Şimdi Ara

D1S Xenon ampül veya yerine led ampül tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Aracımda xenon far sistemi ve üzerinde D1S ampül bulunmaktadır. Ancak far yetersiz kaldığı için ampülü değiştirmeye karar verdim.

Osram kaliteli ancak çok gereksiz pahalı. O yüzden daha uygun seçenekler arayışına girdim.

xenon ampül veya daha iyi bir aydınlatma sağladığı iddia edilen led xenon ampül tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• Farda mercek olsa dahi led takmayın kırık ve kesme çizgileri led farda merceği tam doldurmuyor. Mercek led farın yapısından dolayı tam yansıtmıyor

D1S olduğuna göre büyük ihtimal mercekli farlar var.

Osram pahalı geliyorsa philipsinde sahtesi çok olduğuna göre sizin ilacınız "Photon" marka D1S bir xenon ampül. 4300k veya 6000k tercih edebilirsiniz. Kendi aracımda da photon xenon kullanıyorum benimki d3s memnunum gündelik için gayet iyi. 400 lira civarı bi tutarı var. Çizgileri ve kalitesi tabiki bi osram philips etmez ama olsun ben çizgileri hariç memnunum. Çizgileri çok gözüme batmıyor Allahtan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D3S xenon için ben de led almayı düşündüm ama izlediğim inceleme videolarında özellikle aracın ön ve yan bölgelerinde xenon ampüle göre karanlık bölgeler kaldığını gördüm. Led daha parlak bir ışık sağlıyor ama sanırım xenon merceğin yapısından dolayı optimum aydınlatma sağlamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photon vs Osram Led Tavsiye
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.