Bildirim
androite geçicem önemli bir sorum var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: netbook321
arkadaşlar ipod4g ile idare ediyodum fakat neo almayı düşünüyorum bu aralar telefonum çok eskidi
ipod u da sattım.
şimdi benim için podcastler çok önemli eğer düzenli bir şekilde android e monte eden program gibi birşey yoksa geçmeyi hiç düşünmüyorum
bilgisi olan varsa yazarsa çok işime yarıcak
podcast ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: CooperTime
quote:
arkadaşlar ipod4g ile idare ediyodum fakat neo almayı düşünüyorum bu aralar telefonum çok eskidi
ipod u da sattım.
şimdi benim için podcastler çok önemli eğer düzenli bir şekilde android e monte eden program gibi birşey yoksa geçmeyi hiç düşünmüyorum
podcast ?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Podcast
-
quote:
ipod u da sattım.
Tabiki var olmaz mi koskoca android markette. Bi dunya podcast programi var
Bu da google kendi podcast programi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Var rahatca gecebilrisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: 35fatih
quote:
ipod u da sattım.
Tabiki var olmaz mi koskoca android markette. Bi dunya podcast programi var
Bu da google kendi podcast programi.
çok sağol şimdi itunes ta olanları hazır indirmiş olanları nasıl bu programa geçirebilirim onu biliyormusun acaba . 2000 den fazla podcast birikti çünkü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X