Şimdi Ara

Anduin ve fısıltılar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi fark ettim de taht odasında ambiyansı açıp dinleyince bazı fısıltılar duyuluyor? Acaba Anduin hakikaten dark side mi olacak
    Belki de Dark Lady bütün mevzunun farkındadır ve bu yüzden Alliance üzerine bu kadar gidiyordur?

Ama bir çizgi romanda Anduin yaşlı ve hala ışığa bağlı olarak görünüyordu. Neyin peşindesin Blizzard?

For The King!

Anduin ve fısıltılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 12 Haziran 2019; 2:48:52 >

• Blizzard'ın Anduin'in yaşlı halini göstermesi tamamen insanları manipüle edip Dark Side tarafına geçen Anduin'in daha fazla şok etkisi yaratması olabilir. Yaşlı hali belki paralel evren, belki de purify olmuş bir Anduin'in sonrası.

Anduin her ne kadar ışığa bağlı olsa da, daha önceden almış olduğu priest öğretisinde void bağlantısını da mevcut. Konuyu oraya bağlayabilme ihtimalleri bile heyecan verici.
    Haber başlıkları ; "Death'i durdurmak için void forma geçen Anduin, gücün tadını aldıktan sonra duramadı..." bu da biraz İlidian havası yarattı sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyi fanatik olarak savunursan karşısına geçme ihtimalin de o kadar artarmış. Geçsin zaten voide bence. Light artık iyiliği temsil etmiyor, buna eminim. Mesajlarını verdiler zaten.
  • Ben pek ihtimal vermiyorum fakat ucu açık bir senaryo. Yarın bir gün blizzard'da hikaye yazan ablalar abiler, bir hareket getirelim derlerse olabilir

Bu arada, for the Alliance
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Ben pek ihtimal vermiyorum fakat ucu açık bir senaryo. Yarın bir gün blizzard'da hikaye yazan ablalar abiler, bir hareket getirelim derlerse olabilir

Bu arada, for the Alliance
    Above All
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.