|
Apple TV+'ın yeni bilim kurgu dizisi Neuromancer şekillenmeye başlıyor

-
-
Apple TV plus türkiyede yokki, sadece TV var ondada sinemalar var dizi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
silo efsane olmuş ilk sezonu izledikten sonra hemen kitabını aldım okudum. sonra 2. sezon çıktı onu da izledim. şiddetle tavsiye ederim. severance de güzel dizi ama bi hayli ilginç. seveni çıkar mutlaka. ama kesinlikle izlemelisiniz diyemiyorum. Foundationda ilk sezon güzeldi ama bi süre sonra sıkıcı bi hal alıyor o yüzden bıraktım izlemeyi. kitabını okuyasyım dedim onu da 3. kitaptan sonra bıraktım sıkıldım ondan da . aşırı uzun insanı bayıyo.
-
Foundation efsane bir dizi hocam, yapay zekaya bağlayacaklar anladığım kadarı ile fakat hala bilinmezleri ile devam ediyor dizi...
-
valla başlarda güzeldi bilim kurguyu iliklerime kadar hissetttim ama sonradan sıkıldım niyeyse. aslında bilim kurgu fanatiğiyimdir hemen hemen bütün dizileri filmleri izlemiştimdir. kitaplarını okumuşumdur. ama vakıf serisine bağlanamadım bi türlü. mesela asimovun robot serisi aşırı sürükleyici bi hikayesi var
- ( Çelik Mağaralar (Okat, Baskan, İthaki) / Ölü Gezegen (Altın)
- Çıplak Güneş (İthaki) / Güneşin Tanrıları (Altın)
- Şafağın Robotları (Altın, İthaki)
- Robotlar ve İmparatorluk (İthaki) / Kurtarıcı (Altın)
bu 4 kitabın dizisini yapsalar eminim vakıf serisinden daha da fazla tutulurdu. vakıf serisinin ilk 3 kitabını okudum güzel gidiyodu aslında ama fazla da uzun olunca bi bayma geliyo insana nedense
mesela zamanda yolculuk temalı yine asimovun kitabı olan sonsuzluğun sonu adlı eseri de çok güzel beğenerek okudum 2-3 günde bitirdim hemen. misal bununda filmi çekilse izlenir bence konusu çok iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X