı çıkmıyor onu nasıl yaptınız acaba?

• emre1393 kullanıcısına yanıt
    Resimler maalesef gözükmüyor bide hocam ozele bakarmisin
  • Hocam merhaba,
    Tvirl ile vod videolarda ileri geri sarmayı nasıl yapıyoruz bulamadım.
    Xiaomi MiBox S kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkys

Hocam merhaba,
    Tvirl ile vod videolarda ileri geri sarmayı nasıl yapıyoruz bulamadım.
    Xiaomi MiBox S kullanıyorum.
    menüden harici oynatıcı seçip videoyu açarsan olur sanırım.
  • epg kaynağını ücretsiz bulamaz mıyız?
  • merhaba
    mibox s kullanıyorum
    beinconnect uygulamasını yükledim ve sorunsuz çalışıyor

acaba bu uygulamanın kanallarını tvirl ile, kumandada ki live tuşuna ekleme imkanım var mı ?

mümkün görünmüyorsa eğer, kodi de bulunan yerli şifresiz kanalları ekleyebilir miyim
    kumanda live tuşuna ?

teşekkürler...
  • Hayır, tv input framework desteklemeyen bir uygulamadaki yayını live channels üzerinden izleyemezsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.