Şimdi Ara

Anfi Yandı mı ? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2 gün önce aracıma 2 takım jbl 6507c ve bir jbl gt5 bağlattım bunlarıda magnat 4 kanallı anfiyle besliyordum magnat rock 800 4 ohmda 4*110 rms 2 ohm 2*260 rms veriyor neyse bugün 10 dklıkbir yoldan geliyoruz seside 40 kadar açılıyor en fazla 30da dinliyoruz en fazla o an herneyse birden ses kesildi gideceğimiz yere varınca açtım baktım anfi baya ısınmış ve power ledleri yanmıyor şimdi bu anfi yandımı bu kadar dandik mi yani nette yanmaması için kesiciler falan oluyo deniyo bu anfide öyle birşey yok mu yada 10dklık dinlemeyle niye bu kadar ısınıp kesiyor bu anfiye nette araştırdım herkes magnat kaliteli marka dedi şimdi anfi yanmış mı yanmamış mı kendim anlamamın bir yolu var mı ? teşekkürler

• Arkadaşlar galiba sorunu çözdüm sigortalar yanmış gibi görünüyor herhalde dandik birşeydi gidip kaliteli birşeyler bakacam işte böyle küçük şeyler sorun olabiliyor sigorta deyip geçmemek lazımmış yandı galiba diye baya tırstım yanii
  • 40 amperlik sigorta takmak lazımmış herifler 10 amper takmış ondan sonra yanmış arkadaşlar yen bilgi edindikçe buraya yazıyorum başına gelen arkadaş olursa faydalansın benim gibi kısa sürede olsa tırsma durumlarına düşmesin diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17

40 amperlik sigorta takmak lazımmış herifler 10 amper takmış ondan sonra yanmış arkadaşlar yen bilgi edindikçe buraya yazıyorum başına gelen arkadaş olursa faydalansın benim gibi kısa sürede olsa tırsma durumlarına düşmesin diye

benim 5 kanallı edison amfide 60lık sigorta var.Bu arada magnat'a kaliteli diyeni duymadım kii benim woofer jl Audio şuan ama benim wooferın kabini yapılana kadar magnat f1 olan şu ferrari olanı geçici olarak arkadaş vermişti 2.gün patladı
  • Benim magnat woofer da 30dk dayanmıştı
  • vallaha forumda konu açtım herkes magnat iyidir dedi yoksa jbl 75.4 alacaktımneyse allahtan anfi yanmamış da kurtulduk artık gidip yüksek amperli sigorta alalım bakalım o da yanarsa anfiyi atarım artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17

vallaha forumda konu açtım herkes magnat iyidir dedi yoksa jbl 75.4 alacaktımneyse allahtan anfi yanmamış da kurtulduk artık gidip yüksek amperli sigorta alalım bakalım o da yanarsa anfiyi atarım artık

MAgnatin anfileri o kadar kötü değildir. Herşey dediğin üzere sigortadan kaynaklaniyor. Yetişsemedim yetişsem cevaplicaktim.

Magnatin anfilerini o kadar kolay yakamazsin. L7 felan bağlasan belkide diğer basslarla zor

• 4 gün aradan sonra herkeze merhaba arkadaşlar.
    benim de başıma buna benzer sigorta sorunu geldi fakat bu öle klay bişi değildi. fiat dablo marka arca 1 takım gto6507 mıd jbl ın gto 1200 lü gri bir modeli vardı ya tanınmış bobınlerınn yanmasıyla ünlü olan, ondan vardı modelını hatırlamyıorum ve bunalrı harwardın 4 kanallı güçlü bi amfısıyle beslenıyordu. Harward amfi daha önce besleme arızasından bir defa, kullanan arkadaşımın amfınn üzerine su dökmesiyle de ikinci defa bessleme arızasından bana geldi. Arızayı giderdim ve araca taktım. bir gün arkada yolda full basla kullanırken aniden sesin kesıldıgını soledı cıazha baktım 12 volt gelıyordu, s,gorta sağlamdı ve ben geldıgım de de cıhaz acılmıstı daha sonra tekrar elektrık gelmemezlık yapmış. En baştan herşeyi kontrol ettim, meğerse torpidonun ordaki aküden gelen ana sigorta tam olarak ortasından kopmamış başındaki metalden kopmayla kopmama arasında kalmış yani temazsızlık yapmış. sigortayı degıstrıdım sorun duzeldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.