Şimdi Ara

Anduin Arthasın oğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anduin Arthasın oğlu deniyor. Kaynak olarak gösterilenler
    - Rise of the lich king kitabında arthasın anduinin doğumunda stormwinde gitmesi.
    - Legiondaki Anduin theme'de arthas theme'de ki sözlerinin geçmesi
    - Lorderondaki Sylvanas Anduin konuşmasında sylvanasın baban olsa seninle gurur duyardı kısmını ciddi. Bu onun kılıcımı kısmını alay ederek söylemesi. (Sylvanas Anduinin Arthasın oğlu olduğunu bildiği iddaa ediliyor ve bu yüzden alliance'a karşı bu kadar ofansif davranıyor)
    - Anduinin Bolvarın kızıyla ilişkisi
    - Anduin lorderona girerken cinematicte Arthas ile bire bir aynı hareketler ile girmesi
    - Wrynn soyunda sarışın olmaması
    - Warcrimes kitabında Garrosh anduine arthasa çok benzediğinide söylüyor

Bunlar redditteki tartışma konusundan alıntı

Benim fikrime gelirsek

Blizzard bir dahaki patch için bence arthası geri getirme peşinde. Saçma diyebilirsiniz ama geri gelenlere bakarsak (wod zamanı gul'dan grom durotan aktif rol oynayanlar) Legion zamanıda illidan sonuç olarak illidanı biz tbc zamanı öldürdük diye biliyoduk hapsedilmesiyle ilgili bir kaynak yoktu.

Aynı şekilde Arthasıda öldü biliyoruz ama birden hortlatabilir blizzard sağı solu belli olmaz.

Hortlarsa ne olur derseniz %80 stormwindin yeni kralı %10 death'e hizmet eden kötü %10 deathe hizmet eden sylvanasla aynı yolda olan iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötüçekirgezix -- 20 Eylül 2018; 16:57:50 >

• tüyler diken diken.

Antitez olarak, şuan farkettiğim ; Anduin'de hafif bir çene gamzesi var ( halk arasında popo çene olarak bilinir, çene alt kısmının çukur olması )

King Wrynn'de de bu çene şekli mevcut olarak gördüm bir kaç resimde fakat Arthas'da göremedim. ( Tiffin Wrynn de yok gibi, betimleyen resimler az ama )

Çene gamzesi genetik olarak anne veya babadan geçer.

Çocukta varsa anne veya babada olması lazım.

Blizzard böyle birşeye cesaret ederse genç genetikçiler çok kızar. Durduk yere Tiffin'ne de yapıştırdığınız rol pek yakışıksız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haldigo kullanıcısına yanıt
    Anduin arthasın oğlu konusu redditten alıntı ama

çene gamzesine gelince hem anne babadan alınan genetik olabilir hemde doğumda oluşan bir bozukluk olabilir deniyor.

Blizzardın böyle birşey yapacağını bende sanmıyorum ama alttan alttan çok fazla Arthas hatırlatılıyor

Birde arthas çok basit öldü benim düşüncem İllidan gibi birine 1 v 1 en güçsüz olduğu halindeyken ölümcül bir yara açabilen arthas

Gul'dan dan tek yiyen triona yattı

güç farklarına bakarsan

Arthas > Illidan > Gul'dan > Tirion

Tirion gücünü lighttan alıyor

Light güç olarak Shadowa eşit

Shadowu Voidler kullanıyor

Voidi kullanan alleria windrunner sylvanasla karşılaştığında sylvanastan deli gibi korkuyor

Sylvanas death'e hizmet ediyor buradan çıkacak sonuç

Death > Light = Shadow > Order (titanlar - Arcane) = Disorder (Fel) > Life (Wild Gods - örnek cenarius)

edit: Arthasta Varian'dan daha fazla çene gamzesi var

resimi bıraktım alta
    Anduin Arthasın oğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötüçekirgezix -- 20 Eylül 2018; 18:2:23 >

• kötüçekirgezix kullanıcısına yanıt
    Arthas'ın babasını öldürme ve LK kill cinematiclerinde Arthas'da popo çene görünmüyor.

Zaten, kaldı ki Blizz yapmak istese popoya çeneye bakmaz.

Benzerlikler lightın da void, shadow kadar tehlikeli bir hale geleceğini gösteriyor derim şayet ikisinin de kaderine bir atıf varsa.

Edit: Bu resimdeki Anduin değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldigo -- 20 Eylül 2018; 18:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haldigo kullanıcısına yanıt
    sol taraf anduin sağ taraf arthas

ikiside blizzardın işçiliği fan made falan değil yani sadece üst üste getirmişler resimleri
  • biraz zorlama gibi oldu
    nasıl illidan geldiyse aynı basitlikle hortlatır
    lk blizzardın lore olarak önemli kozu
    sağlam alt yapıyla getirir
    illidan vs lk vol2 olur
    ayrıca guldan dan bahsetmeyin tomb da öldü o
    guldan güce. doyamadan harcandı, wod ile kepaze edildi
    illidan ressi çok iyi hazırlandı
    lk durumunda işler çok karışır bence, bolvar ne halt ediyor hala çözemedim
  • Light Undead gerçek mi olacak şimdi?
  • Arthasın geri döneceği bir sürpriz değil zaten. Lich king pakedi çok seviliyordu, aynı şekilde burning crusade de öyle. Önce BC ile bi nabız yokladılar ve legion ile illidan’ı getirdiler. Hemen arkasına arthası getirmek saçma olurdu bu yüzden araya bi reklam koydular, şimdi sırada arthas var. Bi yerden baglayacaklar dediğin gibi. Nasılsa Legion sevildi. Arthas temalı bi paket deli gibi sevilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 21 Eylül 2018; 9:00:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, aslında Anduin, G'huun'un oğlu, Jaina da annesi, G'huun bir gece Arthas kılığında Jaina'ya yanaşıp Anduin'i yapmışlar. :D
    ŞAka bir yana, bu iddia Wotlk'den bu yana yıllardır dillendirilir, yeni bir şey değil ama ortada zorlamalar dışında bir kanıt yok.

Arthas'ın geri gelmesi de mümkün görünmüyor, epic bir ölüm hazırladılar kendisine, tıpkı Varian'da olduğu gibi geri gelmeyeceği dolaylı oalrka söylendi.
    Önmeli olan LK'dir, şu an da kendisi Bolvar malum. LK üzerinden bir şeyle ryapmayı düşünüyorlarsa bile bunun artık Arthas'la alakası olmaz, hatta en uygun talip olarak
    Sylvannas gösteriliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 21 Eylül 2018; 9:15:28 >
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Sylvanas benim tahminim hero of azeroth gibi bir şey olacak lich quenn falan olacağını hiç sanmıyorum istese şimdiye kadar 100 kere bolvarı indirip takardı kaskı

Hatta jaina bile daha yakın bir ihtimal lich queen için hearthstoneda kartı falanda var

LK %100 gelecek onda sorun yok bolvarın çok fazla tutabileceğini düşünmüyorum artık alevli scourge falanmı yaratır bilemem

Arthası çoğu oyuncu ben dahil evil olarak değil hero olarak ölmesini istemiştir. Bu yüzden hortlatma mevzusu olabilir.

Önemli olan nasıl canlandıracakları baştada yazdım

%80 stormwind kralı (insan olarak geri gelmesi)

%10 death'e hizmet eden kötü (dk olarak geri gelmesi)

%10 death'e hizmet eden iyi (dk olarak geri gelmesi)

stormwind kralı olursa alliance bence horde ayarında bir güce karışır jaina x arthas görebiliriz. Şuanda ezici üstünlük var horde tarafında

death'e hizmet eden kötü olursa ben lich king olarak geleceğini hiç düşünmüyorum lich kingden daha üstün bir varlık olarak gelebilir sonuçta lk kaskının içinde şuanda tek yaşayan ruh arthasın ruhu eninde sonunda bolvarı alt edecektir veya etmiştir bilemiyoruz yani burada arthası sargeras bolvarı kil jaeden benzetmesiyle düşünebilirsin

death'e hizmet eden iyi olma ihtimalinde yine dk olarak diriltilecektir bu teori çok uç nokta ama sylvanas x arthas görülebilir belki. Sylvanas dediğim gibi garrosh 2.0 değil hero of azeroth olacak blizzard'ın sylvanası harcayacağını hiç ama hiç düşünmüyorum harcarsada zaten lore işini komple bırakıp sadece arena yaparım heralde BFA patchinde void bence daha da güçlenecek çok fazla zarar vereceğimizi düşünmüyorum. Light'ın durumu ortada son sürat evil olma yolunda gidiyor. Elimizde sadece void'in ve light'ın ödünü patlatacak kadar korkmasını sağlayan Death var. Death vs Void + Light gibi bir patchde olabilir.

Sylvanas x Arthas mevzusuda benim kendi teorimdir. Windrunnerlar bildiğiniz gibi elf x human birlikteliğindeler.

Alleria x Turalyon

vereesa x Rhonin

Sylvanas x ?????? Nathanos diyenler var nathanos sylvanasın umrunda değil buraya en yakışacak adam arthas olur

Son olarak Arthas gelmesin bu saatten sonra ekmeğini yeterince yediler zaten warcraft 3 den wotlk kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötüçekirgezix -- 21 Eylül 2018; 11:53:19 >

Sylvanas'ı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz, onun hayatta korktuğu 2 şey var biri kalıcı olarak ölmek, ikincisi de Lich King zaten. :) Bunlardan kurtulmak için Horde'u da undeadleri de satar gerekirse...
    Hero of Azeroth da nedir nerden çıkartıyorsunuz bunları. :)) Onca druid falan varken üstelik...

Hearthstone'da her heronun undead versiyonu var zaten, sadece Jaina'ya özgü bir durum değil bu, Jaina'nın kötü olmadığını ve olmayacağını Blizz açıkladı...

Horde'un ezici üstünlüğü derken, o nereden geliyor, daha geçen paket sonunda, Horde'da hero kalmadı çok ezik diye ağlıyordu herkes, sadece Sylvanas var diye mi ezici üstünlük söz konusu?

Death mevzusu da tamamen spekülasyon, hiçbir dayanağı yok, Sylvanas'ın şu an "iyi" olmadığı bariz, bu yüzden zaten Thrall gelecek tekrar, Sylvanas kuvvetle muhtemel bir şeyler tarafından manipüle ediliyor, hatta bilinci yerinde bile olmayabilir onun...

Arthas daha en baştan, kötü olmasa bile tekin olmayan bir karakterdi ve olabilecek en kötü şeye dönüştü zaten, LK tarafından bu derece kullanılabilmesinin sebebi onun karakteriydi, karanlık tarafa meyilliydi bir manada. Bolvar ise zaten malum, tam tersi bir karakterde olduğundan iradesini kıramadı LK, şu an bile kendi bilinci ile Scorge'ü kontrol altında tutuyor, sonrası ne olur, blizz bilir artık.
    İşin içerisinde kozmik bir unsur olmasının dışında, Death aktif bir rol oynayacaksa bu manada zaten undead ve LK da dolaylı birer rol alacaktır. Ancak ben ağırlıklı olarak bir LK paketinin veya lore'unun oyuna tekrar ekleneceğini zannetmiyorum. Wow artık o boyutu çok aştı bence, geriye atılmış bir adım olur...

%90 alliance oyuncususunuz tahminen

şimdi sırayla açıklayayım

- sylvanası gözümüzde büyütmüyoruz yeterince güçlü olduğunu düşünüyorum. Druid dediğiniz Kozmik güçlerde life'a tekabül ediyor. Life > Nature > wild gods buna örnek olarak cenariusu verebiliriz hani druidlerin taptığı god. Cenariusun ölümünü hatırlatmama gerek yok heralde grom ortadan ikiye böldü. Şuanda life gücünü kullanan hiçkimse sylvanas seviyesinde değil. Ki death alttan alttan geliyor.

- Hearthstone oynamıyorum bunu redditte görmüştüm jainanın lich queen olması gallywixin lich king olmasıyla aynı ihtimaldedir.

- Horde şuanda ağır üstünlük sahibi aksini iddaa eden alliance fanboyudur. Allied racelere bakmak yeterli bi taraf kul'tiras insanlarını aldı diğer taraf KOSKOCA ZANDALARİ EMPİRE'ı müttefik olarak aldı.

- Sylvanas manipule ediliyor olabilir buna katılıyorum ama dediğim gibi blizzard garrosh 2.0 yaratmak istiyorsa hayatının hatasını yapar bu yüzden bu teoriyi kabullenmek istemiyorum. Hero of the azeroth olayıda voljinin ölmeden önce söyledikleri ve yukarıda yazdıklarımdan yola çıkarak yapılmış bir tahmin. Sylvanas şu şekilde manipule ediliyor olabilir. Ghuun bildiğiniz gibi undead kaldırabiliyor yani deathe hizmet eden old god güçlerinde bir yaratık. BFA'da gördüğümüz bwonsamdi deathe hizmet ediyor. Trollerin death loa'sı. Voljin ölürken kulağına fısıldayan loa'nın bwonsamdi olma ihtimali olabilir. Deathe hizmet eden sylvanası horde un başına geçirip zandalari trollerini müttefik aldırmak için. Death'in nasıl tanrısal güçlere sahip varlık yarattığını bilmediğimiz için teori burada tıkanır gerisini bilmiyoruz.

- Arthas başta kötü değildi Stratholme soykırımında Arthasın haksız olduğunun kimse aksini iddaa edemez ki jainanın rüyası cinematiğinde pişmanlıklarından biri arthasın yanında olmamaktı Arthasın yapılması gerekeni yaptığını jaina bile kabul ediyor. En çok tepkiyi buradan yerim muhtemelen ama UTHER lighta tapıyor ve lightın gerçek yüzünü görüyosunuz yavaştan. Arthasın tekinsiz olmasının sebebi at gözlükleri takmış lightın yolunda bir paladin olmaması kendisi ayrıca bir warrior.

- Bolvar tamamen kapalı sır. LK bolvarı manipule ettiyse eğer çıkarılacak tek teori kızı üstünden anduini manipule etmesi burada başka bişey gelmiyor aklıma zaten kaynakta yok

Siz de %100 Horde oyucncusunuz belli ki, ben iki tarfata da oynuyorum. :)

Sylvanas, Azeroth'un şampiyonu olacak demişsiniz ona karşılık druidler varken Sylvanas neden öyle bir şey olsun demek istedim, ki öyle bir şampiyona ne gerek var, biz oyuncular
    "şampiyonuz" ya zaten. :D

Hearthstone oynamıyorsanız dediğinizinne kadar anlamsız olduğunu dafarketmemişsiniz demektir, zira her hero undead versiyon olarka var oyunda...

@Horde şuanda ağır üstünlük sahibi aksini iddaa eden alliance fanboyudur. Allied racelere bakmak yeterli bi taraf kul'tiras insanlarını aldı diğer taraf KOSKOCA ZANDALARİ EMPİRE'ı müttefik olarak aldı.
    ahaha bunu yazdıktan sonra başkalarını fanboy olarak itham etmek de ayrı bir komik olmuş kusura bakmayın, koskoca Zandalari imparatorluğu dediğiniz de şu an bir şehir ve ada, Kul'tiras da öyle, iki taraf da deniz gücüyle anılıyor, ilerde beraber Azshara'ya karşı savaşacaklar muhtemelen.

Arthas, tekin değildi, yaptığı hareketin iyi sonuçlar doğurucağına inandığı için bir manada "kötülük" yapabiliyordu, bu felsefî bir çıkmazdır ve tartışma konusu esasında, pragmatizmle deontolojizm kavgası gibim bir nanedir...

Neyse, oyun güzel, ilerde iki faction tekrar birlik olacak, birbirimizi kırmayalım. :) Şu an iki taraf da eşit olsun...

gromm da epic gitti
    bi'anda paralelüü oldu
    horde tarafı sıfırı tüketti
    ne üstünlüğü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Sylvanas'ı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz, onun hayatta korktuğu 2 şey var biri kalıcı olarak ölmek, ikincisi de Lich King zaten. :) Bunlardan kurtulmak için Horde'u da undeadleri de satar gerekirse...
    Hero of Azeroth da nedir nerden çıkartıyorsunuz bunları. :)) Onca druid falan varken üstelik...

Hearthstone'da her heronun undead versiyonu var zaten, sadece Jaina'ya özgü bir durum değil bu, Jaina'nın kötü olmadığını ve olmayacağını Blizz açıkladı...

Horde'un ezici üstünlüğü derken, o nereden geliyor, daha geçen paket sonunda, Horde'da hero kalmadı çok ezik diye ağlıyordu herkes, sadece Sylvanas var diye mi ezici üstünlük söz konusu?

Death mevzusu da tamamen spekülasyon, hiçbir dayanağı yok, Sylvanas'ın şu an "iyi" olmadığı bariz, bu yüzden zaten Thrall gelecek tekrar, Sylvanas kuvvetle muhtemel bir şeyler tarafından manipüle ediliyor, hatta bilinci yerinde bile olmayabilir onun...

Arthas daha en baştan, kötü olmasa bile tekin olmayan bir karakterdi ve olabilecek en kötü şeye dönüştü zaten, LK tarafından bu derece kullanılabilmesinin sebebi onun karakteriydi, karanlık tarafa meyilliydi bir manada. Bolvar ise zaten malum, tam tersi bir karakterde olduğundan iradesini kıramadı LK, şu an bile kendi bilinci ile Scorge'ü kontrol altında tutuyor, sonrası ne olur, blizz bilir artık.
    İşin içerisinde kozmik bir unsur olmasının dışında, Death aktif bir rol oynayacaksa bu manada zaten undead ve LK da dolaylı birer rol alacaktır. Ancak ben ağırlıklı olarak bir LK paketinin veya lore'unun oyuna tekrar ekleneceğini zannetmiyorum. Wow artık o boyutu çok aştı bence, geriye atılmış bir adım olur...
    Arthas’ın tekin olmadığına katılıyorum ama kendini kullandırdığına katılmıyorum daha miğferi takar takmaz nerzhul yani gerçek lk yı bastırıp tek Lich king oldu.Öyle güçlü bir ruhu özümleyip sindirmeyi başarıyorsa oyundaki gelmiş geçmiş en büyük irade olduğu çıkarımını yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aschil A kullanıcısına yanıt
    farklı bi oyunumu oynuyoruz ben anlamadım

lorderonu horde kaybetti diyemi sıfırı tüketti yoksa saurfang yok diyemi

şimdi lorderonu zaten horde kaybetmedi lorderon diye bi yer kalmadı çünkü

alliance da kral çocuk - sylvanas ağır üstün

genn greymane desen bir olayını göremedik sadece gider yapıyor hadi onunla baine'i aynı güç skalasına alalım

malfurion ölüm döşeğinde

tyrande'nın durumu belli müthiş bir gücü yok - bunuda lorthemarla eşit de tabi abartıyorum lorthemar şuanki gücüyle dağıtır onu

gnome diye bir class var Gelbin Mekkatorque - gallywix ile kırdıralım yine gallywix üstün

dwarf - troll dersek trollerin başında şuanda rhokhan var burada dwarflar daha üstün bence

şimdi geriye kalanlara bakalım

horde tarafı undead , orc - alliance draenei bak burada da abartıyorum sırf velen olduğu için draeneiler orc ve undeadleri alsın ki alamaz

yeni katılan allied forces'da alliance tarafında sadece void elfler göz korkutuyor alleria'dan dolayı ki şunuda unutmamak lazım void undeadlerden aşırı tırsıyor (kaynak windrunner three sisters çizgi romanı)

çizgi romanı okumamışlar içinde şunu anlatim

3 kardeş buluşuyor bir hikaye geçiyor buraları uzatmanın anlamı yok

hikayenin sonunda ayrılıyolar ayrıldıklarında sylvanas dark rangerların yanına gidiyor. Dark rangerlar neden işaret etmedin diye soruyor

Sylvanas şimdilik yaşasınlar zaten hepsi ölüp bana hizmet edicek diyor.

Aynı şekilde lorderon kuşatması cinematiği sonunda sylvanas banshee formuna girerek mekandan ayrılıyor. Sylvanasın banshee formundayken insanların içinden geçip iç organlarını hatta bedenlerini patlattığını biliyosunuzdur. Savaşa direk orada son verebilirdi ama vermedi.

Severek takip ettiğim bir twitch kanalı var egzolinas diye ağır bir alliance fanıdır kendisi o bile kabul ediyor şuanda horde'un ezici üstünlüğü olduğunu.

• fluox kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bu benim fanboyluğumdan kaynaklanıyor ama Arthas bence tekindi ya düşünceleri tamamen iyilik içindi

Lich king tarafından manipule edilemediğine %100 katılıyorum bu arada kitapları okumayan arkadaşların öyle düşünmesi çok normal.

Bilmeyenler için açalım arthas helm of domination ı taktığında ilk önce kendi içinde iyi kalan kısmı öldürüyor veya yaralıyor (burasını tam hatırlamıyorum) daha sonra nerzhulu öldürüyor yani nerzhul onu kontrol etmiyor. LK kendisi oluyor.

Benim tahminim iyi olan kısmını sadece yaraladı ve LK arthas ile iyi olan kısmı sürekli çatışma içindeydi yoksa tirionun gelipde frostmourneu kırması falan bana aşırı saçma geldi o zamanlarda

Arthas ile savaştığımızda %100 gücünde olduğunu düşünmüyorum ben. Zaten frostmourne kırılır kırılmazda iyi kısmı çıktı ortaya "father is it over?" diyerek can verdi.

• aschil A kullanıcısına yanıt
    Bende bunu diyorum işte Blizzard canı isterse herkesi kaldırır kalkmayan adam kalmadı nerdeyse

Gromm o kadar epik öldü

Yrell denen ne olduğu belirsiz çömeze yeniliyor al sana blizzard
    işte buna fanboyluk denir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.