Şimdi Ara

angel eye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne dersiniz? Bunlar kasada kullanılabilir mi? Direnç yada bi devre gerekir sanırım.
    (Daha önce denendi mi bilmiyorum ama nette gördüm 2 tanesi 14 lira 12,5 cm'lik)

angel eye

• daha geçen hafta bunu bi arkadaşla konuşuyorduk çok manyak olur yapalım demiştik ki sen bizden çabuk davranmışsın gördüğün siteyi verebilir misin bide ben bakayım
  • ben bunu feel kasamın onundekı fanına takmayı dusunuyom ama cok parlıyo bırı yapmıs orda gordum ama anca arabada kullanırsak ıyı sonuc werır kanımca
  • acaba site adını verebilirmisin

• olabilir neden olmasın
  • kaç voltla calısıyor bunlar??? 12 ise cok güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim öndeki fan 8 cm öne olmaz fakat plexy nin üstüne 12lik fan çevresinede bu çok güzel olabilir
  • çok göz alacak tarzda bence aynı şekli silikonla yapıp uçlarına led bağlamak daha mantıklı..
  • onu ben denedim neco öyle güzel olmuyor randıman vermiyor kendini zor aydınlatıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

çok göz alacak tarzda bence aynı şekli silikonla yapıp uçlarına led bağlamak daha mantıklı..
  • ben düz olarak denemiştim parlak ledler tatmin ediciydi ama yuvarlak olunca iş değişir tabi.. ama bi başka yöntem var..
    senin hortumların iç kısımını uv duyarlı bi boya ile doldurup ya da boyayıp iki ucundan mor led ile aydınlatabiliriz..
  • you tube da onun yapımıvardı linki bula bilirsem onuda eklerim sadece üzerinde led var ikitane gerçi resimdeki tek ledli galiba
    çok ışık verirsede dışına yağlı kağıt(adını unuttum )sararsın baya farklı durur hemde can sıkıcı ışık kirliliğinden kurtulursun (benim ensevmediğim şey olan oyun oynarken yada filim izlerken o ışığın dikkatimi dağıtması)
  • quote:

çok göz alacak tarzda bence aynı şekli silikonla yapıp uçlarına led bağlamak daha mantıklı..

imzan çok güzeldi bende yazdım umarım kızmazsın
    -
    o ışıkların bir zararı var mı kasayı ısıtabilir diye düşünüyorum
  • 12v ile çalışıyor ama cok ısı yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehrno

you tube da onun yapımıvardı linki bula bilirsem onuda eklerim sadece üzerinde led var ikitane gerçi resimdeki tek ledli galiba
    çok ışık verirsede dışına yağlı kağıt(adını unuttum )sararsın baya farklı durur hemde can sıkıcı ışık kirliliğinden kurtulursun (benim ensevmediğim şey olan oyun oynarken yada filim izlerken o ışığın dikkatimi dağıtması)

yok bunlar ledli değil bildiğin neon ama dışı dediğin gibi bi naylo ya da araba camlarındaki filtrelerle kaplanırsa o kadar göz alıcı olmas..
    quote:

Orjinalden alıntı: Golden-Dragon

quote:

-

kusura bakma imzamı aldığın için kızıyrum ve kınıyorum..
    lütfen benden alıntı olduğunu belirt ya da kendine has orjinal bi imza yarat..

bu arada bu melekgözler genelde kasa dışına uygulanacağından ısıda aşırı problem olmas ama fan etrafına yerleştirmek isteyen arkadaşlarda hava akımında ısınma meydana gelecektir elbet eğer fanlar egzost görevi yapmıyorsa..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cehrno

you tube da onun yapımıvardı linki bula bilirsem onuda eklerim sadece üzerinde led var ikitane gerçi resimdeki tek ledli galiba

yok bunlar ledli değil bildiğin neon ama dışı dediğin gibi bi naylo ya da araba camlarındaki filtrelerle kaplanırsa o kadar göz alıcı olmas..
    quote:

Orjinalden alıntı: Golden-Dragon

quote:

-

kusura bakma imzamı aldığın için kızıyrum ve kınıyorum..
    lütfen benden alıntı olduğunu belirt ya da kendine has orjinal bi imza yarat..

bu arada bu melekgözler genelde kasa dışına uygulanacağından ısıda aşırı problem olmas ama fan etrafına yerleştirmek isteyen arkadaşlarda hava akımında ısınma meydana gelecektir elbet eğer fanlar egzost görevi yapmıyorsa..

tmm kendim başka bi imza yazarım sorun değil

• anlayışın için teşekkür ederim kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 13 Ekim 2007; 22:49:33 >
  • ben kasa içinde kullanacaktım ama bu meleti onada bi su sogutma baglarız artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.