Hocam bu trendyol satıcısına soru soruyoruz adam cevap bile vermiyor. Ürün kodunu soruyorum vermiyor! |
PHILIPS LED FAR AMPÜLLERİ HAKKINDA (2. sayfa)
-
-
Hocam bu philipsteki linkini paylaştığınız seri csp türünde led mi yoksa cob led mi? Bir bilginiz var mı bu konuda?
Genelde kesme çizgisi oluşturup göz almadığı için csp led öneriyorlar da, ben de philips ultinon serisi düşünüyorum ama csp olduğuna dair bir ibare göremedim, bir de size danışmak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam satıcı aslında otovera sitesi ama neden cevap vermiyorlar bilmiyorum. H7 soketli olanın ürün kodu 11972UE2X2 olarak geçiyor, alttaki linktede bazı teknik bilgiler mevcut.
https://www.philips.ae/c-p/11972UE2X2/ultinon-essential-led-headlight-bulb/overview#specifications
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 11 Eylül 2022; 12:2:14 >
philips LED çiplerini kendi üretiyor hocam, araç farlarında zes yada csp çipleri kullanıyorlar. zaten cob çip olayı biraz eski kaldığı için daha çok ucuz olsun diye merdiven altı markalar cob çip kullanıyor.
ufuk çizgisi, odaklama, dayanıklılık vs. konularda philips iyidir hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 11 Eylül 2022; 12:15:43 >
Beni aydınlattığınız için ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, iyi günler dilerim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X