Şimdi Ara

anfi,oval,mid takımı,subwoofer hakkında bilgiye ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.) Piranha ShockPower X Type Amfi 4 kanallı 2400 Watt
    2.) Piranha Carmate H Type 16 cm mid takımı 700 Watt
    3.) Piranha ShockPower M Type 1800 Watt 30 cm kabinli Subwoofer
    4.) Cadence full kablo seti.(Tesisat montajında gerekli herşey içinde vardır)
    Usta sitede 290 tlye buldum is görür mu sence
  • Boyle markalardan uzak durun piranha jameson sunny antin kuntin markalar cebinizdeki parayi hedef alirlar bir sure kesin bozulurlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinanerd S kullanıcısına yanıt
    FİYAT UYGUN ANCAK PİRANHA İŞ YAPMAZ

İSTESEN BİZE UGRA HOŞUNA GİDEN SES SİSTEMİNİ DİNLE OYLE TAK.
    YER DUDULLU
  • seti toplayıp montajını yaptırdım. aradan baya bir zaman geçti. gayet memnunum ancak geliştirme yapmak istiyorum ve planladığım gibi mono anfi alacağım. 30 cm lik Pioneer TS-W 310d D4 için mono anfi önerilerinizi alabilir miyim? ayrıca tipo aracıma pandizot için oval mi yoksa mid takım mı tavsiye edersiniz? cevabınıza göre marka model de önerirseniz sevinirim. bunlar için 600-700 lira civarı bir bütçem var.
  • Sub olacaksa ön tarafa mid takımı tavsiye ederim model olarakta infinity referance 6500cx alın derim mono amfi olarakta 2ohm da 400- 500rms veren bi amfi işinizi görecektir

Sound magus dk600 alabilirsiniz uygun fiyatlı olarak

• Sahibinden.com da bak pioneer yerine cadence 38 cm 500 rms lik al en azından kalite basslarin tadını alırsın...birde mono anfi lazım sana şöyle güzel bi cihaz 4 ohm da 400 rms bassa iyi olur basa zarar vermemek adına yeterde artar bile...madem para veriyorsun en azından kaliteli olsun uzun omurlu

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Sub olacaksa ön tarafa mid takımı tavsiye ederim model olarakta infinity referance 6500cx alın derim mono amfi olarakta 2ohm da 400- 500rms veren bi amfi işinizi görecektir

Sound magus dk600 alabilirsiniz uygun fiyatlı olarak

Önde mid takımı mevcut zaten (sony xs gs 1621C). Şu anda 4 kanal pioneer d 8604 anfi ye takılı 1 takım mid ve pioneer ts w310 d4 çift bobin sub var. Mono anfi alıp sub u ona bağlayıp 4 kanal anfiden boşalan 2 kanalı arka pandizot için kullanacağım. Tavsiye istediğim konu mono anfi önerisi ve pandizota mid takımmı alayım yoksa ovalmi alayım? Ve ne marka model alayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden_09

Sahibinden.com da bak pioneer yerine cadence 38 cm 500 rms lik al en azından kalite basslarin tadını alırsın...birde mono anfi lazım sana şöyle güzel bi cihaz 4 ohm da 400 rms bassa iyi olur basa zarar vermemek adına yeterde artar bile...madem para veriyorsun en azından kaliteli olsun uzun omurlu

Elimde sub var zaten. Bir önceki mesajda belirttiğim gibi mid yada oval tavsiyesi istiyorum. Evet bana mono anfi lazım☺

• Benim tavsiyem arka pandizot için bütçeniz müsait ise pioneer ts6975v2 almanızdır 6965v2 de olabilir mono amfi olarak pioneer gm d8601 bütçenize uyarsa kesinlikle alın derim ben evde amerikan Kicker cvr ile kullandım çok memnundum amfiden sinyal kalitesi 100db

4ohm 300rms
    2ohm 500rms
    1ohm 800rms verdiği değerler elinizdeki 310d4 400rms çok gzl tonlama alırsınız

• Elinizdeki stereo amfi güçlü hocam 4ohm 4*100rms veriyor midler 90rms benim önerdiğim ovaller 80rms çok gzl ses alırsınız

• quote:

Elinizdeki stereo amfi güçlü hocam 4ohm 4*100rms veriyor midler 90rms benim önerdiğim ovaller 80rms çok gzl ses alırsınız

d8601 fiyatı çok yüksek benim için. sadece mono anfiye 600 lira vermek istemiyorum açıkçası, bütçemde yok zaten. 300-400 lira civarı düşünüyorum mono anfi için.
    oval konusunda düşüncem sizin gibi 6975v2, ancak 440 lira civarı fiyatı var ancak pek mümkün değil ovale o ücreti vermek. yine aynı sizin önerdiğiniz gibi 6965v2 almayı düşünüyordum bende. ama aklıma takılan bir konu var: araçta bas için sub ve mid ve tiz sesler için komponent takımı mevcutken sub+mid+tiz özellikleri ile ön plana çıkan oval hoparlörler gerekli midir? sonuçta komponentler ve sub ile bu 3 seside alabiliyorum. oval yerine pandizota, araç içi ses dağılımının daha akustik hale gelmesi için 1 komponent daha alsam iyi olmaz mı? yoksa bu konuda benim bilmediğim birşey mi var?
    son olarak elimeki subu zorlayınca ses anlık olarak kesilip geri geliyor. sanırım anfinin gücü sub a yetmiyor. mono anfi alınca bu sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum. yanlış ise sorunun olası kaynakları ve çözümü nedir?

• Midlerden memnun iseniz 1tk daha alırsınız hocam oval ses olarak daha tok ve yüksek olduğu için genelde tercih edilir tamamen sizin insiyatifinize kalmış bass konusunda ise stereo amfiler in köprü modu 4ohm olarak stabil çalışır elinizdeki bass 4+4 ohm paralel 2ohm da çalıştığı için omaj uyumsuzluğundan dolayı amfide kesme sorunu yaratıyor gerçi 8604 2ohm destekliyordu yanlış hatırlamıyorsam 2ohm 2*250rms olması lazım bass 400rms yinede yeterli değil tabiki

Amfi konusunda bütçe yoksa tavsiyem

Sound magus dk600 yada cadence csa650.1 alın derim 2.el düşünürseniz jbl 600.1 de işinizi görür ama şunuda söyleyim ilerde olurda bass ı yükseltmek isterseniz veya 1ohm luk sub almayı düşünürseniz bu yazdığım 3 amfide 1ohm desteği yok hocam bilginize

• Teşekkürler 6965v2 ve cadence mono anfide karar kıldım. Siparişi bugun veriyorum ancak son olarak öğrenmek istediğim birşey var. Abimin aracı içinde set toplamıştım 2014 focus. Ankara aydın elektroniği aradım ve çok masraflı bir montajının olacağını ciddi bir ses yalıtımı yapılması gerektiğini ve sadece aktif sub un yeterli olacağını söylediler. Aktif sub ne alabilirim. Ya da aktif sub yerine mono anfi ve sub alsam dahamı iyi olur. Aktif sub için dönüştürücüye gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimci -- 21 Ocak 2016; 15:28:55 >
  • Cevap verecek biri yok mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekimci

Teşekkürler 6965v2 ve cadence mono anfide karar kıldım. Siparişi bugun veriyorum ancak son olarak öğrenmek istediğim birşey var. Abimin aracı içinde set toplamıştım 2014 focus. Ankara aydın elektroniği aradım ve çok masraflı bir montajının olacağını ciddi bir ses yalıtımı yapılması gerektiğini ve sadece aktif sub un yeterli olacağını söylediler. Aktif sub ne alabilirim. Ya da aktif sub yerine mono anfi ve sub alsam dahamı iyi olur. Aktif sub için dönüştürücüye gerek var mı?

Aktif sub lar genelde bagaj sorunu olanlar yer kaplamaması için koltuk altı tercih edilir kendinden amfili sublardır fiyatları da ona göre yüksektir bagaj sıkıntısı yok ise mono+sub alın hocam aktif sub isterseniz pioneer veya alpine nin modellerine bakın

• quote:

quote:

Teşekkürler 6965v2 ve cadence mono anfide karar kıldım. Siparişi bugun veriyorum ancak son olarak öğrenmek istediğim birşey var. Abimin aracı içinde set toplamıştım 2014 focus. Ankara aydın elektroniği aradım ve çok masraflı bir montajının olacağını ciddi bir ses yalıtımı yapılması gerektiğini ve sadece aktif sub un yeterli olacağını söylediler. Aktif sub ne alabilirim. Ya da aktif sub yerine mono anfi ve sub alsam dahamı iyi olur. Aktif sub için dönüştürücüye gerek var mı?

Aktif sub lar genelde bagaj sorunu olanlar yer kaplamaması için koltuk altı tercih edilir kendinden amfili sublardır fiyatları da ona göre yüksektir bagaj sıkıntısı yok ise mono+sub alın hocam aktif sub isterseniz pioneer veya alpine nin modellerine bakın

teşekkürler. bir ürün alırken her zaman ileriye dönük olmasını tercih etmişimdir. aracımdaki pioneer ts w 310d4 sub için mono anfi alacağım. ileride sub sayısını 2 ye çıkarma ihtimalim olduğunu düşünerek bana öneride bulunabilir misiniz? 350-400 lira olarak düşünüyordum ama ileriye dönük düşününce fiyatı yükseltmek gerekece. 600-700 lira civarı verebilirim.

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler. bir ürün alırken her zaman ileriye dönük olmasını tercih etmişimdir. aracımdaki pioneer ts w 310d4 sub için mono anfi alacağım. ileride sub sayısını 2 ye çıkarma ihtimalim olduğunu düşünerek bana öneride bulunabilir misiniz? 350-400 lira olarak düşünüyordum ama ileriye dönük düşününce fiyatı yükseltmek gerekece. 600-700 lira civarı verebilirim.

600-700 tl ise ben size pioneer
    gm d9601 modelini tavsiye ediyorum

4ohm 500rms
    2ohm 800rms
    1ohm 1200rms 2 adet 310d4 2+2 paralel 1ohm yapar 800rms amfi 1ohm a 1200 veriyor çok rahat besler ve kaliteli tonlama alırsınız ben evde bi alt modeli olan 8601 i kullanmıştım çok memnundum hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

600-700 tl ise ben size pioneer
    gm d9601 modelini tavsiye ediyorum

4ohm 500rms
    2ohm 800rms
    1ohm 1200rms 2 adet 310d4 2+2 paralel 1ohm yapar 800rms amfi 1ohm a 1200 veriyor çok rahat besler ve kaliteli tonlama alırsınız ben evde bi alt modeli olan 8601 i kullanmıştım çok memnundum hocam

ts w310 d4 1 ohm da çalışmıyor diye biliyorum. sitesinde 2-4-8 ohm yazıyor. sub un kaç ohm da nasıl çalıştırılacağını çözemedim zaten. sub ların 2 ya da 4 ohm da çalışması halinde yine yeterli oluyor mu 9601?

• Hocam bass zaten 4+4ohm paralel 2ohm bağlanıyor siz ilerde 2 tane bağlamayı düşünüyorum deyince bende ona mahsuben örnek verdim amfi rahat kaldırır diye

• quote:

Hocam bass zaten 4+4ohm paralel 2ohm bağlanıyor siz ilerde 2 tane bağlamayı düşünüyorum deyince bende ona mahsuben örnek verdim amfi rahat kaldırır diye

anladım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.