Şimdi Ara

Android UI için Tasarım Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android uygulama yazmadan önce bir programda ekranların tasarımların yapmak istiyordum. Adobe xd var fakat adobenin arka planda birçok servis çalıştırmasını sevmiyorum ayrıca ücretli oldu diye duydum. Öğrenci emailim var. Kişisel kullanım için kullanacağım. Bildiğiniz program var mı ücretsiz?

• Adobe XD ücretsiz. Sketch gibi rakipleri ücretli. Bir de yeni Figma çıktı. Çok övülüyor. Göz atabilirsin.
  • Teşekkürler. Figma'ya şöyle bir baktım kullanışlı geldi sanırım bunu kullanacağım
  • Konusu açılmışken ben de bir şey sorabilir miyim? Ben de Android uygulama geliştirme ile ilgileniyorum ancak tasarım kısmını çözemedim. Webde de CSS çok zorluyordu beni. Bundan da sürekli uyum sorunu yaşıyorum. Constraint Layout'u bile düzgün kullanamıyorum. Bunun için kurs aradım ancak bulamadım. Kendimi bu noktada nasıl geliştirebilirim?
  • Dediklerinizin aynısı bende de var. Constraint Layout aslında işi basitleştirmek için çıktıysa da bana daha karmaşık geliyor. Sürükle-bırak olayını pek sevmiyorum. Xml üzerinden relative ve linear layout oluşturarak yapıyorum. şöyle bir türkçe video serisi var. Biraz orta düzey android bilgisi gerekiyor ama sadece layout tasarımı hakkında bilgi almak istersen sıkıntı olmaz açıklayıcı anlatıyor.

• axlrose. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İnceliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.