Şimdi Ara

Osram Night Breaker Laser hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
5
Favori
40.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar, halojen far sistemine sahip olup beyaz renge yakın ve yüksek aydınlatma isteyen arkadaşlar var tıpkı benim gibi. Philips ve Osram arasında bu konuda tatlı bir rekabet var.

Ben de aliexpress'den malum ürünü sipariş ettim önümüzdeki hafta elimde olacak. Piyasaya yeni giren bir ürün ve çok iddialı gözüküyor. Ürün elime ulaşıp taktıktan sonra sizlerle fotoğrafları paylaşacağım.

Osram'ın sitesinde ürün güzel tanıtılmış.

Ayrıca görsellik açısından daha zengin durumda olan aliexpress'deki tedarikçinin sayfasını da paylaşayım sizlerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raymond Donovan -- 20 Aralık 2016; 14:57:44 >

• Hocam bu ürün henüz tr'de satışa bile girmedi bir yerde bulamadım zaten. Hem deneme amaçlı hem de insanlara yol göstermek için konu açtım amma hırs yapmışsın yav :D

"Üreticiler bu ürünü neden kullanmıyor sorarım size" demişsin ya, senin bu mantığına göre piyasada hiç bir destekleyici aksesuarın satılmaması lazım???
  • Hocam bu ürün henüz tr'de satışa bile girmedi bir yerde bulamadım zaten. Hem deneme amaçlı hem de insanlara yol göstermek için konu açtım amma hırs yapmışsın yav :D

"Üreticiler bu ürünü neden kullanmıyor sorarım size" demişsin ya, senin bu mantığına göre piyasada hiç bir destekleyici aksesuarın satılmaması lazım???
  • Sonuçları bekliyoruz hocam
  • Takipteyim.
  • 2007 Model Jettamızın orjinal kısa far ampulü daha geçen sene patladı. Aracımızda far sensörü var ve olur olmadık zamanlarda yanar. Ayrıca COming&Leaving Home sebebiyle kilitleri açınca farlar yanar, kilitleyince 30 saniye fazladan yanar. Buna rağmen orjinal ampuller 8 sene dayandı.

Daha iyi bi aydınlatma sunan ampul varsın 4 senede patlasın. Ayrıca Passat aracıma OSRAM Nightbreaker Unlimited takmıştım hem uzunlara hem kısalara H7/H1 sürekli kısalar açık giderdim ve aralıksız 14-15 saatlik yolculuklara çıkardım bunun da 7-8 saati gece olurdu. 14 ay kullandım ampulleri. Aracı sattım. Hiç patlamadı :)

Varsayımlarla hareket etmemek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

1. bu "up to" kelimesine dikkat... yani diyor ki en fazla bu kadar artı sağlıyor. iyi de referans ürün hangisi?? standart H7'mi
    2. bu ürünün ömrüne bakarsan standart bir ürünün yarısı kadar burada da bir hile var H7'ler kendi içinde standart-Extras Ömür ve Uzun Ömür olarak değişir. Uzun ömür en fazla çalışma saatini ifade eder standart H7 ise sürekli kullanımda yaklaşık 3 sene kadar bir ömür sunar. Bunun ömrü eğer bunun yarısı ise yaklaşık 1-1,5 sene içinde patlayacak demektir.
    3. Bu tarz ürünlerin kullanıldığı araçlarda acaba farın da kapasitesi nasıl?? yani onca ışık var ama senin farın lensleri vs kararmış ise bir halta yaramaz.

bir de işin maliyet kısmı var, üreticiler neden bu ampülü kullanmıyor o zaman diye bir sorayım size... cevapları çok çok basit...

Hocam ureticinin amaci genelde optimum u bulmaktir. Cok pahali olmasin, uzun omurlu olsun belli standardlari saglasin vs.

Ama aksesuar olayina gecince is degisir. Daha fazla para odeyip belki daha kisa omurlu ama daha fonksiyonel bir urun bulabilirsiniz.

• Yalnız ben bu performans ampullerinin sınıfını anlamıyorum, Philips Xtreme Vision 130'da da bu NBL serisinde de xenon gaz kullanılmış ama halojen ampul olarak geçiyor?
  • yılların nb kullananı olarak yorumlarınızı bekliyorum.
    Memnun olduğunuz taktirde anında sipariş veririm
  • "up to" kısmına katılıyorum.

mağazalardaki "yüzde 80'e varan indirim" tabelası gibi bir şey.

Ürün ismi de "laser" ,görselde BMW. laser far teknolojisinin kullanıldığı şu zamanlarda güzel isim ve reklam yapmışlar "halojen" bir ampül için.

Günümüzde ampül değiştiren bir çok kişi "artık eskidiği ve iyi aydınlatmadığı için" değiştiriyor ampulünü. Bu tip ürünleri takınca da "yüzde 40 farketti" gibi rakamsal saçmalıklarla (Aletsel bir ölçüm olmadan verilen değer) aldıkları ürünün memnuniyetini belirtiyorlar. Halbuki standart halojen alsa yine "daha iyi" aydınlatma alacak. Hatta bu ürünün kutusundan çıkarıp taksan aradaki farkı anlamayacak. Fena reklam dönüyor vesselam.

abartı fiyatı yoksa alıp kullanılır fakat şu ürünün aliexpress fiyatı 110 tl. Burada en az 170 Tl çekerler bunlara...

alana hayırlı olsun.

• Arkadaşlar far olayını pek anlamam ama bir şey soracağım, bu farlar yolda lanet yağdırdığımız göz alıcı farlar değil dimi ? Araçlarda bulunan stok far düzeyinde mi aydınlatıyor ?
  • imzamdaki konuda alanlar olmuştu baya bunları.ışık şiddeti konusunda hepsi memnundu ama ne kadar dayanır bilmem
  • Haylada bekliyorum.
  • Kavurma verin lan ! kullanıcısına yanıt
    Ürün bu hafta elimde olacak hocam ben sipariş verince açmıştım konuyu
  • 3 senedir unlimited kullanıyorum cuma günü laser siparişi verdim bugün teslim olur sanırım. cumartesi günü takıp deneyeceğim.
  • Başlığı ben açtım ama seninki benden önce gelecek sanırım :D
  • güzel ürün. başarılı ve verimli çalışmalarınızın devamını dilerim.
  • Diğer aracıma night breaker unlimited alacakken de çok araştırmıştım forumda çoğu kişi 3 ayda patladı 1 haftada gümledi diyordu 3 sene bitecek daha çalışıyor şimdiki aracımda Philips diamond vision var geçen kar yağarken 50 km yolu 40 la geldim kör oluyordum.Eğer bunlarında yağmur/kar performası kötüyse değmez.Alıp kullananların yorumlarını merakla bekliyorum

1 sene dolmadan philipsler gümledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 8 Eylül 2017; 11:3:33 >
  • beklıyoruz
  • NB unlimited'e göre ne farkı var acaba? Bence pek fark yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Diğer aracıma night breaker unlimited alacakken de çok araştırmıştım forumda çoğu kişi 3 ayda patladı 1 haftada gümledi diyordu 3 sene bitecek daha çalışıyor şimdiki aracımda Philips diamond vision var geçen kar yağarken 50 km yolu 40 la geldim kör oluyordum.Eğer bunlarında yağmur/kar performası kötüyse değmez.Alıp kullananların yorumlarını merakla bekliyorum

İşte bunun için standart sarı ampullerden şaşmayın diyoruz. Beyaz veya mavi görsellik açısından hoş ama yağıştı havalarda felakete davetiye.
    En iyisi Philips X-treme Vision +130 dur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.