Şimdi Ara

android uydu alıcısı kullanan var mı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
11
Favori
70.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Openbox, Skybox tarzı ALI işlemcili bir cihaz alırsanız, GScam denilen emu üzerinden full'dür. ( bildiğimiz kanal ) Bu defa Mısır'lılar bu işlerde ön almış durumda.
    Derken full mu yoksa kastettiğiniz emuya düşen cryptoworks şifreli kanallarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Openbox, Skybox tarzı ALI işlemcili bir cihaz alırsanız, GScam denilen emu üzerinden full'dür. ( bildiğimiz kanal ) Bu defa Mısır'lılar bu işlerde ön almış durumda.
    Derken full mu yoksa kastettiğiniz emuya düşen cryptoworks şifreli kanallarmı?

Bildiğimiz kanal olarak ifade edilmesi, yeterince açık değil mi ?

Bildiğimiz kanal ve HD yayın formatında ve cryptoworks dışındaki şifreleme ile açık...
  • Bu tür cihazlar satış takdiği değilimi?Görüntü kalitesi vasat,en fazla 1 yıl desteği sürüyor ve cihazlar insanların ellerinde patlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Bu tür cihazlar satış takdiği değilimi?Görüntü kalitesi vasat,en fazla 1 yıl desteği sürüyor ve cihazlar insanların ellerinde patlıyor.

Sanırım tam anlamadınız.

ALI işlemcili bu cihazlardan birini almakla, GScam üzerinden hemen izleme yapmak mümkün değildir.

Cihazı satın aldıktan sonra GScam'a destek veren kişi ile irtibata geçip, adres alıyorsunuz. Tabi bedeli mukabilinde... Yani

Yani GScam yüklü yada GScam yüklenebilen herhangi bir uydu cihazı da olur. Ama hangi cihazlara GScam yüklenebiliyor diye araştırmadım doğrusu...

ALI işlemcilerin tamamında görüntü kalitesi vasattır. Bende Skybox F3 receiver var. Burada kör tarama için gerekli olmuştu ve 52 dolar'a satın almıştım. GScam'i araştırınca arkasında büyük bir dünya olduğunu gördüm. Bana verilen kod( adres ) ile geçenki derby maçını test olarak izlettiler.

Yani adamlar 52 dolar'a ALI işlemcili HD cihaz satıp, birde üzerine en değerli yayını mı izletecekler !? Böyle birşey mümkün mü? Tabiki de mümkün değil...

Adamların ALI işlemcili cihazlarla bu işi yapmalarının sebebi; ALI chipset üreticisi kaprisli firma değildir. Siz kendi projenizle gidersiniz, sizin kurgularınıza göre de yazılım yapar ve verirler.

Hal böyle olunca, HD cihazın parası çerez parasıdır.

Yalnız merak ettim, sorayım. Sizin bu GScam'den haberiniz yok muydu? Yoksa sohbet olsun diye mi soruyorsunuz ?

Hem Galatasaray'lı, hem Kayseri'li... Yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: katip2000

http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-Android-4-0-IPTV-box-Google-Internet-TV-box-Android-Set-Top-Box-FULL/740058305.html linkindeki cihazi aldim. Cihaz uydu bulmuyor. bu ikinci cihazim. Ayarlar ayni fakat bulmuyor.

Ayrica arada bi cihaz kendini tekrar calistiriyor.

Sizdeki cihaz benim kullandığımla aynı cihaz.
    Daha önce sizinle yazışmıştık, kanal bulma konusunda kendimce tecrübemi sizinle paylaşmıştım sanırım.

Eğer tamamen çözümsüz kalırsanız, ben Ankara'dayım.
    İsterseniz elinizdeki cihazı Çin'e göndermeden önce bana bir gönderin.
    Bir de benim binamdaki tesisat ve benim cihazımdaki ayarlarla denemiş oluruz.

En azından tesisat veya ayar farklılığı sorunu aklımızdan çıkmış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Dediğiniz gibi android daha uydu alıcıları için tam oturmamış olabilir. Bu tüm ürünlerde böyle. Alınacaksa tr'den alınsın demek de çok saçma. Gidip de 500-600 lira verip (iyi ki bir modül girişi koymuşlar sanarsın altın kaplama ) daha düşük özellikli cihazı sırf tr'de diye alıp verim alamadan kullanmak var. Bir de yaklaşık 200 liraya ürün alıp kullanmak var. Bir kere bu ayrım çok yanlış. Zaten Çin'den getirttiğin cihaz bozulsa at çöpe bir tane daha getirt, o da bozulsun at çöpe bir tane daha getirt anca tr'dekinin fiyatına yaklaşıyor En azından tr'den aldığınız ürüne bir şey olduğunda "kullanıcı hatası" diye sizi maymuna çevirmezler. Burası zaten başlı başına sorun.
    Bir de ihtiyacını iyi belirlemeli insan. Yaklaşık 3-5 senedir dreambox kullanıyorum dm 7020, 500s vs hala daha kullanmaktayım ve dreambox artık açıkçası benim işime yaramıyor. Server paylaşım olayları (bilirsiniz) patlayınca zaten iyice modası geçti. Multimedia cihazı bile değil.
    Bu android cihazların da eksikleri var elbet fakat işe yarayan ve kullanıcıyı tatmin eden kısımları çok daha ağır basıyor. Hem hd tuner hem de multimedia cihazı olarak biçilmiş kaftan. E çok da profesyonel değiliz illa hd yayınlarda adamın kıllarına kadar göreyim demiyoruz . Zaten tv'm Arçelik 6 yıllık lcd'lerin atası
    Velhasıl dediğim gibi her şey ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenir. Sonuçta çok deli harika hiper prof. cihazlar değil hiç biri.

çok güzel açıklamışssın. kanal işinide çözdüm şimdilik tek tek firakans girerek 20 ye yakın kanal sıraladım bu da bana şimdilik yetiyor
    tabi çinlide yazılımı gönderirse dahada iyi olur

• Cihazın firmwaresi
    http://pan.baidu.com/s/1gdHZhvH
    Sorumluluk yükleyene aittir.
    yükleme şekli
    1.Open the zip file and copy the four files to your SD card.
    2.Plug HDMI cable then use a small stick press the upgrade button(which in the RXEY port)and hold on.
    3.Connect your device to the power supply.
    4.When you see is upgrading then let your hands go.
     android uydu alıcısı kullanan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 13 Şubat 2014; 11:52:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_
    Valla hocam server payalaşım olayları bitti olur mu ?

Hala tam gaz devam ediyor.

Tabi üretim dünyası sürekli yeni cihaz çıkaracakki, para kazanabilsin.

Openbox, Skybox tarzı ALI işlemcili bir cihaz alırsanız, GScam denilen emu üzerinden full'dür. ( bildiğimiz kanal ) Bu defa Mısır'lılar bu işlerde ön almış durumda.

Yani bu mesajı yazmaktan maksadım, eğer amaç bildiğimiz kanalı izlemek ise, android cihazlar size uymaz. Android'lerle bol bol internete girersiniz.

Bu dediğinizi ilk defa duyuyorum. Amacım şifreli kanal izlemek değil zaten elimde iptv olayı da var hali hazırda ihtiyaç duymuyorum o yüzden ben en son btkcam'da kaldım onla da bir biss şifresi gireceğim diye göbeğim çatladı Gscam'ı araştırmak ve görmek isterim ben açıkçası. Tabi bir son kullanıcı olarak söylüyorum bunu. Eğer varsa öyle bir imkan ve de uygun fiyatlı falansa onu da denemek isterim.

Bu arada @yasaryasaryasar arkadaşımız da çok güzel anlatmış olayı. Bir de android'le uğraşan, en azından bir android telefonu olup da en basidinden root yapma olayıyla haşır neşir olmuş kişiler cihazı çok daha verimli kullanabilir. Hatta ben cihaz geldiğinde bir kanal editörü yazmayı bile düşünüyorum eğer yapabilirsem.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 13 Şubat 2014; 13:55:18 >

• quote:

quote:

Valla hocam server payalaşım olayları bitti olur mu ?

Hala tam gaz devam ediyor.

Tabi üretim dünyası sürekli yeni cihaz çıkaracakki, para kazanabilsin.

Yani bu mesajı yazmaktan maksadım, eğer amaç bildiğimiz kanalı izlemek ise, android cihazlar size uymaz. Android'lerle bol bol internete girersiniz.

Bu dediğinizi ilk defa duyuyorum. Amacım şifreli kanal izlemek değil zaten elimde iptv olayı da var hali hazırda ihtiyaç duymuyorum o yüzden ben en son btkcam'da kaldım onla da bir biss şifresi gireceğim diye göbeğim çatladı Gscam'ı araştırmak ve görmek isterim ben açıkçası. Tabi bir son kullanıcı olarak söylüyorum bunu. Eğer varsa öyle bir imkan ve de uygun fiyatlı falansa onu da denemek isterim.

Sıralı mesajlarımda, GScam gereklerini açıklamıştım zaten...

Birde Btkcam'a biss key eklemekte zorluk yaşıyorsanız, alıştığınız yada mevcut izleme tekniğinizle devam etmeniz daha doğru olur.

• quote:

Birde Btkcam'a biss key eklemekte zorluk yaşıyorsanız, alıştığınız yada mevcut izleme tekniğinizle devam etmeniz daha doğru olur.

Öyle tuhaf ki uğraşmaya değmiyor. Iptv'den seyretmek daha cazip geliyordu. Zaten en son rs232 ile time bomb olmayan bir image kurdum da öyle daha kolay ve çekilebilir oldu. Skybox ve openbox olayı güzel ve tercih edilebilir ama şuanki mevcut 500s benim için bitmiştir. Multimedia cihazları daha ağır basıyor artık bana göre.
  • quote:

quote:

Öyle tuhaf ki uğraşmaya değmiyor. Iptv'den seyretmek daha cazip geliyordu. Zaten en son rs232 ile time bomb olmayan bir image kurdum da öyle daha kolay ve çekilebilir oldu. Skybox ve openbox olayı güzel ve tercih edilebilir ama şuanki mevcut 500s benim için bitmiştir. Multimedia cihazları daha ağır basıyor artık bana göre.

Sizi gayet iyi anlıyorum.

Her kullanıcı hayatta bir kaç defa, "Aaaa kral çıplakmış" demeye ihtiyaç duyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

Cihazın firmwaresi
    http://pan.baidu.com/s/1gdHZhvH
    Sorumluluk yükleyene aittir.
    yükleme şekli
    1.Open the zip file and copy the four files to your SD card.
    2.Plug HDMI cable then use a small stick press the upgrade button(which in the RXEY port)and hold on.
    3.Connect your device to the power supply.
    4.When you see is upgrading then let your hands go.
     android uydu alıcısı kullanan var mı

Bunu daha önce çinli dostum yollamıştı.bunda sadece uydular eklenmiş kanal sıralama yok
    hele bekleyelim mevla görelim neyler eylerse güzel eyler
    yazılımların tamamı burda
    http://pan.baidu.com/share/home?uk=121019752&view=share#category/type=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 13 Şubat 2014; 20:31:17 >

• g18ref bord uydu cihazı+android olarak takım alacaklar için.
    Bendeki g18ref bord olan vivobox İ3'ü nihayet canlandırmayı başardım.
    Fakat izlenim olarak google play'deki uygulamaların çoğu
    g18ref bordlara uyumlu değildir ibaresi ile karşılaştım.
    Bilemiyorum diğer g18ref bordlarda nasıl.
    bu sorunuda göz önüne almak lazım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 14 Şubat 2014; 9:29:33 >
  • ewet ensonunda cihazı çökertmeyi başardım başka yazılımla
    tekrar orjinal yazımıyla hayata çevirdim
    yazılım yükleme
    indirdiğimiz yazılımı sd kart ve ya usb ye açıyoruz
    1:cihazın fişini çekiliyoruz
    2:cihazın av çıkışı içinde gizli yerde reset var kürdanla basıyoruz tık diye ses gelir
    basılı tutuyoruz ve elektriği takıyoruz 15 saniye kadar
    ekran gelir zaten yüklemeye başlar işlem tamamdır

not:yukarıdaki işlemler cihaz tamamen çökünce yaılacak
    eğer cihaz çökmedi ise yeni yazılımı yüklemek için cihazdan update yap
    ve yazılımı göster yeni yazılımı yükler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 14 Şubat 2014; 11:16:28 >
  • munib kullanıcısına yanıt
    dostum cihazda root ersimi varmi yada sen root yaptinmi.bilgi verirmisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • munib kullanıcısına yanıt
    helal olsun o yazılım bizim cihaza ait yani

bir de yenilenmiş bir özellik var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokan3275

yenilenmiş özellik olarak bütün uydular transpor ler eklenmiş
    cihaz bana geldiğinde uydu içi boştu.yeni yazılımın içini deştim tv dvb test diyor demekki yakında bir daha yazılım çıkacak
  • quote:

cıhazın açılışı resmi
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t1/1621853_10202218609639217_607349103_n.jpg?oh=71f3fef72294ccfc5bd034d6e8c333e6&oe=537AF4D8&__gda__=1400711539_53ae139a1948d68889602dfe5e363413

• quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

yenilenmiş özellik olarak bütün uydular transpor ler eklenmiş
    cihaz bana geldiğinde uydu içi boştu.yeni yazılımın içini deştim tv dvb test diyor demekki yakında bir daha yazılım çıkacak

benim cihaz açılışı o şekilde zaten ama uydular transponder bilgileri mevcut değildi

dediğin gibi üzerinde çalıştıkları belli yakında o da çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

dostum cihazda root ersimi varmi yada sen root yaptinmi.bilgi verirmisin.

cihaza ağa üzerinde bağlanıyor.içine giriliyor heralda bundan baksediyon
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.