Şimdi Ara

Android Uygulama yapmak isteyen arkadaslar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
10
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.facebook.com/pages/Android-Bakkal/1464324140457741

Arkadaşlar Artık buradan Ulaşabilirsiniz Derslere
  • quote:

Orijinalden alıntı: doluca34

Uygulama geliştirmek isteyen arkadaslara yardımcı olacagım faydalana bileceğiniz videolara ve kaynakları sizinle paylaşacağım katılmak isteyen arkadaslar pm atsın bu arada bilginiz olsun eger sayı 10 kısı olursa bu işe başlayacagım 1 yada 2 kişi ile olmaz ve hep beraber uygulama geliştirmeyi ileri seviyeye taşıyacağız 26.01.2014 tarihinde uygulama gelıştirmek için ilk adımı atacagız canlı yayında eğitim vereceğim bilginize

bu işte para var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.androidbakkal.org

Bekleriz arkadaşlar artık eğitimlerimiz buradan olacak

Ve bu arada sitemiz için yönetici seçeceğiz ilgilenenler mail atsınlar
  • Hocam bende yeni başlıyorum size denk gelmem iyi oldu

• Hocam bende yeni katılıyorum aranıza umarım benide kabul edersiniz.
    Not: Hiç bir şey bilmiyorum tamamen cahilim. Flappy bird oyununu görünce deli oldum, bende yaparım neyim eksik dedim sizin gibi bir hoca eksikti çok iyi oldu

Edit: Hocam size mail attım (ben ahmet abacı)
    ekibinizde yer almak isterim burdanda editleyerek yazıyım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırmızıElma -- 10 Şubat 2014; 20:31:05 >
  • Para var mi? evet var .Flappy bird oyununu yapan kişi sadece 2 gecede yaptı oyunun reklam geliri yaklaşık 50.000 dolar 100.000 TL demek. Emek harcayıp geliştirirseniz neden olmasın ?
  • Ödev tamamlandı
  • Kimseden ses çıkmıyor bitti mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Kimseden ses çıkmıyor bitti mi

galiba öyle oldu
  • doluca34 D kullanıcısına yanıt
    Biraz salagımdır ama benide kabul edersen bende varım
  • Bende varim ,youtubeden 2 derside izledim pc ile aram iyidir ama hep cekinceliydim yazilim konusunda kodlar falan ama buradan birseyler ogrenebilirim ins,hep uygulama yapmak istemisimdir google playde guzel bir uygulamam olsa çok mutlu olucam.

• quote:

Orijinalden alıntı: doluca34

arkadaşım şuan gerçekten çok yoğunum derlere hazırlık için kaynak araştırıyorum ama aklımdasın en kısa surede konu ile ilgili sana dönüş yapacağım

Bende istiyorum mail attım.
  • Arkadaşlar burda hevesleri yarım kalan arkadaşlar var bir araya toplanıp bir sayfa oluşturalım tabi hala android uygulama yapmak isteyen varsa?
    Andrid şart değil İOS olabilir farsa fikri olan veya hadi bir sayfa açalım orda toplanalım organize olalım diyen varsa yazsınlar bir şeyler düşünelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Arkadaşlar burda hevesleri yarım kalan arkadaşlar var bir araya toplanıp bir sayfa oluşturalım tabi hala android uygulama yapmak isteyen varsa?
    Andrid şart değil İOS olabilir farsa fikri olan veya hadi bir sayfa açalım orda toplanalım organize olalım diyen varsa yazsınlar bir şeyler düşünelim

Olabilir ben varım....

• online bir oyunu offine mod ile yaparbilirmisin single player oynayabilcez mesala bilardo oyunu oda.
  • Yeniden başlamak isteyenler varsa yazsın turkcell akademiden devam edelim + netten video falan izleriz

''fazla zamanım yok diyenler ağlamasın bir şekilde ortak saat ayarlayalım sohbet muhabbet yaptığımız geldiğimiz yerleri konuşalım yardımlaşalım paylaşalım falan''
    Ne dersiniz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 17 Ağustos 2014; 16:54:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.