Şimdi Ara

android uydu alıcısı kullanan var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
11
Favori
70.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Biss yok mu yani?

Biss yok. Sonradan program yardımı ile halledilebilir bir durum aslında.

@fatihmhizli

Sen cihazı kargo ücreti ödeyerek mi aldın. Yoksa aldığında ücretsiz kargo seçeneği varmıydı. Sormamın nedeni neredeyse cihaz bedeli kadar kargo ücreti çıkıyor.
  • O biraz pazarlama hilesi oluyor."Aaa bak ne kadar ucuz" densin diye ürün bedeli düşük gösterilip yapılan indirim farkı nakliye bedeli üzerine ekleniyor.. Aslında ürünün sayfasındaki
    kadar nakliye bedeli tutmuyor... Bu Çinlilerin bulduğu pazarlama hilesi.
  • quote:

Biss yok mu yani?

Evet biss yok..

Kargo ödeyerek aldım söylenildiği gibi "pazarlama stratejisi" ..

Benim için "media player" özelliği önemli idi.. Benim ihtiyaçlarımı fazlası ile özellikle bu yönüyle gördü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmhizli

quote:

Biss yok mu yani?

Evet biss yok..

Kargo ödeyerek aldım söylenildiği gibi "pazarlama stratejisi" ..

Benim için "media player" özelliği önemli idi.. Benim ihtiyaçlarımı fazlası ile özellikle bu yönüyle gördü..

Arkadaşım, android hd film izle vb. programları bu cihaz ile seyredebildinmi?browser dan film seyrederken görüntü kalitesi nasil?ben bu işlemi tablet kullanarak yapıyorum,ancak sd kalitesinde görüntü alabiliyorum...tv ye görüntü aktarımı basarilimi cihazın? teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nodar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sanırım O 4 kişiden birisi benim. 1 hafta öncehttp://www.aliexpress.com/store/product/DVB-S2-Google-Android-4-0-Smart-TV-Box-IPTV-WiFi-Internet-HD-1080P-HDMI-player/613484_820477134.html
    adresinden ürünü aldım. Atlanda Smart box da kullanıyorum. Atlanta'dan sonra kullanması baya zor. Android 4 tabletler gibi arayüzü var. Uydu alıcısına, ayrıca bir uygulamadan giriyorsunuz bu sebepten cccam olayı şimdilik olmuyor. ( belki de olur ben çözemedim). Media oynatıcısı gayet başarılı, kanal geçiş hızları da öyle. Atlanta'nın yazılımını bu cihaza yüklersek ( yapabilen olursa) cihaz 10 numara olur.
    Sormak istediğiniz olursa cevaplarım.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigotum -- 12 Haziran 2013; 10:47:47 >

• fatihmhizli F kullanıcısına yanıt
    nasıl alınır bu cihaz toplam maliyeti nedir fiyat ucuz 65$ bizimkiler çok pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigotum

Merhaba, sanırım O 4 kişiden birisi benim. 1 hafta öncehttp://www.aliexpress.com/store/product/DVB-S2-Google-Android-4-0-Smart-TV-Box-IPTV-WiFi-Internet-HD-1080P-HDMI-player/613484_820477134.html
    adresinden ürünü aldım. Atlanda Smart box da kullanıyorum. Atlanta'dan sonra kullanması baya zor. Android 4 tabletler gibi arayüzü var. Uydu alıcısına, ayrıca bir uygulamadan giriyorsunuz bu sebepten cccam olayı şimdilik olmuyor. ( belki de olur ben çözemedim). Media oynatıcısı gayet başarılı, kanal geçiş hızları da öyle. Atlanta'nın yazılımını bu cihaza yüklersek ( yapabilen olursa) cihaz 10 numara olur.
    Sormak istediğiniz olursa cevaplarım.

saygılar

cihazın görüntü kalitesi nasıl ve tuner çekim gücü hakkında bilgi verebilirmisi?

• Görüntü kalitesi çok iyi, diğer kullandığım cihazdan daha iyi gibi. Sinyal problemi de yaşamadım fakat cihaz uygulama üzerinden uydu görevi gördüğü için bazen renk kaymaları oluyor. Kumanda üzerinden uygulama tuşlarına bastığımda ya da dvb duşuna bastığımda renk kaymaları oldu. Cihazda wifi var ve kullandığım laptop'dan daha iyi interneti yakalıyor.

Dediğim gibi cihazın ara yüzü çok kullanışlı değil. Geliştirilirse çok daha iyi olur.
  • Cihazın kendi capture özelliği varsa bir bakar mısınız, yayından bir ss alıp buraya eklsenizde görüntü kalitesi hakkında bir fikre varsak.
  • Görüntü nasıl alınıyor bilmiyorum ama isterseniz uyduyla kaydettiğim videoya bakabilirsiniz.

http://we.tl/Y2tQwQ4Ge6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zigotum -- 15 Haziran 2013; 19:54:07 >
  • bu android tabanli uydu alicisina digiturkplay uygulamasi yuklenerek lig tv seyredilebilrmi... uygulama uzerinden calisirken tv de goruntu kalitesi nasil...

• konu hakkında bilgi sahibi olan yok mu..
  • next pandorada digiturk play izleniyormus goruntu kalitesi iyiymis bendede pandora var ama kendim kullanmadim kullananlar varmis forumlarda bu konuyu okumustum kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 0534 -- 5 Temmuz 2013; 20:21:11 >
  • zigotum Z kullanıcısına yanıt
    bahsi geçen cihazdan alan kişilerden biride benim.cihazın android bölümünde uygulamalarda hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama benim merak ettiğim DVB başlattığımda türk sat kanallarının hepsi tam gelmedi yani ekranda ismi çıkıyor ama görüntü yok böyle bir sorun çıktı onu aşmaya uğraşıyorum bulduğunuz bir yol varsa tarif edermisiniz.?birde kanal sıralaması nasıl yapılıyor bulamadım yada varmı?
  • zigotum Z kullanıcısına yanıt
    bahsi geçen cihazdan alan kişilerden biride benim.cihazın android bölümünde uygulamalarda hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama benim merak ettiğim DVB başlattığımda türk sat kanallarının hepsi tam gelmedi yani ekranda ismi çıkıyor ama görüntü yok böyle bir sorun çıktı onu aşmaya uğraşıyorum bulduğunuz bir yol varsa tarif edermisiniz.?birde kanal sıralaması nasıl yapılıyor bulamadım yada varmı?
  • Arkadaşlar bu cihazdan bende almayı düşünüyom bu cihazlar atv hd trt hd gibi kanalları açıyormu ?
    http://www.aliexpress.com/item/DVB-S2-Satellite-Receiver-Android-4-0-Tv-Box-DVB-S2-Free-Tv-Channel-With-Wifi/1007486571.html
    saygılar.
    birde kanal bulamayan arkadaşlar burda hazır kanallar varhttp://satellites-xml.eu/
    burdada yorumlar var
    http://dvbdroid.info/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 2 Ağustos 2013; 22:23:42 >

• şifresiz kanal oldugu için yazılan özelliklere göre (dvb-s2 ) açması lazım

2.lınktekı uydulardan sectıgınız ındırıp usb ıle cıhazamı atıyorsunuz ?

satıcıya sordunuzmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

şifresiz kanal oldugu için yazılan özelliklere göre (dvb-s2 ) açması lazım

2.lınktekı uydulardan sectıgınız ındırıp usb ıle cıhazamı atıyorsunuz ?

satıcıya sordunuzmu ?

Cihazı daha almadımda bilgi ediniyom yurtdışından yeni cihaz aldım hele 2 ay geçsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.