|
Eski Witcher 3 ve Dying Light geliştiricilerinin bilim kurgu oyunundan fragman geldi: Etkileyici duruyor

-
-
Steam istek listesine ekledim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkçe altyazı da var. Bu oyun oynanır
-
Pek birşey anlamadım fragmandan ama etkileyici gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gördüğüm şeyi beğendim.
Fragman çok güzel, nedense Bioshock anılarımı canlandırdı :)
-
FPS maalesef
-
Uzay temasını sevmiyorum beğenemedim.
-
Korku oyunu olacak sanırım.
Dying Light'ı da çok severim, Witcher3'e de bayılırım hatta ev sevdiğim oyunlarda ilk 3'e rahat girer. Bu oyunları yapanların bir kısmının birleşip başka oyun yapması gayet güzel bir haber. Polonya oyun endüstrisi son 5 yılda bir anda büyüdü. Umarım biz de bu şekilde bir büyüme gerçekleştirebiliriz.
Sanki karakteri Doctor Who'nun kadın doktoru olan Jodie Whittaker seslendirmiş gibi geldi.
-
Bu oyunun yazari da cok iyi. Dying Light gelistiricileri de iyidir, Witcher'la birlikte. (Ucu de Polonyali, Polonya oyun sektoru dunyayi esir almis.
) Merakla bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 18 Ekim 2021; 13:51:49 > -
Bu Doğu Avrupalı (Polonya, Ukrayna) oyun yapımcılarından fazla oyun göremezsin bütçelerinden ötürü. Fakat bir oyun çıkardıkları zaman genellikle şaheser niteliğinde olurlar. Techland önce Dead Island, sonra Dying Light serisiyle aldı yürüdü. Üstüne zombi oyunu tanımam. CDPR son zamanlardaki Cyberpunk 2077 fiyaskosunu saymazsak herkesin malumu zaten Witcher serisiyle. 4A Games var Ukraynalı, Metro evrenini bizlerle buluşturan yapımcı. GSC Game World var o da yeni Stalker 2 çıkaracak yine Ukraynalı ve o da videolardan izlediğim kadarıyla gümbür gümbür gelmekte.
Hikaye anlatımı ve sinematik sunum açısından oyun dünyasına çağ atlattı bence bu firmalar. Bilim Kurgu ve Uzay hiç ilgimi çekmemesine rağmen, istek listeme ekledim şimdi. Bu firmaların kıymetini bilmek lazım. Az ama öz, akılda kalıcı oyunlar yapıyorlar.
-
"Yenilmez" Mükemmel bir hikaye. Şimdiye kadar neden filme alınmadı bilemiyorum. Witcher gibi bu hikayeden oyun oyundan da film yaparlar artık.
-
no mans sky vakası olmasın da
-
Residentsleeper
Trailerdan anladıgım kadarıyla Gameplayden çok bol bol Death stranding gibi Cutscene izlemeli oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 19 Ekim 2021; 10:39:11 >
En Beğenilen Yanıtlar

Türkçe altyazı da var. Bu oyun oynanır
|
Steam istek listesine ekledim
|
Fragman çok güzel, nedense Bioshock anılarımı canlandırdı :)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X