Şimdi Ara

Android & Windows tv box ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amlogic s912 chipsetli bir tv box almaya niyetim var dı 60 -70$ civarı var.Birde Windows tv box aslında mini pc ler gördüm. Kafam karıştı. Bu android box lar iyi hoş ta genelde yazılım desteği sıfır.Yazılımsal bir sorunda cihaz kalıyor öylece.Ama Windows ta masaüstü için tasarlandığından boşuna (tv box için)kaynak tüketen uygulama arka planda çalıyor şişiriyor sistemi.Sanırım Windows tv box larda ısınma bir sorun.70 -100$ civarı z8300 işlemcili tvbox/mini pcler var.
    Hani Windows olduğu için yazılım güncelleme sıkıntısıda yok.Sanırım android markette olup windowsta olmayn yazılım pek yoktur kodi ,ip tv felan. Media player ,torrent ve net uygulamaları için ( misal tüm gün açık da kalabilir) hangisini önerirsiniz.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119732670 bu konuda yazdiklarimi okuyabilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazınızı okudum.Bende yazılım desteği için Windows lu cihaza mrylediyorum. Sanırım i3 işlemcili mini pc falandır o. Atom işlemcili kasarmı acaba. Misal eski AMD turion x2 bir laptobum var arada kullandığım zaman bazı videolarda, çoklu işlemlerde kasılıyor.
    Edit 200 TL imiş dolar sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 4 Eylül 2016; 1:06:17 >
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Dün Dark marka, Atom x5 z8300 işlemcili, Windows 10 stick pc elime geçti. Çocuklar şu anda minecraft oynuyorlar. Youtube 1080p seyrettim ve bir sürü kurcaladık işte kasma filan olmadı. Güzel bir şey, beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 4 Eylül 2016; 10:42:14 >
  • ikisi bir arada olanlar da var. kafalar iyice karışacak.

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_180548.html

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_142340.html
  • Z3735 eski z8300 e göre. Birde bildiğim kadarıyla bu tip dual boot sistemlerde OS ler çakılı yani misal win 11 çıktı yüklenmiyor. Ayrıca Android 4.4 gözüküyor hic güncel değil.
    Win tv box için stop play gibi tuşlara haiz kumanda var mıdır. Air mouse gibi ama media player havası katması açısından. Neticede bunlar mini pc mplayer özelliği 2.planda .

• aliexpresste satilanlarda on yuklemeli gelen win10 gordugum kadariyla inactive bu haliyle guncelleme falan alabliyor mu sikinti cikmiyor mu nasil olacak bu durum lisans mi satin alinacak yoksa boyle mi kullanilacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thor1 -- 4 Eylül 2016; 14:21:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thor1

aliexpresste satilanlarda on yuklemeli gelen win10 gordugum kadariyla inactive bu haliyle guncelleme falan alabliyor mu sikinti cikmiyor mu nasil olacak bu durum lisans mi satin alinacak yoksa boyle mi kullanilacak?

gonderici 3 aylik deneme surumlu gondermisti herhangi bir windows yukleyebilirsiniz windows 10 veya key herhangi bir sikinti yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 4 Eylül 2016; 15:02:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Dün Dark marka, Atom x5 z8300 işlemcili, Windows 10 stick pc elime geçti. Çocuklar şu anda minecraft oynuyorlar. Youtube 1080p seyrettim ve bir sürü kurcaladık işte kasma filan olmadı. Güzel bir şey, beğendim.

idm (internet download menejer) yukleyin youtube acin indir deyin 4k olanlari indirin kodi 17 deneyin tv keyfine bakin ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.