Benim tipo'ya bir takım component ile 5+1 anfi taktırdım. buraya kadar herşey iyi. ancak sistemi çalıştırdığımızda kesemediğimiz sesler de çıkıyor. öncelikle arabanın motoru çalışmıyorken ana üniteyi açtığınızda gelen bir hışırtı var. ikincisi araba hızlanırken duyulan bir ses daha var. bunları nasıl kesebiliriz?? Öncelikle şunu söyleyeyim, ana ünite öyle çok kaliteli bir şey değil, orta karar bir radyo cd+mp3 çalar. ancak şu anda bunu değiştiremiyorum. araya parazit kesici falan taktık o da fayda etmedi..şöyle önerebileceğiniz özel bir parazit kesici falan varmı?? ana ünite değişikliğine gitmeden bu konuda ne yapılabilinir...Bütün ucuz tip ana ünitelerde bu sorun yaşanıyormu??
not: tesisatı da kontrol ettik, bir şey bulamadık..
Öncelikle şuna dikkat et bence amfi kablosu, + - ceryan kablosu , mümkün olduğu sürece amfi kablosu ile ceryan kablosunu aynı yerden geçirme, bu kabloların kalınları çok önemli en az 8 mm olmalı eğer bunlardada bir sorun görünmüorsa, Ass marka parazit kesici işini görebilir.. Saygılar..
bu bahsettiğin ass marka parazit kesiciyi nerede bulabilirim.. ben izmirdeyim, çankaya civarında bir araştırayım bakayım...sağol..
Dostum senin dedigin olay bendede vardı ve kafayı yemek üzereydim kabloları degiştirdik, parazit giderici koyduk,neler neler denedik gene aynı gene aynı ve bunu yapmasının tek nedeni var anfinin içinde bir bobin var ismi şok bobini o yandımı paraziti gideremiyor işte öncelikle birinden bi anfi bul senin anfiyle degiştir ses kesilirse sorun anfinden tamir yaptır şok bobini degişiciek ama artık elektronikciler anfilere bakmıyor nedeni tamire baslayınca baska sorunlar cıkıyormus.Ben anfiyi degiştirdim dertten kurtuldum darısı başına
motor sesi alıyor olmasın?
quote:
Orjinalden alıntı: feraser
arklar,
Benim tipo'ya bir takım component ile 5+1 anfi taktırdım. buraya kadar herşey iyi. ancak sistemi çalıştırdığımızda kesemediğimiz sesler de çıkıyor. öncelikle arabanın motoru çalışmıyorken ana üniteyi açtığınızda gelen bir hışırtı var. ikincisi araba hızlanırken duyulan bir ses daha var. bunları nasıl kesebiliriz?? Öncelikle şunu söyleyeyim, ana ünite öyle çok kaliteli bir şey değil, orta karar bir radyo cd+mp3 çalar. ancak şu anda bunu değiştiremiyorum. araya parazit kesici falan taktık o da fayda etmedi..şöyle önerebileceğiniz özel bir parazit kesici falan varmı?? ana ünite değişikliğine gitmeden bu konuda ne yapılabilinir...Bütün ucuz tip ana ünitelerde bu sorun yaşanıyormu??
not: tesisatı da kontrol ettik, bir şey bulamadık..
Teyibin markası ile anfinin markası ney önce onu ele alalım
ana ünite Carvox..made in PRC galiba esas sorun da bu.. çünkü bir pioneer ile deneme yaptık.. hışırtı falan kalmadı..ama ben pioneer almak istemiyorum.. (en azından şimdilik) yani ucuz etin yahnisi olayı oluyor galiba bu..
çin malları hep böyle..
yani gidip şöyle cancanlı bir model alsak..minton, jameson, goldmaster gibi, yine aynı şey olacak galiba..
Jameson alabilirsin iyidir ..
hmmmm. sağol aklımda olsun...
Atlama yapmayan cd playerlar alman gerekir..
quote:
Orjinalden alıntı: feraser
ana ünite Carvox..made in PRC galiba esas sorun da bu.. çünkü bir pioneer ile deneme yaptık.. hışırtı falan kalmadı..ama ben pioneer almak istemiyorum.. (en azından şimdilik) yani ucuz etin yahnisi olayı oluyor galiba bu..
Anfinin gain ayarını kısıpta öyle dene hiç olmazsa seni idare eder geçici süre için ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme