Anelka: Galatasaray daha iyi oynuyor; ama biz şampiyon olduk
Vatandaşı olduğu Fransa'nın en ünlü gazetesi Le Monde'a konuşan Anelka, "Şampiyon olduk ama G.Saray bizden daha iyi futbol oynuyordu" dedi (26 Mayıs 2005 Perşembe)
Fransa'nın Le Monde gazetesine F.Bahçeli Anelka bomba gibi açıklamalar yaptı. Türkiye'de geçirdiği ilk sezondan memnun olup olmadığına dair soruya Fransız futbolcu, "Daha önce Arsenal'le İngiltere ve Real Madrid'le İspanya'da şampiyonluklar yaşamıştım. Şimdi de Türkiye'de şampiyonluk kupasını kaldırdım. Bu kupayı almamız normal, çünkü bütün sezon boyunca takımım liderdi, ama itiraf etmeliyim ki G.Saray bizden daha iyi futbol oynuyordu" cevabını verdi. F.Bahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunun altını çizen Anelka, "Belki Dünya'nın en iyi kulübünde oynamıyorum ama İstanbul'da keyfim yerinde. Eğer daha büyük bir takım beni isterse giderim ama şimdilik burdayım" diyerek gitmeye hazır olduğunun mesajını verdi. "Milli Takım'da oynamam" Türkiye'ye transfer olmasının müslüman olmasıyla bir alakasının olmadığını da sözlerine ekleyen Nicolas Anelka, "Ben dinimi zaten kendi halimde yaşıyorum, bunun reklamını yapmaya ihtiyacım yok" ifadelerini kullandı. Anelka, milli takıma alınmamasıyla ilgili soruya da "Domenech, en iyileri aldığını söylüyor ama bunu gerçekleştirmiyor. Bütün problem bu... Futbolcunun karakterini ve burcunu kriter olarak kabul eden tuhaf teknik direktörler olduğu sürece milli takımda oynamayacağım" şeklinde yanıtladı
BEN BİR BEŞİKTAŞLIYIM AMA ANELKANIN BU SÖZLERİNİ İLGİNÇ BULDUM.BAKALIM FENERLİLER NE DİYCEK BUNA...ANLAŞILAN ANELKA FENERİ PEK SEVMEDİ...
doğru söylemiş helal olsun ona. yalnız burda esas anlatılması gereken Anelka 'nın bu lafı neden söylediği. herhalde o da hoıjdoonk gibi Daum un sistemini beğenmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cenomen
doğru söylemiş helal olsun ona. yalnız burda esas anlatılması gereken Anelka 'nın bu lafı neden söylediği. herhalde o da hoıjdoonk gibi Daum un sistemini beğenmiyor.
walla dam zaten Müslüman hiç şaşırmadım gerçekleri konuşmasından
bide Dida nın sözü vardı forumda okudunuz mu
quote:
Orijinalden alıntı: THR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Tyranid
NERDE VE NEYDİKİ DİDA NIN YORUMU
quote:
Orijinalden alıntı: cenomen
quote:
Orjinalden alıntı: Tyranid
NERDE VE NEYDİKİ DİDA NIN YORUMU
Alıntıları Göster
anlaşılan anelka feneri yeterince heyecan verici bulmadı. Belki beşiktaşa gelse aradığını bulurdu. Beşiktaş seyircisi bambaşka.(Bu arada dikkat ettim anelka feneri hiç sallamıyor. nasıl olsa istediği yere gidebilir.)
quote:
Orijinalden alıntı: eagle_1903
anlaşılan anelka feneri yeterince heyecan verici bulmadı. Belki beşiktaşa gelse aradığını bulurdu. Beşiktaş seyircisi bambaşka.(Bu arada dikkat ettim anelka feneri hiç sallamıyor. nasıl olsa istediği yere gidebilir.)
Alıntıları Göster
evet 72 saat içinde FB'yi bırakıp BJK'ye geçecekmiş. Sen çık kapıya bekle.
quote:
Orijinalden alıntı: aardvark
evet 72 saat içinde FB'yi bırakıp BJK'ye geçecekmiş. Sen çık kapıya bekle.
Alıntıları Göster
arkadaslar link nerede?kaynak?alex inde bi repotajı yayınlanmıstı bole fos çıktı.alex çıktı kendi yalanladı..eğer anelka bole repotaj yapmıssa butun gazetelerde yer alır..
quote:
Orijinalden alıntı: y@nkee
arkadaslar link nerede?kaynak?alex inde bi repotajı yayınlanmıstı bole fos çıktı.alex çıktı kendi yalanladı..eğer anelka bole repotaj yapmıssa butun gazetelerde yer alır..
Alıntıları Göster
quote:
J'étais déjà champion d'Angleterre -avec Arsenal- et d'Espagne -avec le Real Madrid-. Maintenant champion de Turquie. Ce titre est logique, nous avons mené toute la saison, même si j'ai trouvé que Galatasaray jouait mieux que nous.
J'étais déjà champion d'Angleterre -avec Arsenal- et d'Espagne -avec le Real Madrid-. Maintenant champion de Turquie. Ce titre est logique, nous avons mené toute la saison, même si j'ai trouvé que Galatasaray jouait mieux que nous.