Şimdi Ara

android uygulama yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa ben androidde bir uygulama hazırlamak istiyorum bu uygulamayı kendi internet sitemin mobil uygulaması olarak yapmak istiyorum...bunu yapmak için nelere gereksinim duyarım?hangi programlar gerekir?bildiğim kadarıyla oyun yapımında kodlama dillerini bilmeye pek gerek yok bu uygulamayı hazırlarken de aynı şey geçerli olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 14:31:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun yapımında kullanıldığını biliyorum da benim istediğim tip bir şey yapılabilir mi onla?facebook mobil uygulaması benzeri bşi olacak ve biraz karışık bir yapıya sahip olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor58 -- 1 Eylül 2014; 20:00:21 >
  • Kardeşim unity den herseyi yapabilirsin. Windows phone lara , androidlere , ioslara , google playa koymak için , Playstation , Pc gibi her platformda oyun , uygulama , yapabilirsin

• unity derken eclipse nin içinde bir seçenek mi o yoksa farklı bir uygulama mı?kusura bakmayın fazla bilgim yok da...

• Hiç programlama bilgisi gerekmeden kendi uygulamanızı yapabilme şansınız var.

http://www.mobiroller.com

Türk yapımı olan bir self servis uygulama geliştirme platformu. Kod yazmadan mükemmel uygulamalar çıkartıyorsunuz. Şu an yayında olan yüzlerce uygulaması var.
  • http://tr.goodbarber.com Türkçe de hizmet veriyor, kodlama gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzlclk -- 16 Aralık 2015; 12:58:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.