Şimdi Ara

Olağanüstü Bir Belgesel : BARAKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu zamana kadar izlediğim en güzel, en kaliteli belgeseldir Baraka. 24 farklı ülkeden, çok farklı etnik unsurdan muhteşem görüntüler eşliğinde eşi bulunmaz bir kolaj yapılmış. İzlerken büyülenmemek ve belgeseli çekenleri takdir etmemek elde değil. Kamboçya'nın tapınaklarından Nepal'in keşişlerine, Afrika kabile danslarından Uzakdoğu teknolojisine, Şiraz'daki muhteşem ötesi kristal mabetten Nil nehri kıyısında ölülerini yakan Hindulara; ne ararsak var. Ve herşey o kadar güzel o kadar büyüleyici ki; tekrar tekrar izlemek istiyor insan. Tabi bunu yaparken birçok mesaj veriyor belgesel. Bilinmeyen topraklarda insanların nasıl hayatını idame ettirdiğini, bir tarafta paralar akıtılırken diğer tarafta çöpten topladıklarıyla geçinen insanların varlığını, savaşların bizi nasıl tükettiğini, insanoğlunun güzelim yeryüzünü nasıl tahrip ettiğini, farklılıkları kabul edip yaşadığımız takdirde o müthiş medeniyet seviyesine çıkacağımızı gözümüze sokuyor. Alt metni epey güçlü olan bir belgesel Baraka. Belgeseli 720 yada 1080p olarak izleyip hakkını vermeniz gerekiyor. Aksi takdirde bu muhteşem görüntülere yazık olur. İzleyin, izletin diyorum vesselam. 10 üzerinden 10.

Filmin en can alıcı sahnelerinden birini, Dead Can Dance'in olağanüstü ağıtı 'The Host Of Seraphim' ile birlikte izleyip biraz önbilgi sahibi olabilirsiniz.

Dead Can Dance - Host Of Seraphim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Niro -- 22 Ocak 2011; 3:19:12 >

• Merakımı uyandırmayı başardın. İzleyeceğim. Yorumumu eklerim en kısa zamanda.
  • Üniversitede okurken ders oalrak işlediğimiz ender yapım herkese tavsiye ederim heleki brezilyada ki çarpık kentleşşme yüzünden kafes gibi yapılan apartmanların içinde yaşıyan insanları gösterdikten sonra kafesteki tavukları gösterdiği sahne beni benden almıştı:)
  • 92 yapımıymış imdb puanı iyi buradaki yorumlar da iyi 720p olarak edinmek gerek teşekkürler.
  • eline saglık böyle bilgilendirme için.izliycem hemen
  • 1080 olarak elimde mevcut. Kaç kere izlememe rağmen hala arada açar bakarım...
  • internette mkv versiyonları mevcut tavsiye ederim bende

spoilerımsı
    robotlaşmış işçiler, civciv üretim tesisi, trafik akarken nefes alıp verme ne güzel sahneleri vardı ya

benzer belgesel önerileriniz varsada yazın lütfen arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İbrahim güzel öneri, izlemeyenlerin bir an önce izlemesi şiddetle tavsiye edilir.
  • brrip edindim bi ara izleyeceğim teşekkürler
  • direk complete bluray indiriyorum. 46 gb
  • Aldım listeye, teşekkürler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.