Şimdi Ara

android uydu alıcısı kullanan var mı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
11
Favori
70.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki cihaz bu;http://bluetooth-mobile.en.alibaba.com/product/978204524-218958496/2013_Newest_Android_satellite_receiver_Support_DVB_S2_.html

Birkaç mesaj yukarıda nasıl aldığımı yazmıştım, hala detaylı bir şekilde inceleyebilmiş değilim.
    Kanal bulma (türksat) ve kanal sıralamayı hallettim, sanırım kullanan diğer arkadaşlar da hallettiler,
    gerekirse buradan o konularda bilgi verebilirim.

Gözlemleyebildiğim kadarıyla bendeki cihazın yazılım veya donanımsal olarak bir sıkıntısı var;

TV izlerken görüntüde (seste sanki sorun yok gibi) yaklaşık 15-20 saniye periodik aralıklarla,
    çok kısa sürelik yavaşlamalar oluyor.

Sıradan sahnelerde genelde bu yavaşlamayı göz farkedemiyor.
    Ama maç yayını ve haber kanallarındaki kayan altyazılar gibi akışı olan sahnelerde,
    dikkatli bakıldığı zaman, tam olarak donma diyemem ama sanki slow motion'a geçilmiş gibi çok kısa süreli
    (1 saniyeden bile az sanırım) yavaşlamalar oluyor.

Sanki o anda işlemcideki başka bir işlem, mevcut TV işlemini bir an kasıyor gibi.

Cihazın yakınında Plazma TV, Dvd Player (mecburen...), kablosuz Adsl modem, telsiz telefon gibi cihazlar var.
    Belki bunların etkisi olabilir.
    Elektrik tesisatından, cihazın kendi adaptöründen, anten tesisatından kaynaklanabilir gibi tahminlerim var.
    İlk fırsatta denemeye çalışacağım.

Kullananlardan benzer bir gözlemi olan arkadaş varsa bilmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaryasaryasar -- 10 Eylül 2013; 11:53:52 >

• Ben geçen ay DVB-S2 almıştım kısaca özetleyim
    1 tv uydu izlerken ara ara seste çıt çıt bazende görüntüde kırılmalar vardı.
    vel hasıl bir kaç yazılım attım yine düzelmedi birde içinde işlemci galiba üzerinde teneke soğutucu var aşırı ısınıyordu birde cihazı kırmaştırınca yaıyn kesiliyordu vel hasıl 2 gün önce cihaz netten film izlerken dondu kaldı birdaha açılmadı hemen paypal üzerinden yazışma yapıp hak talebini kazandım. bu gün ürünü çine 18 tl tahutlu yolladım
    birde sizin cihazda aşırı ısınma varmı ? bu kayan yazılar hdmı tırnaını kaldrıp 1080 p secince düzeliyor saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 10 Eylül 2013; 23:14:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Bu cihazdan bende almak istiyorum.Fakat cccam olmadığı söyleniyor.Bence bunun olmaması imkansız mutlaka vardır.Artı oscam uygulaması olduğunu bilsem hemen bende alacağım.

selam hocam istersenız dukkanda bakabılırsınız

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-Smart-Android-Akilli-Kumanda-wifi-Anten__isp10547180
  • yasaryasaryasar kullanıcısına yanıt
    hocam ben cihazın türksat kanal bulma işini kısmen halletim ama hala bulamadığı kanallar var.yazılım attım gene olmadı, bende çocuklar android bölümünü kullanıyor oyun falan oynuyor diye fazla üstüne düşmedim, ayrıca vakitte bulamadım.belki tp frekanslarını elle girsem olur ama vaktim yok ona, ama siz yazılım falan attıysanız yada sizin cihazın yazılımı kopya alıp bana atma şansınız olur sa bende bir denerim.
  • belçikalı kullanıcısına yanıt
    yazılımı attım ama istediğim sonucu almış değilim (uydu alıcısı böülümü için) android bölümünde bir sılkıntı yok çocuklar ayun falan oynuyorlar ş kısacası androidin nimetlerinin hepsi kullanılıyor.dvb bölümünde kanalları kısmen buldu bir kısmını bulamadı, sanırım yazılımsal bir sıkıntı var.Ama forumda ve diğer sitelerde de baktığımda bu cihazın aynısını fiziksel görünüm olarak alıp düzgün şekilde kullanan arkadaşlar var.ya bana denk geldi sıkıntılı cihaz yada onların yazılımları farklı.Bir de bu durumda olan arkadaşlar cihazlarının yazılım yedeğini alıp paylaşırlarsa bizimde deneme şansımız belkide cihazı düzgün kullanma şansımız olur.
  • ersinssahiner E kullanıcısına yanıt
    Yazılımla ilgili bir değişiklik yapmadım.
    Türksat üzerinden tüm kanalları bulmakla ilgili ilk günler benim de sıkıntım olmuştu.
    Aslında bu sıkıntı Türksat'ta tüm receiverlar için geçerli sanırım.
    İnternette Türksat'ta kanal arama ile ilgili binbir türlü çelişkili bilgi var.

Benim uyguladığım yol (sadece Türksat izlemek istediğim için);

*Cihazdaki tüm uyduları sildim (uydunun satırına gelip ortadaki tuşa basarak seçmiş oluyorsunuz, hepsini seçip tek seferde kolayca sildim),
    *Kendim bir uydu ekledim, ismine istediğiniz değerleri girebilirsiniz, önemli olan WEST (batı) ve 42 derece bilgilerini girmek
    *LNB ayarlarının 9750/10600 olmasına dikkat edin,
    *LNB DİSEqC ayarlarında ben 1.0 olanını seçtim, gerekirse siz bunu farklı değerlerle deneyebilirsiniz.
    *Kendim bir TP ekledim, bilgileri; frekans 12015, sembol oranı 27500, H
    *Kendi kaydettiğim uydu üzerinde, kendi kaydettiğim TP'yi seçerek,
    arama seçeneklerinde de 'network' araması yaptırarak tüm kanalları (şifreli şifresiz 400 ün üzerinde) bulabildim.

Genelde sıkıntı yaşanan NTV, Star, Kanal D gibi kanalları sorunsuz bir şekilde bulabiliyorum bu şekilde.
    Show TV'yi de bulup, ilk birkaç gün izleyebiliyorum, ama nedense birkaç gün sonra kendiliğinden siliniyor.
    Sanırım antenin/lnb'nin yönüyle ilgili ince bir ayar gerekiyor onun için,
    ortak anten olduğu için de müdahale etmek istemiyorum ona...
    Showturk'le idare ediyoruz şimdilik.

Benim şu an ana sıkıntım, 15-20 saniyede bir görüntüde kısa bir süre için oluşan yavaşlama etkisi.
    Sanırım siz böyle bir sorunla karşılaşmadınız.

Yazılım yükleme işini nasıl yaptınız, versiyonlarını karşılaştırdınız mı,
    sonuçta bir risk içeriyor, değer mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaryasaryasar -- 26 Ekim 2013; 0:10:22 >

• Arkadaşlar merhaba,

ürünü bende sipariş verdim, sizden ricam ürüne sahip olan ve cihazdan anlayan arkadaşların resimli bir şekilde yaşanan problemlerin çözümünü anlatması,
    inanın böyle daha etkili olacaktır ve ürünü geliştirmek konfigüre etmekte kolaylaşacaktır.

1. Bahsi geçen firmware dosyası bu cihaz için mi?
     android uydu alıcısı kullanan var mı

2. Cihazın android versiyonu root lu mu? değilse root edilebiliyor mu?
     android uydu alıcısı kullanan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar

Yazılım yükleme işini nasıl yaptınız, versiyonlarını karşılaştırdınız mı,
    sonuçta bir risk içeriyor, değer mi sizce ?

yazılımların tamamı burda sd kartı fat 32 fotmatla kılasörü sd karta çıkart ve cihaza tak cihazın arkasındaki resete 15.20 saniye basılı tut elekriği tak yazılıma başlar ve restat yap işlem tamam
    buda sadece DVB-s2.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 11 Eylül 2013; 17:43:03 >

• Evet cihazda belirli aralıklarla görüntüde yavaşlama var. Çözümü olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bulaşmayın derim. Hem Android hemde Dvb-s2 olarak randumanlı hemen hemen hiçbir cihaz çalışmıyor.Alanlar memnun değil. en son vivobox İ3 denen cihazı aldım oda aynı seste çatlama ve cızırtı yapıyor. cccam ok. deniliyor ama ben bir türlü çalıştıramadım.
  • Arkadaşlar HD 16-S2 ise bu cihazlara next Pandora (300E) Yazılımı oluyormuş. yabancı forumlarda okudum.
    benim yeni cihaz gelmediği için deneme fırsatım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 20 Eylül 2013; 18:57:54 >
  • Ardaslar bu kanal listesini bir program araciligi ile siralayabiliyormuyuz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Turksattaki 200 den fazla kanali tv den siralamak hemen hemen imkansiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katip2000 -- 22 Eylül 2013; 12:49:33 >
  • cihazi satin almayi dusunenler asagidaki videodan gorebilirler.
    http://youtu.be/_Y6em6FrB6k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katip2000 -- 23 Eylül 2013; 18:16:54 >
  • Görüntüdeki yavaşlama sorunu için Çin'li satıcıyla yazıştım, ama çözüm olmadı.
    'Kontrol ederek gönderdiklerini' söylüyorlar...

Yazılım indirebileceğim bir adres verdiler.
    Yazılım, daha önce munip arkadaşımızın link'ini verdiği yazılımla aynı.
    Cihazı tamamen çökertmekten korktuğum için arkasındaki reset tuşunu kullanmaya çekindim.
    Yazılımı USB stick üzerinden, cihazın menüsündeki upgrade seçeneğini kullanarak kurmaya çalıştım.
    Cihaz dosyaları görüyor, kendisini kapatıp açıyor, ama açıldıktan sonra yeni yazılımı kurmaya çalışırken
    bir noktada hata veriyor, devam etmiyor.
    Muhtemelen ben bir hata yapıyorum veya reset tuşunu kullanmak zorunlu...

Pandora'nın yazılımını da aynı şekilde denedim.
    Cihaz, Pandora'nın dosyalarını uyumlu bir dosya olarak görmüyor.
    Pandora yazılımı içerisindeki bazı application dosyalarını kurmayı denedim.
    'TV İZLE' , 'IPTV', 'BİSS'' isimli uygulamalar kuruldu ama çalışmadı.
    'XBMC' kuruldu ve açıldı, gerçi bu uygulama sanırım google market üzerinden de rahatlıkla kurulabiliyor.

Kanal sıralamasının bilgisayar üzerinden de yapılabilmesi gerekir diye düşünüyorum.
    Mevcut kanal sıralamasının bir yedeğini amdb uzantılı bir dosya olarak usb stick'e kopyalayabiliyoruz.
    Bu uzantıdaki dosyayı açarak, üzerinde gerekli değişiklikleri yapmaya yarayan bir program vardır mutlaka.
    Bu konularda çok tecrübeli olmadığım için ben bilemiyorum.

15-20 günlük bir beklemeyi göze alırsanız, yurtiçinde ortalama bir cihaza vereceğiniz paraya,
    çok daha fazlasını sunan bir cihaz almış oluyorsunuz.
    Standart TV'niz, smart tabir edilen özelliklere kavuşuyor.
    Görüntüdeki yavaşlama sorunu olmasa, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirdim.
    Bu sorunun da bir çözümü vardır mutlaka.
    Ama çok yaygın cihazlar olmadığı için,
    şu an internet üzerinde bile pek bir bilgi paylaşımı yok, ya da ben ulaşamadım henüz...

• Orijinalden alıntı: fatihmc

selam hocam istersenız dukkanda bakabılırsınız

Bende baktım senin dükkana maşallah senin dükkanda iki katından fazla fiyat. birde senin bahsettiğin ürün yarı özellikte bizim ürünler iki kat daha fazla demekki bu ürünleri siz satsanız 800 den kapı açarsınız ellaham ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 28 Eylül 2013; 14:50:06 >
  • munib kullanıcısına yanıt
    ellaham nedir ? munib

selama karsılık verır ınsan
    cihazı ben getirip ben satmıyorum fabrıkası var sevısı var garantısı var
    sen kazıkçısın diyip çamur at ızı kalsın modelınden vazgeçin

dandık çin malının ucuz olmasında başka bır fonksıyonu yok

smart androıd modelı zaten pıyasada standarttır yarıca atlanta modelı samsung urunu kore malıdır neyse fazlaca yazıp zamanımı tuketmıyecegım
    modelı bılen bılıyor zaten herseyı para ıle kıyaslamayın
    ---------------------------------------
    trt bandrollu 2 sene turkıye garantılı servıs agı genıs bır cıhaz

menuden yazılım ,kanal lıstesı ,biss ayarı ve free ip tv güncellemesı

düşük internet hızında görüntü kalıtesını düşürüp donmayı engelliyor

gb özellıkler çinde gelenlerde varmı ??
    -----------------------------------------------

+ 800tl degıl de 600tllık gelıcek yakında

turkıyede ılk modul gırıslı medıaplayer ozellıklı android ısletım sıstemlı uydu alıcısı

atlanta smart quad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 28 Eylül 2013; 15:53:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

ellaham nedir ? munib

selama karsılık verır ınsan
    cihazı ben getirip ben satmıyorum fabrıkası var sevısı var garantısı var
    sen kazıkçısın diyip çamur at ızı kalsın modelınden vazgeçin

dandık çin malının ucuz olmasında başka bır fonksıyonu yok

smart androıd modelı zaten pıyasada standarttır yarıca atlanta modelı samsung urunu kore malıdır neyse fazlaca yazıp zamanımı tuketmıyecegım
    modelı bılen bılıyor zaten herseyı para ıle kıyaslamayın
    ---------------------------------------
    trt bandrollu 2 sene turkıye garantılı servıs agı genıs bır cıhaz

menuden yazılım ,kanal lıstesı ,biss ayarı ve free ip tv güncellemesı

düşük internet hızında görüntü kalıtesını düşürüp donmayı engelliyor

gb özellıkler çinde gelenlerde varmı ??
    -----------------------------------------------

+ 800tl degıl de 600tllık gelıcek yakında

turkıyede ılk modul gırıslı medıaplayer ozellıklı android ısletım sıstemlı uydu alıcısı

atlanta smart quad

a.s selam için özür dilerim dikkat etmemişim.kardeş ellaham demek bizim oralarda konuşma şivesi.şimdi kardeş hepsi çin malı zaten vatandan samsung laptop aldım prc çin bunların kalitelisi var kalitesizi var.ben yukardaki yazılarımda çinden ürün aldığımı ağrıza yaptı ve geri yolladığımı yazdım.aldğım cihazda ram vs bir sürü özellik artı çinlide karanti veriyor.cihazın özellikleri senin bahsettiğin cihazdan yüksek doğrumu?doğru birde nerdeyse 2 katındandan fazla ucuz şimdi ise bu ürünü şipariş ettim senin bahsettiğin cihazla karşılaştır bakalım işte link
    saygılar sevgiler
    not:çinden ürün alacakların dikkatine 30 eylül 3 ekim arası tatil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 30 Eylül 2013; 0:54:07 >

• malesef ürün stokta yokmuş 10 gün bekledim iptal ettim
    2 tana ürün elden sipariş verdim bakalım haydi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.