Bildirim
Anduin ve fısıltılar?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Blizzard'ın Anduin'in yaşlı halini göstermesi tamamen insanları manipüle edip Dark Side tarafına geçen Anduin'in daha fazla şok etkisi yaratması olabilir. Yaşlı hali belki paralel evren, belki de purify olmuş bir Anduin'in sonrası.
Anduin her ne kadar ışığa bağlı olsa da, daha önceden almış olduğu priest öğretisinde void bağlantısını da mevcut. Konuyu oraya bağlayabilme ihtimalleri bile heyecan verici.
Haber başlıkları ; "Death'i durdurmak için void forma geçen Anduin, gücün tadını aldıktan sonra duramadı..." bu da biraz İlidian havası yarattı sanki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyi fanatik olarak savunursan karşısına geçme ihtimalin de o kadar artarmış. Geçsin zaten voide bence. Light artık iyiliği temsil etmiyor, buna eminim. Mesajlarını verdiler zaten. -
Ben pek ihtimal vermiyorum fakat ucu açık bir senaryo. Yarın bir gün blizzard'da hikaye yazan ablalar abiler, bir hareket getirelim derlerse olabilir
Bu arada, for the Alliance -
Above Allquote:
Orijinalden alıntı: Zaris
Ben pek ihtimal vermiyorum fakat ucu açık bir senaryo. Yarın bir gün blizzard'da hikaye yazan ablalar abiler, bir hareket getirelim derlerse olabilir
Bu arada, for the Alliance
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X