Şimdi Ara

Anduin Arthasın oğlu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kitapları ve Wow'la ilgili külliyatın büyük bölümünü okudum, fakat önceki mesajlarda bahsetmiştim, kitaplar oyun dışında olan bölümleri açısından genelde yazarın inisiyatifinde, lore'dan kısmen bağımsız ilerler, hatta son kitapta Christie Golden saçma sapan hatalar yaptı ve twitter'dan özür diledi bunlar için. Esas olan oyunda olandır, bu oyun LOtrd gibi kitaplar üzerinden ilermeişyor, aksine Lore'u belirleyen oyun içeriği, gerisindeki crossover, spin-off, else wolrd tarzı şeyler oldukları yerde kalır, istisnalar olabilir...

Arthas/LK, ICC'de tarafımızdan yenildiğinde, kılıca hapsolmuş ruhlar çıktıktan sonra, Helm of Domination'ın Arthas üzerindeki etkisi de kalkıyor ve gerçek Arthas konuşuyor orda, babasına söylediklerinin LK ile ne alakası var? Yermek için söyleyip durmuyorum, ama lore'a göre Arthas "zayıf" bir karakterdi ve ele geçirildi, olmadık vahşet ve zulümlere imza attı...
    Bolvar kendi bilincine sahip ve Scourge'ü zaptediyor, bunu da miğferi takıp tahta oturduğunda söyledi, Legion'da DK görev zincirini yaptıysanız yine Bolvar'la görüştük defalarca, Scourge'ü üstümüze salmıyor yahu, kontrol edildiğine dair bir belirti yok ya da ben farketmedim, bilakis kontrol kendisinde görünüyor, yaptıklarından çıkarım bu yönde.
    İlerde Blizz derse ki: "Aslında kontrol ediliyor" türü şeyler, bilemem elbette.

• Khoradasein kullanıcısına yanıt
    arthas zayıftı ve köle oldu? kardeşim daha da lore konuşmam seninle kusura bakma ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khalef kullanıcısına yanıt
    Hayhay.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Varok saurfangi sevmem benim için korkak ve haindir kendisi

He ama broxigar dersen çok severim

Thrall'ı sevmem keşke geberseydi

Garrosh Hellscreamciyim şimdiye kadarki en iyi warchief bence garrosh. Sylvanasta bu şekilde giderse Garroshun önüne geçecek benim için

En sevdiğim orc lider Grommash millet orgrimm durotan falan sever

Orc dediğin savaşçıdır savaş için yaşar. Horde'un kuruluşu her ne kadar nefret etsemde gul'dan tarafından olmuştur. Horde öyle iyilik meleği barışçıl bir topluluk değildir Thrall Varog saurfang gibi adamlar benim için horde un yüz karasıdır sırf bunu söylediğim için topa tutar beni horde oyuncuları

Thrallın mak'gora da yaptığı hileyi söylemicem bile zaten garrosh kemiklerini kırardı orada elementleri kullanmasa
  • kötüçekirgezix kullanıcısına yanıt
    Thrall, Grom gibi epik bir şekil de ölmeliydi. Thrall Grom ikilisi horde'un ana lore'u. Thrall saçmaladı horde bitti. garrosh tam fiyasko oldu trall yüzünden, tam ora da ölmeliydi adam akıllı.

gul'dan reis tomb da öldü harcandı, paralelüüü saçma
    durota ve saurfan horde dan ziyade nasıl orc olunur kafası.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.