Merhaba Philips oto ampüllerini alabileceğimiz yetkili satıcı yada ana distribütörünü bulmadık. N11, yada hepsiburada gibi yerlerde satış yapanların çoğuda klasik oto aksesuarcı PHILIPS Ultinon Essential gibi led ampülleri alabileceğimiz yetkili satış bayii bilen var mı? |
PHILIPS LED FAR AMPÜLLERİ HAKKINDA
-
-
selam n11 de vardı philips yetkili satıcı aracıma 2 sene önce ultinon mavi kutu led aldım ama şimdi baktım yok gitmiş anlamadım gerçi siz de bulamamışsınız. Bir arkadaşım şahsen tanıyordu ulaşırsam size bildireyim ben de merak ettim şimdi
-
Farklı marka denedim çabuk bozuluyor. Philips deniyeyim diyorum ama uzun süre kullanan var mı -
Photon denediniz mi
-
Şöyle söyleyeyim 3 defadır phohon arızalanıyor. 3. De farlarınızı kontrol edin uyarısı veriyor. Gözle bakınca ışık şiddeti azlığı bariz belli
https://otovera.com/Inwells-Led-Xenon-H11-INW036004
Bunu aldım sis Mayıs ayında hala sorunsuz çalışıyor. Yine de diyorum bu da yakında gider korkusu var almışken iyi alayım diyorum. Kafam karışık. Bu sitede şu var https://otovera.com/PH%C4%B0L%C4%B0PSBEYAZH7 bunu mu alsam acaba diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 7 Eylül 2022; 21:36:35 >
-
otovera.com sitesi var, buraya baktınız mı hocam?
-
ben kullanıyorum, 2 seneyi geçti şimdilik bi sorun yok hocam.
-
Bu attığınız seriden yok hocam
-
doğrudur hocam, bunların sonradan yeni serileri çıktı aktif soğutmalı (fanlı soğutma) olarak.
pasif soğutmalı olarak birebir alternatif narva markası var, fiyatı daha uygun ama biraz tedarik sorunu vardı pandemi döneminde. siteye stok varmi diye sormanız lazım hocam. philips narva markasını satın aldı, ürünler birebir aynı banttan çıkıyor ancak üzerine philips markasını basınca pahalı oluyor. Narva markası altında olanlar daha uygun fiyat olarak. ilgili linkleri ekledim.
https://otovera.com/Narva-Oto-Ampul/Narva-led-h7?sort=p.price&order=DESC
-
amazon usa veya almanyadan alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Eylül 2022; 8:31:5 > -
Photon kullandım milestone serisi, 2 sene dolar dolmaz bozuldu (rengi maviye döndü)
O yüzden farklı marka arayışına girdim ve philips ultinon essential aldım, çok memnunum. Toyota aracımın gündüz ledleriyle de aynı renk tonunda (photonlar aynı ton değildi)
Ama şu da bir gerçek ki, parlaklığı yani lümen derecesi oldukça iyi photonda, philips o kadar iyi değil ama kötü olduğu anlamına da gelmesin bu dediğim, photona kıyasla söylüyorum.
Ben n11 otoveradan aldım orjinal geldi doğrulama karekodu da var oradan garanti başlatabiliyorsunuz, zaten gördüğüm kadarıyla en çok satışı yapan da otovera
Tavsiye ederim -
3 senedir Philips Ultinon Essential HB3 kullanıyorum,farlarda tık yok ilk günkü gibi hala tek bir sorun yaşamadım.Daha önce Photon Duo almıştım,teki 1 saat içinde yanmıştı iade etmiştim. -
selam arkadaşlar yazmış benden önce otovera kendi sitesi üzerinden satıyor. Daha önce demiştim ben uzun süredir philps ultinon fanlı modeli kullanıyorum maşallahı var
-
2 Yıldır kısalarda 1 yıldır da uzunlarda inwells kullanıyorum. Kısaların sol ile sağ arasında az bir ton farkı oluştu biraz da gücü azaldı ancak fiyatına göre normal karşıladım ben. 2 yıl önce 130 gibi bir şeye almıştım. Fanlı aktif soğutma olduğu için de ısı sorunu olmuyor. Tabi soğutması için arka kapakların kapanmaması gerekiyor.
-
Farın içi toz dolar. Kapak olmazsa
-
Bende bir sıkıntı olmadı hocam.
-
Ses durumu nedir?
Geçen bir yorum okudum. Philips satılan h7 ler giriş seviyesinde diye.doğru mu acaba.
https://otovera.com/PH%C4%B0L%C4%B0PSBEYAZH7
?
-
Birde otovera çok ilgisiz. Sitesinden h11 inwells almıştım Mayıs ayında. Ödeme yaptım. Sipariş gözükmüyor. Yazıyorum sitesine ne cevap veren var ne eden. Neyse ürün geldi (hala kullanıyorum) dedim fatura gönderin maili adresime ne WhatsApp tan nede siteden tık yok. Çok saçma bir site ve çokkk ilgisiz kale almıyorlar seni. O yüzden bu siteden alasım gelmiyor. Bir de diğer hepsi burada n11 trendyol gibi sitelerde de hep otovera dükkanları çıkıyor başka adam akıllı yer yok. -
Araç calismiyorken kaputu açarsanız duyuluyor sesi. Onun dışında duyulmaz zaten. -
Evet iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Piyasada otomotiv ürünlerinin her türlüsünün sahtesi dolu. Bu sebeple gerçek distribitörü arıyorum. Pahalıda olsa direk ilk el almak isterim.
Benzer içerikler
- plakadan araç konumu bulma
- yağ yakan motora hangi yağ konur
- araba göğsü nasıl temizlenir
- golf mü polo mu
- hondamı toyotamı daha iyi
- byd seal u dm-i türkiye fiyatı
- lexus gx
- mg4 xpower fiyat
- seat arona fiyat listesi
- mercedes-maybach s600 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X