Bildirim
Android UI için Tasarım Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adobe XD ücretsiz. Sketch gibi rakipleri ücretli. Bir de yeni Figma çıktı. Çok övülüyor. Göz atabilirsin. -
Teşekkürler. Figma'ya şöyle bir baktım kullanışlı geldi sanırım bunu kullanacağım -
Konusu açılmışken ben de bir şey sorabilir miyim? Ben de Android uygulama geliştirme ile ilgileniyorum ancak tasarım kısmını çözemedim. Webde de CSS çok zorluyordu beni. Bundan da sürekli uyum sorunu yaşıyorum. Constraint Layout'u bile düzgün kullanamıyorum. Bunun için kurs aradım ancak bulamadım. Kendimi bu noktada nasıl geliştirebilirim? -
Dediklerinizin aynısı bende de var. Constraint Layout aslında işi basitleştirmek için çıktıysa da bana daha karmaşık geliyor. Sürükle-bırak olayını pek sevmiyorum. Xml üzerinden relative ve linear layout oluşturarak yapıyorum. şöyle bir türkçe video serisi var. Biraz orta düzey android bilgisi gerekiyor ama sadece layout tasarımı hakkında bilgi almak istersen sıkıntı olmaz açıklayıcı anlatıyor.
-
Teşekkürler. İnceliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X