Şimdi Ara

ANDROİD YAZISINDA TAKILI KALIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar benim tabletim yukarda belirttiğim sebebten açılmıyor özellikleri:

MODEL:VMAX C 702 WHİTE EDİTOR

Arkadaşlar "Pusula Yayıncılık" Productor pazarlamadan aldıgım bu urun actıgımda android yazısında kalıyor.Ayrıca bir ses cıkıyor fakat acılmıyor yanı bırseylerın engelledıgını dusunuyorum.

ARKADAŞLAR ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM'Kİ ANDOİDİ ALLAH RIZASI İÇİN BİR SAKAT ÇOCUĞA HEDİYE EDECEKTİM.ÇOCUGUN TEK HAYALI BUYDU. BANA YARDIM EDENLER COK SEVAB ALIR SIMDIDEN ALLAH RAZI olSUN...

NOT:YAYINCILIĞI ARADIGIMIZ HALDE CEVAP VERMIYOR !! BU YAYINCILIKTAN BİRŞEYLER ALMAYINIZ ÖNEMLE VURGULUYORUM.! YARDIM EDENLERDEN ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN

• hard reset veya diğer bir adıyla fabrika ayarlarına dönmesi için yapılması gereken bir işlem var. istersen bir araştır googledan. kullandığın tablette böyle bir özellik varsa eğer, birkaç dakika içinde yaparsın. yoksa da yazılımını bulursun yeniden yüklersin. veya servisine ulaşmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OchiMochi

hard reset veya diğer bir adıyla fabrika ayarlarına dönmesi için yapılması gereken bir işlem var. istersen bir araştır googledan. kullandığın tablette böyle bir özellik varsa eğer, birkaç dakika içinde yaparsın. yoksa da yazılımını bulursun yeniden yüklersin. veya servisine ulaşmaya çalış.

Onlarda olmuyor

Para tuzağı malum uyarmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.