Şimdi Ara

Anfi Konusunda Yardım????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi arkadaşdan almış olduğum 2 adet anfi bulunmakta bunlardan verim alabilirmiyim istediğim tesisatı çalıştırırmı sizlerden fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden tşk ederim.

1 Takım Cadence 16 mid (XS6K) modeli
    1 Takım Jbl 16 mid (GTO608C) modeli
    2 Takım pionneer 6995s oval Elimde olan malzeme bunlar hoparlör olarak.

Anfilerde temsili resim ama aynı ürünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CamGoz_ -- 4 Ekim 2014; 13:08:03 >

• CamGoz_ C kullanıcısına yanıt
    İki anfinizde ortalama 4x80-100w gücünde..
    Cadence 16 xs6k hoparlorunüzün herbiri 70w nominal güçte (devamlı çalışma).
    diğer jbl hoparlorlerde 70w.
    Pioneer ler ise 90w-100w arası.

Elinizde bu hoparlorler mevcutsa iki anfiyide bağlayın,, anfinin hangisi daha güçlüyse (model belirtirseniz daha iyi olur), pıoneer leri bağlayın.. diğer anfiye diğer iki takımı bağlayın,, önce herbir çifti çalıştırıp, ön ses ayarlarını mutlaka yapın.
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    model belirtme konusunda anlıyamadım. evet elımde bu hoparlörler mevcut fakat dediğim gibi anfi konusunda tereddütde kaldım beslermi beslemezmi gibisinden yoksa jbl 6 kanal bi anfi atsam araya nasıl olur gibisindenim. magnat rapbull classic 360 jbl ve cadence rahat besler görüşündeyim sanki ama ovalleri diğer anfi beslermi o muamma :D
  • CamGoz_ C kullanıcısına yanıt
    Şimdi elimde pioneer hoparlor var deseydiniz,, hoparlorlerin modelini bilmediğimden kesin gücünü yazamazdım,, anfileri arkadaşınız size verdiryse,, elinizdeki imkanları kullanın exradan masraf etmeyin,, bir sorun olursa ileride anfinizi değiştirirsiniz,, zaten tesisat çekilmiş olur..
    Anfilerinizin teypten güçlü olacağı kesin,, işte model belirtirseniz,, nekadar güçlü, hangi anfi ile ne yapılabilir düşünebiliriz
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    elimde pioneer 5950ib teyp var.

3 tane anfi var

Sierra Hurricane SA2050 (JBL GT4-15 38 CM BASS)
    Magnat Rapbull classic 360 (1 takım Jbl GTO608C ve 1 takım Cadence XS6K)
    Blaupunkt GTA 4 speacil II ( 2 takım Pioneer TS-6995S (600max 100rms)

anfi ve besleme dağılımını bu şekilde yaptım bana göre bi sorun olacağını sanmıyorumda sadece bilgi alışverişi yapmak istedim.eğer olmazsa JBL GTO 775.6 6 KANAL anfi düşündüm temiz bi tane bulup sonuçta verimli birşey olsun istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.