Şimdi Ara

Androidden anlayanlar gelsin acil !...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Ace İ modeli telefona yeni çıkan romunu yükledim ve beğenmedim orjinal roma geri dönmek için odini açtım herşeyi ayarladım bastım ama hata verdi çünkü download moda almayı unuttum tamam alırım dedim ve bir baktım alınmıyor recovery mod çalışıyor telefon çalışıyor açılıyor herşey ama tek download mod açılmıyor half brick olmuş olabilirmi ? nasıl düzeltebilirim ? birde recovery den yüklenebilen orjinal 2.3.6 romu varmı ? çok acil yardım lazım !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earthquake* -- 1 Ağustos 2012; 1:58:08 >

• 6 Kişi bakıyor 0 anlayan sırf pc den anlayanlar var zaten bu forumda.
  • Pilini cikar tekrar tak oyle dene olmazsa google da semender44 uygulamalari hafiza kartikna tasima diye ara programi indir ve download moduna al a bas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

Pilini cikar tekrar tak oyle dene olmazsa google da semender44 uygulamalari hafiza kartikna tasima diye ara programi indir ve download moduna al a bas.

Pili kaç kere denedim olmadı programda denedim kapanıyor tekrar açılıyor ama download mode yerine telefon açılıyor kafayı yemek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earthquake*

quote:

Pilini cikar tekrar tak oyle dene olmazsa google da semender44 uygulamalari hafiza kartikna tasima diye ara programi indir ve download moduna al a bas.

Pili kaç kere denedim olmadı programda denedim kapanıyor tekrar açılıyor ama download mode yerine telefon açılıyor kafayı yemek üzereyim

Recovery uzerinden cogu romlar yukleniyor zaten samfreeware sitesinden telefonuna uygun romu indir recocery uzerinden kur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Earthquake*

quote:

Recovery uzerinden cogu romlar yukleniyor zaten samfreeware sitesinden telefonuna uygun romu indir recocery uzerinden kur.

Oradaki romlar recovery ile yüklenmiyor hata veriyor 2 adet custom rom denedim onlardada açılmıyor, sorun devam ediyor. Birde sitede bazı romların yanında kies simgesi yanıyor bu kiesden yükleyebileceğim anlamınamı geliyor ? eğer öyle ise nasıl yüklerim ?

• up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.