Merhaba arkadaşlar Beko B55d790b android tv kullaniyorum evde 1000mps internet var tv kablosuzda 160ları kabloluda 90ları görüyor internetten 1000mps cat6 kablo aldim ethernetten bagladim fakat hiz yine 90larda telefondan speedtest yapiyorum 900leri goruyorum,sorun nerdedir ne yapmam lazim? Modem modeli LG8245X 6-50 |
Android Tv den 1000mps almak
-
-
Merhaba forumdaş, TV'nin ethernet ve WiFi için max kapasiteleri vardır muhtemelen onlara takılıyorsundur. Modem arayüzünde gördüğün değer 100se cihazın kapasitesi 100dür. Bu değerler kullanım kılavuzunda yazabilir, yoksa TV firmasına mail at.
-
-
58pus8505 var bende. Bende de aynı şekilde 1000 mbs hız alamıyor cihaz -
valla yapay zeka tv'ler için genelde 100mbps'de çalışır diyor. bu 4k izlemek için de hayli hayli yeterli diyor. beko'nun sayfasında da ethernet var diye geçiştirilmiş. hiç masraf yapma derim. ama meraktan beko yetkilisine telefon açıp teknik detayını sor derim.
-
Neyi almam gerekiyor şasırdim beko wifi 802.11a/b/g/n/ac) var demiş bu ne kadar hızı destekliyor? Modem ve tv yan yana 160mbit hız alıyor tv -
quote:
Orijinalden alıntı: prokaryot16
Neyi almam gerekiyor şasırdim beko wifi 802.11a/b/g/n/ac) var demiş bu ne kadar hızı destekliyor? Modem ve tv yan yana 160mbit hız alıyor tv802.11a: 54 Mbps
802.11b: 11 Mbps
802.11g: 54 Mbps
802.11n: 600 Mbps
802.11ac: 3460 Mbps (yani 3.46 Gbps)
Bu hızlar teorik olarak ulaşılabilecek maksimum hızlardır. Gerçek kullanımda bu hızlar daha düşük olabilir.
Modemde 2 4 GHz ile 5 aynı anda açık mı? 2.4'ü kapatarak dene veya bunlara farklı ad ver, hangi cihazın destekliyorsa ona bağlanırsın, özellikle 5 destekleyip yakınsa 5le bağlanmak en yüksek hızı verir.
Bu iki frekansı farklı adla ayırmak bazen iyi oluyor, bazen kötü. Modemine kalmış.
Bir de modem ayarlarında varsa, hangi cihazın hangi banta bağlanacağı oraları da düzenlersin. Sen ama şimdi 5 ile bağlandığından emin ol ve modem arayüzü ekran görüntüsü yolla hocam.
-
5g ye bagliyim hocam modemim LG8245X6-50 hangi sayfanin goruntusunu atayim -
Birde önceki modemde 2.4 ghz ve 5g olarak iki ayrı wifi ismi gorunuyordu bunda tek isim cikiyor -
-
Hocam ax seçimi en yüksek. Yine de bir 802.11n ile deneme yap.
5 ile e bağlanmışsa o hızları veriyor olmalıydı. İlginçmiş. Beko ne dedi?
-
Bekoya mail attin ethernet kartının marka modelini öğrenmek için onu öğreneyim ona göre hareket edicem -
Denedim ayni hız hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: prokaryot16Denedim ayni hız hocam
Hmm. Hocam artık olmadı idare et 160 Mbps fena değil aslında.. Tüm sınırları zorlasan en yüksek bitrate olsun, 4K 120 FPS H264 için 50-100 Mbps gerekiyor, ki genelde izleyeceklerin öyle formatta yayına verilmez, 25 Mbps olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X