Şimdi Ara

Android Uygulama yapmak isteyen arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
10
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulama geliştirmek isteyen arkadaslara yardımcı olacagım faydalana bileceğiniz videolara ve kaynakları sizinle paylaşacağım katılmak isteyen arkadaslar pm atsın bu arada bilginiz olsun eger sayı 10 kısı olursa bu işe başlayacagım 1 yada 2 kişi ile olmaz ve hep beraber uygulama geliştirmeyi ileri seviyeye taşıyacağız 26.01.2014 tarihinde uygulama gelıştirmek için ilk adımı atacagız canlı yayında eğitim vereceğim bilginize

• ders bu kanalda olacak canlı yayın ıle anlasılmayan noktaları beraber duzeltecegız

https://new.livestream.com/accounts/6942064/events/2716114
  • quote:

Orijinalden alıntı: doluca34

ders bu kanalda olacak canlı yayın ıle anlasılmayan noktaları beraber duzeltecegız

https://new.livestream.com/accounts/6942064/events/2716114

Multiplayer bir futbol oyunuda yapn androidde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I can football isteruk

• Beni de yazabilirsin hocam listeye .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bilgim yok ama başlamak isterim
  • Cahilleri kabul ediyorsanız ben de varım hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 ball pool varya onu single player yap sana +rep
  • bende varım
  • arkadaşlar ders seviyesi temeldir yani başlangıç seviyesinden başlayıp ileriye dogru devam edecegız ve derler hıc bıtmeyecek herhangı bır ucrette alınmayacak yazılım olarak eclise kullanacagız online ders yaptıgımız ıcın takıldıgınız veya hatalı ıslemlerde yardımcı olacagım ve android hakkında bilmemiz gereken ne var ise hepsini beraber ögrenecegiz tek istegim sudur pes etmeyecek ve kendıne guvenen arkadaslar olsun yeter herhangı bır yazılım (Java Dili ) bilmenize gerek yok hepsini bastan sona anlatacagım ve uygulamalı olarak gosterecegım fakat altını çizerek belirtiyorum PES EDECEK ARKADASLARI ARAMIZDA GORMEK ISTEMIYORUZ
    nedenınıde soyleyeyım ÖĞRENMEK zahmetli iştir özellikle android uygulama geliştirmeyi öğrenmek
    yolun basında pes edecek arkadasları aramızda gormek bızı uzecektır cunku bırılerı pes ettıkce dıger arkadaslarında ümidi ve hevesi kalmayacaktır ama sunuda unutmayınki bu eğitim sırasında kazandıgınız bilgiler size nakit olarak geri dönecektir örnek vermek gerekirse karınca öldürme uygulamasını geliştiren arkadas suan reklamlardan aldıgı bedelle belkide tatil yapıyordur ve bu bedel hiç kesilmeyecek çünkü yaptıgınız uygulamalar google play storede sürekli mevcut android kullanıcıları sürekli bir download halinde ve hesaba katmak istediğim bir konuda sudur bunun garantisinide veriyorum tam zamanı bilemem ama ilerleyen zamanda tüm teknolojik cihazlar android mantıgına sahip olacak yani bulunmaz bir fırsat diyebiliriz etrafınıza bir bakın kaç tane android kullanıcısı var Dünyada android kullanıcı sayısı 7 Milyar 190 Milyon hesabı size bırakıyorum ve son olarak derse katılacak arkadaslar (pes etmeyecek olanlar) bana mail atarlarsa sevinirim
    pm atmayın foruma fazla gıremıyorum atacal34@gmail.com sadece isim bilgisi vermeniz yeterlidir 01.02.2014 tarihinde canlı yayın derlerı baslayacak o zamana kadar belirli konuları size mail olarak göndereceğim ve göz gezdirmenizi isteyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doluca34 -- 25 Ocak 2014; 6:50:19 >

• Listeye benide yazin hocam

• benide yaz
  • doluca34 D kullanıcısına yanıt
    benim uygulama geliştirmek gibi bir amacım yok dahası tecrübem de yok,ben size birşey sormak istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

öncelikle şöyle söyleyeyim ben San Andreas'a araba ekleyecektim ; önce gittim obb dosyalarını winrar la açtım oyunda düzenlenmesi gereken dosyaları düzenledim(arabaları ekledim) ondan sonra düzenlediğim dosyaları tekrar obb dosyasına attım ve obb dosyasını da telefondaki ilgili konuma attım sonra oyunu çalıştırdım sevine sevine sonra oyun dosyaları kontrol etmeye kalktı ve yaptığım modu silerek o dosyayı yeniden yükledi :( benim ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doluca34

arkadaşlar ders seviyesi temeldir yani başlangıç seviyesinden başlayıp ileriye dogru devam edecegız ve derler hıc bıtmeyecek herhangı bır ucrette alınmayacak yazılım olarak eclise kullanacagız online ders yaptıgımız ıcın takıldıgınız veya hatalı ıslemlerde yardımcı olacagım ve android hakkında bilmemiz gereken ne var ise hepsini beraber ögrenecegiz tek istegim sudur pes etmeyecek ve kendıne guvenen arkadaslar olsun yeter herhangı bır yazılım (Java Dili ) bilmenize gerek yok hepsini bastan sona anlatacagım ve uygulamalı olarak gosterecegım fakat altını çizerek belirtiyorum PES EDECEK ARKADASLARI ARAMIZDA GORMEK ISTEMIYORUZ
    nedenınıde soyleyeyım ÖĞRENMEK zahmetli iştir özellikle android uygulama geliştirmeyi öğrenmek
    yolun basında pes edecek arkadasları aramızda gormek bızı uzecektır cunku bırılerı pes ettıkce dıger arkadaslarında ümidi ve hevesi kalmayacaktır ama sunuda unutmayınki bu eğitim sırasında kazandıgınız bilgiler size nakit olarak geri dönecektir örnek vermek gerekirse karınca öldürme uygulamasını geliştiren arkadas suan reklamlardan aldıgı bedelle belkide tatil yapıyordur ve bu bedel hiç kesilmeyecek çünkü yaptıgınız uygulamalar google play storede sürekli mevcut android kullanıcıları sürekli bir download halinde ve hesaba katmak istediğim bir konuda sudur bunun garantisinide veriyorum tam zamanı bilemem ama ilerleyen zamanda tüm teknolojik cihazlar android mantıgına sahip olacak yani bulunmaz bir fırsat diyebiliriz etrafınıza bir bakın kaç tane android kullanıcısı var Dünyada android kullanıcı sayısı 7 Milyar 190 Milyon hesabı size bırakıyorum ve son olarak derse katılacak arkadaslar (pes etmeyecek olanlar) bana mail atarlarsa sevinirim
    pm atmayın foruma fazla gıremıyorum atacal34@gmail.com sadece isim bilgisi vermeniz yeterlidir 01.02.2014 tarihinde canlı yayın derlerı baslayacak o zamana kadar belirli konuları size mail olarak göndereceğim ve göz gezdirmenizi isteyecegim

mail gönderdim size kardeşimle birlikte derslere katılacağız, androidde bir kaç konu eksiğimiz kaldı onları da yakında tamamen bitireceğiz, hem tekrardan dinlemiş oluruz hem de diğer arkadaşlar bizden de faydalanabilir, derslerde görüşmek üzere

• arkadaslar ilgiye tesekkur ederım kararlı oldugunuz maıllerınızden bellı oluyor maıl atanlara cevap yazılmıstır
  • cihazınızın işletim sistemi ni sürümünü ve hangi programda dosya düzenlediğinizi yazarsanız sevinirim onun dısında eger androidden bahsediyorsanız androidde oyunnları düzenleme sansımız yok eger gelıstırıcı sız ısenız sadece sız o uygulamayı degıstırebılır yenı modlar ekleyebılır yenı sahneler urete bılırsınız cunku her apk. dosyası geliştirici imzalı cıkar ve geliştiricide dahil o apk dosyasını kimse düzenlemek için açamaz sadece dil dosyalarına erişim sağlayabilir oda bir ihtimal yani sizin anlıyacagınız eger android uygulamasından bahsediyorsanız oyunu düzenleyemezsiniz.
  • geçen hafta bende başladım android'e yazılım geliştirme çalışmalarına....Java dan nefret eden bir programcı olarak cok direndim yazılım geliştirmemek için ama bir noktadan sonra yazılımcı için cok büyük bir eksiklik oluyor android uygulaması geliştirmemek.bende sizin aranıza katılmak istiyorum..Ben c#.net de başarılıyım.gecen hafta Xamarin ile tanıştım.ama henüz cok yeniyim hep birlikte bişeyler yapabiliriz :)
  • recordset R kullanıcısına yanıt
    isim soyisim bilgisini mail atarsanız sevinirim
  • recordset R kullanıcısına yanıt
    ingilizceniz güzelse c# android kurslarına bakın.Zaten android metodları aynı fakat java ile bana daha basit geldi android :) Ayrıca Andengine gles2 full kurs var oyun programlama :) fakat o da ingilizce
  • doluca34 D kullanıcısına yanıt
    evet Android'den bahsediyorum :) Android 4.3 kullanan Samsung Galaxy Note 3 LTE sahibiyim kısa bir süre sonra 4.2.2'ye güncellenecek her neyse bununla bir ilgisi olacağını düşünmüyorum,bahsettiğim oyun gta san andreas mobile ve mod yapılamıyor diyorsunuz ;

bu oynayış videosu :

http://www.youtube.com/watch?v=8twHAOOW-CU

bunlar yapılış videoları :

http://www.youtube.com/watch?v=prY0st9HdCA

http://www.youtube.com/watch?v=hg4qdEm0jRw

adam her şeyi güzel güzel anlatmış ama dosyaları tekrar geri nasıl koyduğunu belirtmemiş.Ben zaten dosyalara eriştikten sonra sanatımı konuşturdum(eskilerden beri hep san andreas'a mod yaparım,dosyaları bire bir aynı fakat sadece araba ekledim) sonra bu dosyaları tekrar obb'a dönüştürürken sanırım sıkıntı çıkıyor 4 tane değişecek modlu dosya var bunları değiştirmek için yine winrar'ı kullanıyorum ve birleştiriyorum fakat bu sefer telefon kabul etmiyor dosyayı bir daha indirmeye kalkıyor ne yapacağımı bilmiyorum ama mod oluyor arkadaşımda gördüm bende ilkte olmaz sanıyordum adam bi açtı yanımda modlu sa'yı dedim demek oluyor sonra araştırdım dosyalara winrar'la erişilebileceğini buldum fakat geri nasıl orijinal obb dosyası haline koyacağımı bulamadım eğer bunu da bulursam mişyın kompleyt olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 25 Ocak 2014; 22:43:57 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.