Şimdi Ara

Bilim-kurgu dizisi Silo için beklenen haber geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hugh Howey'nin ödüllü bilim-kurgu romanından uyarlanan Silo, Apple TV+'ın bugüne kadarki en başarılı işlerinden biri oldu. 2023'te ekrana gelen ilk sezonuyla beğeni kazanan dizi, bu yıl çıkan 2. sezonuyla da epey ses getirdi.

Bu başarı, dizinin geleceğini de garantilemiş oldu. Nitekim Apple TV+, bu hafta Silo'ya 3. ve 4. sezonlar için de resmi onayı verdi. İki sezon daha devam edecek olan dizi, dördüncü sezonuyla birlikte final yapacak.

Ayrıca Bkz.Tüm zamanların en iyi bilim kurgu dizileri

Silo Toplam Dört Sezon Sürecek

Silo'nun tam olarak kaç sezon süreceğinin ve ne zaman biteceğinin şimdiden belirlenmiş olması, dizinin yaratıcı ekibine hikâyeyi istedikleri gibi şekillendirme ve bir finale bağlama vırsatı verecek ki bu da dizinin hayranları için epey sevindirici bir haber.

Silo, post-apokaliptik, yani felaket sonrası bir gelecekte geçiyor ve devasa bir yer altı sığınağında yaşayan insanların hikâyesini anlatıyor. Dünyada hayatta kalan son 10 bin kişiden oluşan bu insanlar, sadece dışarıdaki dünyanın ne durumda olduğunu bilmemekle kalmıyor, aynı zamanda içinde yaşadıkları bu sığınağın ne zaman ya da ne amaçla yapıldığını da artık hatırlamıyor. Nesiller önce kurulan bu sığınağa doğan insanlar, dış dünyanın nasıl olduğunu öğrenmek istediğinde ise sonu hep kötü bitiyor. Böyle bir zamanda yaşanan bir cinayet, Juliette adlı mühendisin kendisini hiç beklemediği bir maceranın ortasında bulmasına sebep oluyor.

Dizinin başrolünde Mission: Impossible ve Dune gibi serilerinden tanıdığımız Rebecca Ferguson yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ona Tim Robbins, Common ve David Oyolewo gibi isimler eşlik ediyor.

Kaynak:https://deadline.com/2024/12/silo-renewed-for-two-seasons-rebecca-ferguson-starrer-to-end-after-year-4-1236203534/

• Güzel haber, böyle kaliteli diziler her zaman çıkmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de sardım. Çok uzun süreden sonra haftalık olarak bi dizi takip etmeye başladım.

• Çok güzel bir dizi farklı bir havası var ve sürekli merak uyandırıyor.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bildiğim kadarıyla apple tv+ türkiyede yok. Nereden takip edebiliriz diye sormak istedim. Teşekkür ediyorum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dizi Snowpiercer'ın dikey hali diyebilirim ama başarılı ve sarıyor. 2. sezonun şu sıralar yayınlanan 2 bölümü her ne kadar patates olsa da merak uyandırıp izletiyor.

Editöre not : "fırsatı" yerine "vırsatı" yazılmış hocam haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper Yasin Mutlubay -- 17 Aralık 2024; 16:05:39 >
  • OrhanErezbilek W5MPG kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Eski usul takip ediyorum.
    Altyazı da hemen geliyor silo ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atv+ uye oldum usa hesabindan seyrediyorum. Tavsiye ederim ayda 12$
    Cok guzel icerikler var ve uzerine ekleyerek gidiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt
    Snowpiercer gibi pek değil ama, alttaki filme bir bakarsın.

2008 / City of Ember
    Bilim-kurgu dizisi Silo için beklenen haber geldi Bilim-kurgu dizisi Silo için beklenen haber geldi

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Snowpiercer'daki trenin ön vagonları burada üst kata, kuyruk kısmı da alt mekanik katlarına benzediği için o benzetmeyi yapmıştım. Bu filmi ilk kez duyuyorum ama bir inceleyeceğim merak ettim. Teşekkür ederim :)

• Konusu çok güzel, özellikle distopya-post apokaliptik-bilim kurgu-gizem-gerilim severler bi şans versin. Rebecca ayrı güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezon nereye ses getirdi yerinde sayıyor bölümler ve kısa

• OrhanErezbilek W5MPG kullanıcısına yanıt

Selamlar, Bölgesi İngiltere(Birleşik Krallık) olan yeni bir Apple hesabı açın. Sonra bakiye satan sitelerden birinden GBP olarak Apple Gift Card alın, bu şekilde İngiltere kredi kartı istemeden hesaba bakiye yükleyebiliyorsunuz. Misal,

Bilim-kurgu dizisi Silo için beklenen haber geldiwww.mobiletopup.co.uk
    Buy Apple gift card UK | iTunes gift card from £15
    https://www.mobiletopup.co.uk/apple-gift-card

Burdan satın aldığınız kodu Apple hesabınızda bozdurduktan sonra Apple TV'y giriş yapıp TV+ pakete geçebilirsiniz. İlk 3 ay bedava sonra 8.99 Sterlin aylık. 4-5 ay izlersiniz yanı 15 Sterlin yükleme yapsanız. Bütün yapımlarda Türkçe altyazı seçeneği mevcut. Yurtdışında yaşayan Türkleri düşünmüşler ama kendi vatanında yaşayan eziklere(bizlere) yasak.😅

3 tane dev gibi Apple Store olan bir ülkede TV+ ve AppleCare+, Apple Pay gibi hizmetleri neden sunmazlar anlamıyorum. TV+ ve Apple Pay Bulgaristan,Yunanistan gibi Apple'ın fiziken var olmadığı ülkelerde bile var. Gerçekten nefret ediyorum artık kim sebep oluyorsa bunlara.

Bu arada malum yollarla da izleyebilirsiniz ama dizide Dolby Vision ve Dolby Atmos var, iyi bir setup'ınız varsa TV+ üzerinden izlemek gerçekten çok keyifli. Dizi full karanlık sahnelerde geçiyor ve SDR formatta muhtemelen full Gri tonlarda gözükecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 18 Aralık 2024; 9:54:35 >

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt

Evet katılıyorum yeni bölüm düştüğü gibi hanımla bi heyecanla açıyoruz, oflaya poflaya sonunu zor getiriyoruz. İlk sezonda soluksuz izlemiştik. Umarım son bölümlerde toparlar şu an oldukça baymış durumda.

• 2.sezonu aşırı sıkıcı bu arada yani bir tane aksiyon göreceğiz diye sezon finalini bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 hafta bedava veriyor. 3 ay bedavayı nasıl aldınız.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

Hocam pardon, benim yeni cihazdan dolayı vermiş. Unutmuşum.

• Sezon sayısı belli dizilere hastayım. Direk kalite önfikri oluşuyor bende. Sakız gibi uzatma, sündürme yok. Neyse o. Umarım sözlerine bağlı kalırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de 2 sezon orta bölümleri biraz sıkıcı ilerliyor ancak son bölümlere doğru tekrar heyecanlandırıyor. Hemen bırakmayın, gayet iyi ilerliyor şimdilik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.